Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydka nieznajoma

Mężczyźni są ułomni

Polecane posty

Hola hola. Stwierdzenie, że się męczę, to insynuacja. Nigdzie tego nie napisałam, i raczej ciężko to wywnioskować z mojej wypowiedzi.... Nie wkładaj mi w usta słów, które chciałabyś usłyszeć :)

mój drogi, szczery - bez emocji rodzice nie wychowywaliby swojego potomstwa. Małe byłoby skazane na wyginięcie. Proszę, oto przykład. jaki to niby przyklad? poza tym kupy sie nie trzyma, bo jesli juz to rodzic czyli matka :-) konkretnie prosze a nie "wychowanie" - mowilas o rozwiazywaniu sytuacji reagujac emocjonalnie, skup sie kolezanko

\"Ja swojego kocham, czasami mnie wkurza, jak to facet, ale nie zamieniłabym go na żaden\" wkurzanie nie jest chyba wygodne ;) Spoko, kobieto, nie chcę z Tobą wojować. Twój wybór, Twoje wychowanie, Twój gust. szczery - zawsze gdy nie masz logicznych argumentów próbujesz zdyskredytować rozmówcę? może trochę szacunku dla rozmowy i czytających, nudne są te Twoje \"rechotania\"

szczery - zawsze gdy nie masz logicznych argumentów próbujesz zdyskredytować rozmówcę? może trochę szacunku dla rozmowy i czytających, nudne są te Twoje "rechotania" zdyskredytowac? posluchaj, zadalem ci konkretne pytanie wiec skoro jestes tak przekonana o swoich racjach to konkretnie odpowiedz, bo przeciez nie lejesz tutaj tylko wody na mlyn, prawda? a jesli juz o logice rozmawiamy....super, ale jestes pewna, ze chcesz o logice? moze jednak o orientacji przestrzennej co? :-)

sytuacji takich jest mnóstwo - wybaczenie drugiemu człowiekowi, zamiast wybicie mu oka, gdy nas zdenerował ....... Szczery, Ty teraz reagujesz emocjonalnie, nasza rozmowa Cię dotknęła najwyraźniej, bo rzeczowych argumentów nie widzę, jak i chęci zrozumienia drugiej strony. Teraz muszę sobie kupić coś na kolację, wróce pewnie poxniej, nie uciekam z placu boju

Nie obraziłam Ciebie, karygodne zachowanie, nie wiem, skąd taka reakcja... Cóż, pozostaje wiara, że nie rzucasz się na kolezanki w tramwajach ;) Zdrowia życzę.

sytuacji takich jest mnóstwo - wybaczenie drugiemu człowiekowi, zamiast wybicie mu oka, gdy nas zdenerował ....... piszesz powaznie? jesli uwazasz, ze wybaczenie jest emocjonalne a wybicie oka nie, no coz...to jakby faktycznie ciezko sie porozumiec :-) Szczery, Ty teraz reagujesz emocjonalnie, nasza rozmowa Cię dotknęła najwyraźniej, bo rzeczowych argumentów nie widzę nic nie poradze, ze to juz taki mechanizm, ze do fanatyka nie docieraja :-) , jak i chęci zrozumienia drugiej strony - zrozumienia jakiej strony? :-)

Tu gdzie mieszkam nie jeżdżą tramwaje :) ale to tak abstrahując od tematu.... będzię błąd pewnie w słowie...jak zwykle... rzucasz się Ty autorko :) Mając mizerne argumenty. Skoro mężczyźni są ułomni, to po co z jednym takim osobnikiem właśnie na forum rozmawiasz :)?? Gdybym miała takie podejście jak ty, mnie by ubodło, że taki "samiec" się do mnie w ogóle odzywa ;)

czasem mnie wkurza znaczyło kocham go i mu wybaczam. :) wiem może Ty nie umiesz pisac ze zrozumieniem? Gdy ktoś Ciebie nie rozumie, to mu wytłumacz, a jeśli nie masz czasu i chęci, to go nie obrzucaj (\"jesteś ułomna\"), raczej mało to estetyczne ok, już spadam resztą się zajmę po powrocie

męŻczyźni są na pewno ułomni, bo przez to ż, ale męzczyni nigdy, tylko orły sokoły , herosi......

Gdzie znowu napisałam, że jesteś ułomna :D ??? Poza tym mylisz pojęcia, wybaczam komuś, kto mnie obraził. Wkurzać się a obrażać się to dwa odmienne zachowania i postawy ....

Gdy ktoś Ciebie nie rozumie, to mu wytłumacz, a jeśli nie masz czasu i chęci, to go nie obrzucaj ("jesteś ułomna"), raczej mało to estetyczne aaaa to my tu o estetyce mielismy rozmawiac, stad ta brokatowa metafora ;-)

Za "samca", bo nie lubię tego słowa, a pisząc o "samcu" miałam na myśli ciebie czesto piszesz slowa, ktorych nie cierpisz? ;-)

Gość Sratatatatatatatatata
Pure Evil Co ty pie**olisz To kobiety sa ulomne Jestescie tylko tepymi scierami i bezmozgimi workami na sperme Jestescie k**wami i nic nie wartym gownem tak?a chlopy to w wiekszosci psy myslace chujami!jebane scierwa ktore tylko zobacza kawalek pizdy to juz im pindol sterczy gotowy zeby sie jebac!i chuj z tym czy macie kobiete czy nie,dla was to nie ma znaczenia!wasza szara masa to sperma a mozg to kutas!jebane kundle pierdolone wszarze,roznosiciele aids,kily,rzezaczki i chuj wie jeszcze jakiego syfa,kurwiarze,szmaciarze i sukinsyny!

Raczej miało to być podkreślenie dla autorki, ponieważ takie słowo myślę, że może swobodnie padać z ust ludzi, którzy mają takie hierarchie jak ona :) Zamotałam :) A teraz, jako, że jestem zniewolona przez ułomny gatunek, idę zrobić obiad, żebym z tym moim ułomnym gatunkiem mogła go zjeść podczas rozkosznej rozmowy przy lampce wina.... Autorce życzę smacznej kolacji... przy telewizorze, tudzież Kafeterii :P

Niestety, kafeteria to nie prawdziwa rozmowa, więc bez \"skrótów\" w postaci generalizacji się nie obejdzie. A poza tym, kto udowodni, że taka generalizacja jest zła.... Myśle, że bardziej pomaga moje myślenie niż szkodzi - jest tu największe zbiorowisko nieszczęśliwie zakochanych PAŃ.

KAŻDA generalizacja jest zła z zasady,nie ma dwóch takich samych osób...Wszyscy,jesteśmy tylko ludźmi,a może aż....więc my kobiety również ułomne bywamy!A ten wibrator....mało przekonujący pomysł -nie przytuli:( -nie pogada :( Więc wolę "niedoskonałą" opcję standardową;).Niemniej,każdy ma prawo żyć tak jak chce.....skoro dobrze Ci z "brokatowym",to dla mnie ,spoko!;)