Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakuskaaa

najodważniejsza rzecz jaka zrobiłyście związaną z seksem

Polecane posty

Gość kikilililnananapapapa
wiecie co ja tak sobie mysle ze tez bym chcetnie wiele zeczy w zyciu zrobila ale mio wszystko bala bym sie ze to sie wyda i ze ludzie wezma mnie za szmate ... nie obrazajac nikogo bo chciala bym miec odwage to zrobic

oczywiście ,że nikt mnie nie zmusza :-0 Ja tylko się zastanawiam co was -ludzie, zmusza do opowiadania jak to uprawiacie "sado-maso" :-0 Czy to brak miłości ? Czy piątej klepki :-P :-D :-D

Też nie wiem czemu ten topik ma służyć. A i tak spora część chwalących się tu osób do seks maniacy - gawędziarze.

on-line nikogo nie interesuje co Ty robisz :) skoro masz dla siebie to trzymaj i nie wypowiadaj się :) bądź konsekwentna........ i nie bądź bardziej papieska niż ....... a co Tobie urąga nikogo nie obchodzi :) po jaką cholere tu włazisz :) pa pa :)

Gość PPRZECIEZ NIKT CIE NIE ZMUSZA
Niektorzy lubia sado-maso, baty, przebieranki, latex, zabawy w sluge i pana. Jesli nikogo tym nie krzywdza, a wrecz przeciwnie, podnieca to ich, to CH-U-J ci do tego, pani mezatko :-p

coheed - ale chyba może wypowiedzieć swoje zdanie, nie? Nikt tego jeszcze nie zabronił, a Ty od razu na ostrą pyskówkę wyskakujesz. Wiele osób na innych tematach pyta, czemu one mają służyć. Ja też jestem ciekawy czemu ma służyć wypisywanie swoich popisów seksualnych, w przypadku większości - jak już wspomniałem - zapewne nieprawdziwych.

no, może nie na ostrą pyskówkę, zagalopowałem się, za co przepraszam. Ale zdania nie zmienię - miała prawo zapytać i miała prawo skrytykować.

jak każdy mam prawo się tu wypowiadać , w końcu to publiczne forum , podoba ci się jak ludzie piszą ,że szczanie jest ok ? Dlaczego nie możesz znieść innego zdania ? Ja piszę wyraźnie - wasza wola co robicie , ale chyba mogę powiedzieć ,że czułabym się tak , czy tak .... Wy możecie na mnie jechać ,że jestem taka , czy owaka a ja mam pewnie pisać ,że wy jesteście cudowni i z jajem , bo innego zdanie nie zniesiecie ? :-0

Gość męzatka z 22letnim stazem
ja sie rozebrałam a to był seks przy 3 świeczkach!!

było na temat. Tematy przeważnie i tak rozwijają się w innych kierunkach.

juz sie wypowiedzialas przeciez.. Nie zasmiecaj topiku kobieto. Czesc

a To do mnie? on-line ...... szanuję cudze zdanie ale wypowiadane w pewnej formie a nie ocennie cyt. mało wyobraźni macie..........(koniuec cyt.) gratuluję on-line wyobraźni a ja i tak będe robił to co mnie odpowiada jak i inni :) a co do wyobraźni hm ........ oj mam jak sądze niezłą :P

Giovanni wybacz ale chyba nie doczytałes :)

Gość zgwałciłam faceta
ale w połowie uciekł......

i gratuluję jest to najlepsza rzecz jaką dzisiaj oprócz tego co się codziennie robi (kłania się fizjologia) zrobiłaś :P

Gość moje typy too
co do pissingu i scatu.... widzieliście kiedyś koty/psy/ które najpierw na siebie srają szczą a potem tarzając sie w tym kopulują? rzygi swoje też zjadacie?

Gość krzyśśś
polknęłem swoje nasienie 10 razy w życiu

hm chyba kiepskie on-line pisałaś wypracowania z polaka :) temat nie jest o tym jakie sa Twoje odczucia, nikogo to nie obchodzi :)

i gratuluję jest to najlepsza rzecz jaką dzisiaj oprócz tego co się codziennie robi (kłania się fizjologia) zrobiłaś --------------------------------a to było do mnie ? :-0 matko --- nie klei mi się to jakoś :-0 :-D :-D

Właściwie nie wiem czemu przeszkadza wam ten temat. Przecież pissing nie był jakoś specjalnie zaznaczony w pierwszych dwóch wypowiedziach . Ja też jestem mężatką z dość długim stażem i mogę śmiało się przyznać, że nie wszystkie opisane formy seksu są mi obce :) Przebieranki, seks w dziwnych miejscach, lustro w sypialni (imitacja trójkąta),seks z zawiązanymi oczami, zabawa stopami... Naprawdę jestem w mniejszości? Zastanówcie się. Przecież bez urozmaiceń po 15 latach małżeństwa seks byłby nudny.

lilitka brawo :) wreszcie ktoś normalny :)

i co z tego że temat nie o odczuciach ? Ale słonko-- ŚCIŚLE powiązany :-0 No chyba ,że sex u ciebie nie wiąże się z odczuciami --- to przepraszam :-0

wiąże się z tym z czym się wiąże, a Tobie nic do tego :)

lilitka, brawa dla ciebie! :-)

a "słonko" zostaw dla tego z kim te tajemnoicze i niewatpliwie perwrsyjne o ekscytujące dla Ciebie oczywiście rzeczy robisz :)

on-line nie wszyscy potrzebują rozkładania swoich odczuć podczas seksu na czynniki pierwsze. Seks jest przyjemny i taki ma właśnie być. Po co wnikać głębiej? Przecież to nie moja sprawa czym się kierują osoby uprawiające seks. Nie wszyscy uważają, że seks musi się wiązać z płodzeniem potomstwa.

coheed ---- czy ja piszę ,że sex to dla mnie ---leży facet na babie i on się rusza a ona ni cholery ?????????? to co pisze lilitka --- zgadzam się w 100 % , ale sikać na siebie nie pozwolę i na męża też nie będę , bo mam dla siebie i dla niego wielki szcun - tylko o to mi chodzi ,że pewne zachowania - jak sikanie , sex z innymi na oczach faceta i odwrotnie jest nie fair - po prostu , ale lustra , przebieranki , sex w wannie , na łące , w lesie , samochodzie z "zabaweczkami " (niektórymi) - jak najbardziej ale sa pewne granice , po których przekroczeniu nigdy nie będziemy już patrzeć sobie prosto w oczy --- taka prawda . Ale to moje odczucia , które jak już pisałam mam prawo tu przelać

współczuję ograniczenia i potrzeby naprawiania świata przez takie indywidua, które wiedza lepiej............... co komu do szczęścia jest potrzebne i narzucają swój sposób myślenia. Broń nas Boże przed takimi naprawiaczami świata ....... tylko tego brakuje by z kamerą i kodeksem karnym w imię obrony wyższych wartości wkroczyły do naszej przytulnej i ukrytej przecież przed okiem innych sypialni..........