Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

alez ile razy moge pisac to samo???? jezeli dojrzala kobieta bardzo chce miec dziecko i zostaje stwierdzone ze bedzie zagrozenie dla zycia matki....to niech zrobi aborcje...... jezeli 95% idiotek nie mysli o zabezpieczeniu i rzna sie ile moga,to niestety ..... podszyw.....co ty widzialas na podpasce?????? moze ty popuscilas????zwieracz moze nie dziala???

ja już opowiedziałam na to pytanie i nie bedę sie powtarzać. Tak, jestem obrońcą życia, jesli tak to nazywacie. I nie sądzę żeby był to powód do wstydu. Wstydziłabym się bardziej gdybym tak jak wy miała ograniczony tok myślenia. Nie porównuj dziecino aborcji dla kaprysu, z aborcją z konieczności. bo to nie to samo, a jesli nie widzisz róznicy to jesteś wybitnie tępa.

Karaoke----czyli idziesz do łóżka z facetem żeby zajść w ciąże? Więc się szczęśliwie bzyknęłaś,zaszłaś,urodzisz i ...kolejne bzykanko-kolejny brzuch.....i znów...i znów. Do czterdziestki....ho ho ...nowa reprezentacja wraz z rezerwowymi:D Brawo!!!!

Babinicz czyli tak jak myślałam jesteś hipokrytą tak samo jak większość innych przeciwników aborcji. w większości przypadków aborcja = morderstwo, w niektórych= NIE morderstwo

ale ty Babinicz jesteś mądry....! Czy ty wiesz czlowieku co to jest aborcja farmakologiczna???? chyba ty bidulku na tym zmywaku siedzisz i wszystkich swoją miarką mierzysz:(

jak idę do łózka to nie tylko w celach prokracyjnych, nie mówie że nie używałam wczesniej zabezpieczen ale liczyłam się z tym że moge zajsc w ciązy i nawet gdyby było to dziecko nieplanowane to i tak bym je urodziła a nie dałabym sie wyskrobac bo "chwilowo" mam inne plany. malutka a jakie było twoje drugie pytanie.

Co robisz by zapobiec aborcjom, jak pomagasz samotnym matkom, dzieciom w domach dziecka? Czy tylko tutaj siedzisz i wygłaszasz swoje poglądy?

Gość nazwijmy rzecz po imieniu
Aborcja=Morderstwo

Gość nazwijmy rzecz po imieniu
to krwawy czyn ubrany w ładniejsze słowo :-(

Babinicz jak czytam twoje wypowiedzi to moje poparcie dla aborcji wzrasta:) A tobie Karaoke życzę sytuacji w życiu byś musiała swoje "betonowe" poglądy rozbić wlasnym łbem:)

na codzień nie mam do czynienia z kobietami, które chca poddac sie aborcji. w jaki sposób pomagam finansowo kobietom w ciąży, samotnym matkom? jesli jest taka możliwość to chetnie pomagam w taki sposob w jaki potrafie, ale sorry, sama na pieniądzach nie spie. uwazasz, ze ja sama bedac w ciazy, nie bedac zamozną osobą, jestem w stanie zbawic cały swiat? chetnie bym pomogła wielu osobom, ale sama nie mam wiele. Walczę z tym z czym mogę walczyć. Staram się przekonać kobiety, ze aborcja to nie jest rozwiązanie, ale takie jak ty mnie gnoją, za moje przekonania. Wiem, ze słuszne. Tylko po co? Jak będziesz chciała zabić swoje dziecko to i tak to zrobisz i nikt o tym nie musi wiedzieć. Ja mogę tylko to potępiać.

podszyw......wyzwiska mnie nie ruszaja..... a na koniec.....gdyby twoja stara myslala tak jak ty......nie byloby tutaj twoich wpisow....

Gość gincio git
skrobanki były są i będą! czy takim debilom jak wy podoba się czy nie:))) a ja tylko kase biję:D

w straszliwych latach czarnej komuny(bosz jak było pięknie każda kobieta miała prawo usunąć ciąże jeśli jej sobie nie życzyła, za darmo i w szpitalu-straszne no nie??? Nie było wrzeszczących matek-polek i nawiedzonych obrońców poczętej fasoli,kościół milczał w tej sprawie bo miał gówno do gadania. I chociaż aborcja była legalna i powszechna,jakoś żyjemy...nasze mamy nas nie wyskrobały( choć niektóre powinny były to zrobić-świat byłby lepszy)Nikt nie wyrzucał na śmietnik noworodków, nie topił w beczkach i nie wysyłał żebrać na ulicę kilkulatków...

Gość do Karaoke
wiesz co i bardzo dobrze, że jesteś obrońcą życia poczętego także mam w tobie pomoc dla mojej znajomej, ma 3 dzieci i żyje bardzo biednie. Także obrońco te dzieci żyją i chcą jeść, podać ci namiary abyś tą trójkę utrzymywała, poczekaj jeszcze też mam inne narodzone dzieci żyjące w biedzie, są też dzieci w domach dziecka, ile z nich wzięłaś do domu. Trzeba było się samemu zabezpieczać a do wychowywania wziąć te już narodzone, niechciane z domów dziecka. Chlapać ozorem to umiesz, ale już konkretnie pomóc to nie. Owszem niechby te matki się zastanawiały ale te dzieci już są narodzone i co mają teraz cierpieć przez całe życie 50-80-100 lat, bo takiej szalonej jak ty upieprzyło się, ze nie wolno dokonywać aborcji. Wiesz co te dzieci cierpią. To już ciebie nie obchodzi.Jak ja nie nawiedzę takich osób co tylko mielą ozorem a nie udzielają konkretnej pomocy. Precz z takimi osobami.

Karaoke ja Cię wcale nie gnoję za Twoje poglądy, czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Pisałam wcześniej chyba wyraźnie, że nic nie mam do Twojego zdania na ten temat. Nie rozumiem tylko co by Ci przeszkadzała legalna aborcja? Przecież nikt by Cię do niej nie zmuszał, a skoro i tak nie możesz pomóc tym kobietom to nie rozumiem skąd Twoje oburzenie? Przecież Ty za nich dzieci nie wychowasz, a ich zabieg nie będzie miał wpływu na Twoje życie.

takie teksty mnie rozbrajają.... .....gdyby twoja stara myslala tak jak ty......nie byloby tutaj twoich wpisow.... No i chuj, nie myślała tak, jestem i żyję. To, że nasza matka zdecydowała się na urodzenie dziecka, to OK, ale nie znaczy to, że ja również muszę.

aaaaahhhhhaaaaaaa......to ty podszyw takze coreczka komuchow! no tak......podejrzewalem w sumie....ale krzyzowka! zreszta pewnie tatus wydawal wyroki na doroslych a coreczka na plodach.....jakaz wspaniala kombinacja.....

Gość luzak gepard chester
Wpadłam stosując tabletki. Nie popełniłam żadnego błędu w ich przyjmowaniu. Wygląda na to że po prostu miałam pecha. Ot, bywa. Usunęłam. Czy decyzja była trudna do podjęcia? Nie, wcale. Czy żałuję? Ależ skąd. Co czułam po zabiegu? Ulgę. Co czuję dziś odnośnie tej aborcji? Nic, jestem przekonana o słuszności mojej decyzji. Czy dotknął mnie syndrom poaborcyjny, te opisywane przez dziwnych ludzi koszmary senne itp. bzdety? No bez jaj, pewnie że nie :) Dzieci nie chcę mieć nigdy. Jakby mnie jeszcze kiedyś matka natura próowała przechytrzyć postąpię tak samo Tak, jestem egoistką nastawioną na konsumpcjonizm i najczęściej mającą na celu swoją własną przyjemność i swoje własne dobro - ale to nie jest zabronione ani karalne :D Co prawda aborcja jest nielegalna... Ale czy ja kiedykolwiek deklarowałam praworządność? ;)