Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna trochee

Czy są tu kobietki ktorym nikt wczoraj nie złożył życzeń

Polecane posty

Gość smutna trochee

Czy ja jestem wyjątkiem?

Gość nie jestes wyjatkiem
mi nikt nie zlozyl zyczen ;) Ale nie jestem z tego powodu smutna 🌻 dla Ciebie

Gość 34524657
nawet tata nie;> ;)

Gość smutna trochee
tata to pól biedy, ale mąż. :( Tak mi bylo przykro. Do swojej mamusi z bukietem (ktory ja kupiłam) polecial, a ja? Czekalam do wieczora mialam nadzieje, ze przyjdzie i zloży życzenia, a on poszedl spać. Czuje się jak najwieksza sciera :(

mi moj chlop zyczen nie zlozyl. Tata moj byly i jeszcze takich dwoch znajomych. Dzis w pracy szef i kolega. A chlopa olalam, zadne to wielkie swieto, ale on wie ze dla mnie liczy sie pamiec, a pamietal bo w sobote mu przypominalam i w dodatku na kalendarzu jak byk jest napisane DZIEN KOBIET.no ale jego strata,odwdziecze sie:P

Gość smutna trochee
tato te ż nie złożył. Nie zadzwonił nawet. Dziś się z nim widziałam i też nic. A ja pamiętam o wszystkich urodzinach imieninach rocznicach. Odkladam zawsze pieniądze i kupuje jakieś symboliczne upominki. O tych ktorych się kocha się nie zapomina!

Gość a mnie tata złożył i dał
Rafaello:p brat tez:p i dostałam laurke:p chłopak przysłał bukiet 25 tulipanów:p i jakies zyczenia jeszcze dostałam smsem,ale nie wiem od kogo bo był nr spoza książki tel;)

Gość Widocznie Ty ich
kochasz a oni Ciebie nie. Wiem jakie to smutne. Wczorej dostałam nic nie znaczące życzenia od znajomych facetów, jednak jak przychodzi co do czego to też zawsze zostaję sama. Musimy być silne 🌻.

Widze ze nie jestem sama... czułam się wczoraj beznadziejnie!!! Mój chłopak wie ze mam w nosie kwiatki prezenciki itd, ale chciałam żeby mnie przytulił pocałował i powiedzial ze zyczy mi wszystkiego najlepszego a on NIC>.. ani zyczen ani kwiatka no kompletnie olał ten dzien... bylo mi smutno jak cholera bo moj tata kupił mi piekne kwiaty, co lepsze narzeczony mojej soostry też mi kupił kwiaty:( a mój własny facet nie pomyslal o niczym:( mam do niego lekki żal nawet dzis..

Gość ja jestem z pokolenia w ktorym
sie kwitowalo gozdzik i czekoladki, wiec akurat wsrod moich znajomych i bliskich nikt tego swieta powaznie nie traktuje, kwiatki dostaje przy innej okazji i zupelnie tego nie przezywam.

Gość smutna trochee
ale to mój maż! Człowiek, z ktorym mieszkam, ktoremu piore sprzatam i gotuje. Mamy dzieci. To moja najbliższa rodzina i najważniejszy czlowiek na świecie. Nie rozumiem i nie chce rozumieć. Pierdola a rozwala mi calą wizje wszystkiego bo co? Bo on zapomnial że jestem kobietą! On myślal że jestem inkubatorem, szmatą, pralką i kucharką. Nie widzi we mnie kobiety! Nie laże po domu w koszuli nocnej ani dresie, nie jestem zaniedbana i brzydka. Nie rozumiem o co chodzi.

Gość Widocznie Ty ich
Ojciec i narzeczony siostry kupili Ci kwiaty a Twój chłop nie? On wie o tym? Powinien się spalić ze wstydu, to mężczyzna całkowicie pozbawiony honoru. Powinien złożyć życzenia chociażby po to aby nie wypaść tak żenująco marnie w porównaniu z resztą. Przykre.

olac to.moj zwykl "zapominac" o urodzinach moich, imieninach, swietach itp specjalnie tylko po to zeby sprawdzic czy jest mi smutno, czy go opierdole czy bede plakac itp. Strasznie to zawsze przezywalam, teraz to olalam, poprostu nie skladam mu zyczen gdy on ma jakies swieto i tyle. Za to co zrobil wczoraj na pewno nawet mu zyczen nie zloze w czerwcu na urodziny i tyle:P niech spada!i tak samo myslcie Wy!

Gość smutna trochee
ale on nie zapomnial! On o świecie pamietał! Zlozyl życzenia wszystkim znajomum, wszystkim kobietom w rodzinie, do mamusi z kwiatami polecial, ktore mi kazal w sobote kupić. On zapomnial tylko o mnie! Potraktował mnie jak sprzątaczkę.

moj tata jeszcze wczorja jak sie zegnalismy bo bylismy u rodzicow, przytulil mnie i jeszcze raz glosno powiedzial"no i jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazdji dnia kobiet" a moj co? NIC i tyle. i kij mu w ucho delikatnie mowiac:d

Jak mu o tym powiedziałam to sam stwierdził że czuje sie jak nagorszy dziad ale wszystko miało wyjść inaczej... inaczej sobie to zaplanował... ale wyszło jak wyszlo i to mnie boli... bylo mi glupio przed matka i siostra ze wrocilam do domu w podlym humorze co wiecej byly wieeelce zdziwione ze nie mam ze soba kwiatka... :( To jest wada facetow- mysla ze jak nie maja kwiatów lub drogiego prezentu to zyczenia na nic sie zdadza... a prawda jest taka ze wole dostac serdeczne zyczenia i goracy uscisk niz jakiegos tam tulipana....