Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

misaczkowa.....malo oryginalne.....juz bylo..... ale skoro masz to w swojej stopce.....to nie bede z toba pisal... mnie nie sprowadzisz.....

malutka....glupie dziecko..... zaczelas wyzywac ale w twoja strone juz boli tak???? nie musisz robic z siebie idiotki.....ty nia jestes....blondi?

Gość do Babinicz
UWAGA - może byś się zaopiekował (a) finansowo tymi dziećmi a nie pieprzysz głupoty

Gość luzak gepard chester
Babinicz skoro ja brałam tabletki zawsze idealnie o tej samej godzinie, nie miałam wymiotów ani biegunki, nie przyjmowałam żadnych innych leków, antybiotyków, nawet żadnych suplementów diety, nie piłam żadnych ziółek, to co, zarzucisz mi wpadkę z głupoty?

Gość do Babinicz
nie tłumacz się tej osobie, bo ona jest tak tępa, że tego nie zrozumie

Gość małżowinek się znalazł
Babinicz jak dla mnie to możesz klepać bachory hurtowo:)tylko nie wiem czy znajdziesz taką głupią ,kretynie:)małżowinek wtórny

A ja mam takie pytanie: Skoro najeżdżacie na kobiety, które są przeciwne aborcji i pytacie je czy pomagają samotnym kobietom i domom dziecka to powiedzcie mi jedną rzecz. Czy pomagacie kobietom, które chcą usunąć ciążę a nie mają kasy? Ja tak jak tu wcześniej pisałam sama bym nie usunęła ciąży i potrafię się zabezpieczać, aby móc cieszyć sie seksem bez ciąży za każdym razem. Raz wpadłam, byłam tą przysłowiową gówniarą, ale szybko dojrzałam do seksu i do odpowiedzialności. Nie żałuję, nie jestem marginesem społecznym, nie żerowałam na rodzicach czy teściach. Uważam, że aborcja powinna być legalna, bo wtedy zakończyłby sie ten cały bezsensowny spór. Niech ten kto chce usunąć dziecko ma możliwość zrobienia tego oficjalnie ale oczywiście za kasę. I dalej będę twierdzić, że wraz z zalegalizowaniem aborcji powinni zalegalizować sterylizację- i tu nawet byłabym za refundacją przynajmniej w niektórych przypadkach. Lepiej jednak się podwiązać i mieć z głowy.

Gość podszewka z kwiatkiem
AMEN!

Gość zgadzam się z podszywem

Gość aborcja to...
...ładniejsze okreslenie morderstwa.