Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydka nieznajoma

Mężczyźni są ułomni

Polecane posty

Przykro mi, ale tak jest. Część mózgu odpowiadająca za emocje wykształca się u Was znacznie póxniej i znacznie słabiej My potrafimy myśleć zdroworozsądkowo i emocjonalnie - Wy jesteście zwykle ograniczeni do jednego sposobu myślenia: z przyzwyczajenia oraz w związku z ograniczeniem biologicznym. Pokażcie mi emocjonalnie reagującego faceta, a nazwę go wyjątkiem. Jednak fakt, że większość mężczyzn zawsze będzie miała jakieś braki, a ja nie mam ochoty zadawać się z ułomnymi ludźmi... Dziewczyny, nie przejmujta się nimi - oni są od nas mniej uczłowieczeni... Więc albo wyroazumiałe bądźcie albo próbujcie wychować, jak psa....

chcesz porozmawiac o zmysle orientacji? :-) a chcialabys zyc z emocjonalnie reagujacym facetem? jesli tak to zostan lesbijka :-)

Mam ostre krawędzie, tępa nie jestem. Workiem na spermę też nie - bo mam wibrator czerwony z brokatem. Śliczny, nie to co Wasze krzywe sine kuśki :D

BUHAHAHAHA!! No cóż, ale ja i tak lubię facetów i wolę facetów od bab :P :)

Rozmowy prowadzę na rózne sposoby i z róznymi osobami. Nawet z hybrydami. np. tutaj. Natomiast zaznaczam, że nie ma potrzeby uganiania się za mężczyznami, starania się o nich, bo jesteście niżej w hierarchii \"łancuszka pokarmowego\"

bardzo miła autorko. Twój opis męzczyzny pasuje dokładnie do wyznawcy islamu, czy araba. Poszukaj sobie męzczyzny rasy aryjskiej, a nie jakiegoś arabusa.

Natomiast zaznaczam, że nie ma potrzeby uganiania się za mężczyznami, starania się o nich, bo jesteście niżej w hierarchii "łancuszka pokarmowego" aha, wspaniale i nie uganiasz sie bo masz wibrator z brokatem, tak?

To muszę być z kimś, żeby w Wigilię złożył mi życzenia :D cha cha cha niezłe Jestem asteistką duszą i ciałem, do szpiku i śpiku. Życzenia urodzinowe serwują mi rodzina, przyjaciele...

brzydka - posłuchaj blondyna bierz jakiegos neo nazistę:p ten Cie dopiero zaspokoi /Herman gdzie ten pistolet:P:P:P/

Na czym, zawsze szczery, polega życie w ogólnym znaczeniu? hę? Na prokreacji. Na tym zależy i mężczyznom i kobietom, jest celem większości aktywności między płciami - SEKS Skoro go mam (patrz: przesliczny wibrator), skoro mogę mieć dzieciaka dzięki IN VITRO - bezpośredni kontakt z gorszym stworzeniem nie jest mi niezbędny, zwłasza do mojego osobistego szczęscia i z powodu mojego uwielbienia wygody. Pokazuję droge młodym kobietom, które jeszcze wszystkiego sobie nie przemyślały BYCIE Z CHŁOPEM JEST NIEWYGODNE

Gość fsvfvdf
No ja w swoim imieniu napiszę że tak jak uważam za fakt oczywistą wyższość kobiet nad mężczyznami, tak jednocześnie uważam że "reagowanie emocjonalne" (na szczęście wcale nie tak nam kobietom właściwe jakby tego męska propaganda chciała) jest objawem niedojrzałości emocjonalnej. Takie reagowanie nie jest więc naturalne dla kobiet.

Hmmm autorko Skoro tak uważasz, twoja sprawa:) Ale nie udowodnisz na siłę wszystkim, że facet jest niepotrzebny. Ja swojego kocham, czasami mnie wkurza, jak to facet, ale nie zamieniłabym go na żaden wibrator... biorąc pod uwagę, że będąc z facetem również możesz mieć wibrator ;) Więc po co wywoływać burzę :)?? In vitruj się, wibratoruj się, tylko jak będziesz miała 40 lat na karku, to nie zacznij się zastanawiać, czy czegoś w życiu nie straciłaś...

No ja w swoim imieniu napiszę że tak jak uważam za fakt oczywistą wyższość kobiet nad mężczyznami, a po polsku?

Córeczki są cenniejsze, jak na wojnie :D Emocje to 1 ze sposóbów reakcji, niektóre sytuacje lepiej rozwiążesz właśnie reagując emocjonalnie.nie przekreślaj więc znaczenia emocji, bez emocji człowiek nie istniałby, bo po co zyć - bez nadziei, bez wiary

Więc po co wywoływać burzę nie nie, to tylko chec pokazania mlodym kobietom lepszej drogi, takiej no pelnej brokatu i lalek barbie :-)

Nie martw się - mam odpowiedni wiek na tego typu rozważania. Zwróc jednak uwagę, że mnie jest wygodnie, Ty się męczysz. Twój wybór, ja leniwa jestem.

Emocje to 1 ze sposóbów reakcji, niektóre sytuacje lepiej rozwiążesz właśnie reagując emocjonalnie.nie przekreślaj więc znaczenia emocji, bez emocji człowiek nie istniałby, bo po co zyć - bez nadziei, bez wiary nie zmieniaj spiewki, faceci sa zbedni i tego sie trzymaj, przynajmniej zadnemu sie nie napatoczysz :-) ale przy okazji to podaj przyklad tej sytuacji, ktora lepiej rozwiazesz emocjonalnie

to była metafora (z brokatem) naprawde? czerwien tez byla metafora, rozumiem, ciekawe :-) widac slowo metafora ma wielka hmm glebie :-)