Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq

Co myślicie o tym facecie? Do kobiet nie facetówP

Polecane posty

Gość Anq
taaaak...tylko ja nie mowie o zyciowo ostrym...i ten teskt z hamburgerem z Maca jest idiotyczny. Tak jakby zarcie swiadczylo o meskosci...smieszne. Dla Ciebie najlepiej to zeby jadl biala kielbase z chrzanem, spocil sie przy tym i jeszcze w twarz ci beknal....taaaaak to bedzie FACET.... D O B R A N O C

Gość normalgirl
mm..biała kiełbasa z chrzanem....pychota :D

Gość raduuucha
piszę o hamburgerach bo zarzucasz pokazanemu przeze mnie facetowi że jest "wychudzony" a pokazujesz jakiś tuczonych amerykańskich pulpetów ale jak widać nawet nie wiesz do czego nawiązuję, masz trudności z zachowaniem ciągłości rozmowy... :-O w końcu dziecko z Ciebie , cóż wymagać....

Gość Anq
jak ktos pyta co to sa badziki to mu pokazuje...widac nie byl bystry na tyle by samemu w google wpisac. I Twoimi oskarazneniami ze mlodziutka jestem itp. sie nie przejmuje. Mi sie zyje zajebiscie, mam udane zycie osobiste, b.dobre wyksztacenie, prace...zyc nie umierac. Nie wiem czy w stosunku do Ciebie jestem mloda ale mysle ze 26 lat to idealany wiek i dobrze sie z nim czuje. I wam tego zycze.

Gość crazyforthisguy
aha... bo ona mówi o ostrym stylem, dziewczyny... tak... te przypinki z allegro, które noszą hot 13tki są skierowane również do jej "ostrych facetów"... got it...

Gość normalgirl
26 lat? Dobre sobie.

Gość Anq
I dziekuje za dyskusje, ubawilam sie...choc fakt ze takie "dojrzale psychicznie" kobiety o 4 nad ranem wdaja sie w taka gadke z "gówniara" swiadczy o Was malo przychylnie...

Gość raduuucha
hahahah młodsza jestem od Ciebie dziecino mentalna, ale taka głupia to chyba nawet w wieku 16 lat nie byłam, jak ty teraz... hahahahahaha! tylko się nie skalecz jak bedziesz następnym razem wertowała podwędzone siostrze bravo girl w poszukiwaniu Twoich ostryych idoli :-D

Gość normalgirl
"żyć nie umierać"... ty... młoda - załóż sobie bloga na onecie w adresie zawierającym słowo "najpiękniejsza" i opisuj tam swoje cudowne życie...to dobre miejsce dla takich bajkopisarek jak ty:D

Gość Anq
Nie takie przypinki nosza nawet dorosli ludzie majacy swoj styl. np. moj szef ktory jest stylista z solidnym dorobkiem i miedzynarodowymi szkoleniami takie nosi. Ale no tak dla was to tylko broszki z "Pani domu" sa fajne...

Gość raduuucha
wspaniałe życie.....wykształcenie....praca....i zakładanie topików z wymuskanymi gejami pewnie jako hobby :-P + te tanie teksty o m jak miłość i jakimś tam tańcu.... nie konfabuluj dziecko :-P

Gość raduuucha
ja takie przypinki nosiłam jak miałam 15 lat... i nie wyskakuj mi tytułami periodyków, jakie czytujesz....

Gość crazyforthisguy
To fajnie, że chcesz dodać sobie autorytetu zmyślając swój wiek... tylko, że ja naiwna nie jestem :D. Też jestem młodsza :D A nas wyzwała od starych bab. Widzisz - wiek o niczym nie świadczy.

Gość raduuucha
teraz takie nosi córka mojego kolegi 9letnia :-) i jakze modną arafatkę do tego... bo to takie ostre...grrrr.... pewnie twój szef stylista też ma, co?

Gość normalgirl
Nie kupuję gazet dla prezentów, w przeciwieństwie do ciebie :D. Jeszcze stać mnie na porządne ozdoby :D.

Gość crazyforthisguy
szef stylista... już nie miała czego wymyślić... ha ha ha...:D

Gość raduuucha
hehehe alez się uśmiałam, az mi się spać odechciało :-D :-D :-D no dawno mnie nic tu na kafe tak nie rozśmieszyło jak ta ostra laseczka :-D

Gość crazyforthisguy
oj... mnie też :D:D

Gość normalgirl
nie pochlebiajcie jej tak :P

Gość crazyforthisguy
chyba uciekła nam:D

Gość raduuucha
pewnie chlasta się teraz różową żyletką dołączoną do najnowszego numeru bravo girl

Gość raduuucha
dobranoc wszystkim idę spać, może przyśni mi się jakieś ostre amerykańskie ciacho z pedalska grzyweczką na pół twarzy :-P

Gość crazyforthisguy
To jest chłopiec czy dziewczynka...? ;o

Gość normalgirl
również idę... nasza dyskutantka i tak już poszła:( dobranoc:D

Gość normalgirl
zdaje się że chłopiec, ale nigdy nie wiadomo:D

Gość crazyforthisguy
jak wszyscy. to ja też...dobranoc:D kto wie, może później jeszcze tu zajrzy i posypie zabawnymi tekstami z popcornu czy bravo...:)

Gość normalgirl
:D🖐️

Gość to moze ja podbiję
bo dawno na kafe nie widziałam tak głupiej lochy :classic_cool:

Gość qveetchow
ale beka :-D