Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

setunia

Najwięcej postów - raz jeszcze

Polecane posty

gratuluje 13-stki! \" Rewq jak jutro u Ciebie bedzie bezruch to zapraszam do mnie \" a co dokladnie masz na mysli ? ;-)

euforka ale poczestuj mnei biszkoptem i kawa to pomogie

mój poprzedni post miał trzy trójki 333 !!!!! to na pewno jakis znak

Gość marys co chciala miec panel
trzy trojki oznaczaja szybkie opuszczenie kafe :classic_cool:

Gość marys co chciala miec panel
jesli myslisz ze paluszki moga zastapic draze kokosowe to musze wyprowadzic Cie z bledu :classic_cool:

dzieki Setunia :D paluszki slone? trzeba bylo sobie zafundowac z makiem albo sezamem ;) hihih zartuje, najlepsze sa slone :classic_cool: a jak tam palec? Rewq kawa gwarantowana, gorzej z biszkoptami ale mysle, ze da sie zrobic ;)

Marysia wiem ale do piwa to nie ma jak aluszki slone:classic_cool: akie najzwyklejsze:) Euforka no wlasnie nie lubie innyh:D i mi teraz napuchl paluch a juz prawie byl ok:D

tsy rójki oznaczają na pewno nie opuszczenie kafe tylko to ze setuszka palec wyleczy albo loluś bedzie zdrowy

otoz to! Seti🌻 strasznie jak zwierzak choruje ja sama dzis ze swoim bylam na przeswietleniu kregoslupa :( ide przed tv i spac dobranoc 🖐️:)

Witaj setunia i cała reszta. Pierwszy raz zdarzyło się z nocką bo wiedziałem ,że system padł i klops pardon karminadla będzie.Urwanie głowy miałem z odinstalowaniem i zainstalowaniem bite 5 godzin ale nareszcie znalazłem program poradnikowy i jest okey.

Euforci dzieks:) a co zwierzakowi?piesowi??:( z moim oki co odpukac w neimalowane,,,,,,,ok K brawo ze sam takie zeczy wyczyniasz:) a gdzie mj Wielbiciel;????? kolorowych , bo sama zaraz ide spac a jutro jade na ciecie:( 🖐️

Czesio!!! euforka melduje sie podobno potrzebowałaś pomocy z papierkami? poproszę kawkę i biszkopta ( lub delicje ). ;-)

🖐️ :) Rewq no ja czekam i czekam na Ciebie :P:D oki doki kawa \\_/o ciastka ## i brac mi sie tu szybko do roboty prosze bo papierzyska znowu atakuja ;):D:D Seti, moj zwierzak ma czesciowy niedowlad lapek, podejrzewali ucisk na kregoslup ale najprawdopodobniej to problem neurologiczny :( Dzis znowu z nim jade do weta

K cięcie mialo by:) palec niestety bez zmian ale to przez to ze nei wykorzystalam sytuaji jakmi nieco zeszla opuchlizna i nie robowalam zdjac:o Eugorka a to niski piesek??? wchodzil o schodach??? bo to przz to sie czesto tak dzieje i sie martwie zeby czeso tak nie mial/ K ale Ty jestes uzalezniony od kawe ledwo weszles do pacy i juz kafe odpalona!!!!!

euforka lece do ciebie światłowodem !!! ps. widze że dużo piesów na ty świecie jest chorych.

witam Euforka🌻 jakiej rasy jest to niebożę WW dzisiaj jesteś nie do pokonania albo 🌻 mmm757 dla bezpieczeństwa🌻i rewq🌻 dwa wjednym setunia🌻 miej to już za sobą Czym więcej te intelektualne wrota myślowe sie otwierają tym większym porąbańcem sie czuję:P:D:D:D:D:D:D:P Miłego,słonecznego i pozytywnego dzionka życzę.Do wieczorka.:classic_cool: