Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

podszyw....w jednym przyznam ci racje..... swiat bylby lepszy gdyby matka ciebie wyskrobala..... za tej czarnej komuny....

podszyw....zawsze to samo w twoja strone..... luzak....i bardzo ladnie....dam ci rade..... zebys juz wiecej sie nie musiala skrobac.....usun macice i po sprawie!

Gość luzak gepard chester
Nie usunę macicy bo nie mam na to ochoty ;) No i co? :)

Ruskaja....jednak to co nosi w sobie samo nie powstalo..... to ojciec juz nie ma zadnego prawa???

to wyglada ze on tez byl nie dojrzaly psychicznie.... po co zachodzic jak nie chcesz miec dzieci????

Gość luzak gepard chester
Akurat nikt nie będzie decydował o moich sposobach zapobiegania niechcianym ciążom :P Jeśli będzie taka konieczność będę się skrobać co lato i nikomu nic do tego :D

Babinicz Ty chyba naprawdę jesteś głupi. Czy Ty myślisz, że ktoś kto nie chce mieć dzieci zachodzi sobie w ciążę specjalnie po to żeby potem to usunąć? Twoje pytanie było rodem dziecka z podstawówki.

Gość do Karaoke
oglądałaś dzisiaj program "Uwaga". Tam są dzieci do wychowania urodzone przez tą kobietę i jeszcze nie zabite. Także przestań gadać, zaopiekuj się nimi, one cierpią. Nie rozumiem twego nastawienia, nikt ci nie karze usuwać, ale nie możesz decydować za innych. Lepiej jak dzieci już urodzone są zabijane. Za czasów komuny była dozwolona aborcja i rodziny miały po 3-6 dzieci. Teraz zabroniona i mają 1-2-3 to praktycznie najwięcej. Także widzisz wcale pozwolenie do aborcji za komuny nie spowodowało tego, że rodziny były małe i wtedy żyło się jeszcze biedniej. Nie usuwałam i nie usunę. Pierwszą ciążę poroniłam w 8 tygodniu i ja tam nie widziałam tam nóżek, raczek itp. Miałam też oczyszczaną macicę (chyba przy aborcji też to się wykonuje) i to nie przeszkodziło mi w ponownym zajściu w ciążę. Mam pięknego syna. A czy po poronieniu rozpaczałam, korzystałam z opieki psychologa i czy po 15 latach nadal rozpaczam. Nie, owszem nieraz zastanawiam się jakiej bł płci. Ale żeby się aż tak załamała, to nie. O teraz gdyby mi ktoś odebrał dziecko, to chyba bym nie przeżyła, ale jak matka nie jest związana uczuciowo z dzieckiem, a wiadomo kiedy mogła się aż tak związać, przez te kilka tygodni, raczej nie, bo nawet nie miałam możliwości go widzieć. Uczucia matki powstają z czasem, a już po urodzeniu to w większości bardziej się pogłębiają

soczek.....ona sie zabezpieczala tabletkami i wpadla???sorki ale w bajki nie wierze.... Ruskaja.....mysle ze 99% niechcianych ciazy sa wynikiem braku stosowania jakiejkolwiek antykoncepcji... malutka......jak juz pisalem wyzej.....myslicie wpierw cipa a potem jest placz....

Babinicz weź ty poczytaj o skuteczności antykoncepcji albo nawet z lekarzem o tym pogadaj a potem pisz te swoje bzdurne teorie. Co do myślenia to Ty myślisz swoim narządem płciowym? Pewnie tak i dlatego mierzysz innych według siebie:P

Gość do babinicz
następny przygłup, do karaoke - masz rację.

Babinicz więc zapamiętaj sobie nie ma stu procentowej metody antykoncepcyjnej!!! To dla Ciebie bajka? To wybacz ale jesteś jednak głupi.

Gość uwagaaaaaaaaaaa
reportaż "Uwaga", poszukajcie w goglach, te dzieci są do opieki dla tych co są przeciw aborcji, pomóżcie tym dzieciom finansowo, antyaborcjoniści, te dzieci są narodzone, poszukać wam jeszcze więcej takich dzieci, tylko nie kłapać buzią ale pomagać finansowo

Weź Babinicz już zamilicz i przeczytaj co od początku pisałam jak chcesz sie wdawać w jakieś dyskusje. Bo jak byś czytał człowieku to byś takich głupot do mnie nie pisał. Zresztą mało mnie to obchodzi, bo kończę pisanie z kimś kto nawet nie umie normalnie dyskutować, idź szerzyć dalej swoje poglądy moralne i straszyć ludzi swoją "inteligencją"