Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Karaoke a widziałaś taki płód ??? widziałaś te rączki,nóżki,główkę???? Na podpasce zlepek komórek leżał nieokreślonego kształtu,i żadnych rączek tam kurwa nie było:) przyglądałam się dobrze.

podszyw ----> no właśnie miałam do czynienia z trzyletnia dziewczynka z chorobą sierocą, kazdą kobiete która okazała jej troche serca traktowała jak matke i kiedy ta kobieta wychodziła z sali dziecko wpadało w rozpacz. Pewnego pięknego dnia ojciec przyprowadził ją do domu dziecka i tam ją zostawił, bez słowa wyjaśnienia. Nie zrzekł się praw i dlatego dziecko nie ma szans na adopcje. Nie piernicz mi tu o przepełnionych domach dziecka. Ludzie jesli decyduja sie na adopcje to własnie chca miec malutkie dziecko. wystarczy zrzec sie praw, by dziecko miało czystą sytuacje i by ktos mógł je adoptować.

malutka jesli dziecko jest poważnie chore, albo jest owocem gwałtu to pozostawiam wybór matce i jej za to nie potępie, bo ona sama przeżywa tragedie. Natomiast jeśli jakaś gówniara, karierowiczka, lub inna egoistka bierze się za seks i usuwa ciąze bo tak jej wygodnie to nie mam dla niej żadnego zrozumienia i dla mnie jest zwykła suką bez sumienia.

socz-e....piszesz o skrajnych przypadkach,jaki jest procent aborcji z tego powodu???5%? jezeli juz piszemy to o idiotkach ktore popuszczaja szpary w disco bo zobaczyla fajne ciacho....no ale sie nie zabezpieczyla!

co do dziecka 9 tygodniowego, też mam zdjęcie usg. i nie wygląda jak bezkształtna galareta.

aha czyli jednak dopuszczasz morderstwo tylko z innym motywem:P Oj hipokrytka z Ciebie:P Pisałam o tym już na pierwszej stronie tego tematu.

Babinicz, ale nie uciekaj od pytania. twierdzisz, ze aborcja to morderstwo...więc odpowiedz proszę, czy dopuszczasz ją w tych skrajnych przypadkach. jestem bardzo ciekawa

nie jestem hipokrytką. Nie mówię, ze jestem w tych przypadkach za aborcją, ale pozostawiam wybór matce, której napewno łatwo nie jest. i przestan tak się cieszyć bo nie widzę powodu do radości.

Nie mówię o USG!głupia jesteś czy ślepa----na żywo czy widziałaś???? Jeszcze mi tylko napisz że taka dzidzia płacze przy skrobance,boi się złego wilka-doktora i chowa po kątach ... Pustak!

Ale już na drugie pytanie nie możesz odpowiedzieć? Pewnie dlatego, że problem aborcji widzisz tylko tu na forum.

podszyw.....tylko tyle.....widac z jakiej polki cie wzieto.... powyzywaj....moze ci przejdzie.....tak wlasnie objawia sie dziecinada....

Babinicz czyli jesteś hipokrytą. aborcja jest morderstwem, ale w wyjątkowych okolicznościach przymykam na to morderstwo oko tak?oj coś tu nie gra nie uważasz?

podszyw jestes głupsza niż przypuszczałam. Jak się ciebie czyta żal dupe ściska, ze tacy ludzie jak ty funkcjonują w normalnym społeczeństwie. Jesteś dumna z tego, ze zabiłas swoje dziecko? No powiedz. Pokaż jak bardzo jestes szczęsliwa, że unicestwiłas ten "zlepek komórek" nie zasługujący na życie. Ile razy jeszcze zabijesz swoje dzieci? Pewnie za kazdym razem będziesz to robić kiedy zajdziesz w ciąże. Co to za ulga kiedy się pozbywa takiego małego pasożyta z macicy? Pewnie nie do opisania.

odwracasz kota ogonem bo brakuje Ci argumentów. zadałam konkretne pytanie: czy dopuszczasz morderstwo jak to określasz w wymienionych przypadkach? może to i tylko 5 % ,ale zawsze. więc jak jest?

podszyw....to ze zaczynasz wyzywac ludzi juz cie dyskwalifikuje w oczach uczestnikow,tak sie zachowuja dzieci pod trzepakiem.... no ale widze ze wlasnie tam przed chwila bylas.....

Soczek---wyobraź sobie sytuacje że nasza obrończyni życia poczętego urodzi córkę,i ta córka za kilkanaście lat-nastolatka-puści się gdzieś z jakimś gówniarzem i wpadnie...pewnie jej ukochana mamusia karze urodzić i pomoże wychować...i kochać będzie jak swoje:))) Córce życie zniszczy ale na skrobankę nie pozwoli:) Sratatata!

soczek.....u ciebie jest tylko czarne i biale..... u mnie sa takze odcienie...... nie mozna wszystkich przypadkow traktowac jednakowo..... denerwujesz sie jak ci ktos powie ze wszystkie polki sa puszczalskie...???

Babinicz pytam się więc Ciebie, bo widzę że Karaoke zamilkła w odpowiedzi na moje pytanie. Jesteś przeciw aborcji to co robisz w tym celu prócz ględzenia na forum???

bawi mnie to jak pokrętnie wywijasz sie od odpowiedzi:) no wydawało mi się, ze dla was-obrońców życia sprawa aborcji właśnie jest czarno-biała mam rację? wg was aborcja=morderstwo, więc jeszcze raz poprosze o odp. na moje pytanie

kobiety same niszcza sobie zycie jesli nie chca dziecka a decyduja sie na seks. a potem płacz i lament. tylko gdzie był rozum w czasie mega orgazmu??? heh gdzieś tam odleciał. ale przeciez jest aborcja! hurra. to taka antykoncepcja po fakcie :) co za ulga, nie? kto by się tam przejmował jakimś gówniarzem w macicy. trzeba go zabić zeby mi życia nie zniszczył.

soczek oni nie odpowiedzą Ci na to pytanie, bo niestety nie umieją. Umieją za to dawać pokrętne odpowiedzi bądź nie odpowiadać w ogóle co przy braku argumentów jest uzasadnione.