Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakuskaaa

najodważniejsza rzecz jaka zrobiłyście związaną z seksem

Polecane posty

Gość krakuskaaa

co było takie mega odjechane lub uważane przez innych za \"wulgarne, nie grzeczne\" itp, zaczne od siebie ja spełniłam swoją fantazje seksualna - trójkąt z 2 facetami, oraz pissing, ale to było marzenie mojego faceta. A Wy?

Gość VERY BAD GIRL
1. na imprezie weszlam do dark room i poczulam na sobie kilka par rak i calujace mnie usta. jedne szukaly mojego jezyka, drugie i trzecie ssaly mi piersi, kolejne czulam miedzy nogami. dwie minuty odjazdu, po czym zwialam stamtad. moglo byc ostrzej. 2. seks z dwoma facetami. 3. seks z przyjaciolka i facetem. 4. seks z 3 przyjaciolkami. z kazda w innym momencie. 5. pissing. ja jemu. 6. seks przebieranki, ja sie przebieralam, np za pielegniarke. 7. fetish na rave party, kiedy facet ssal mi stopy, a potem wylizal mnie, doprowadzajac mnie do orgazmu. 8. seks przez telefon, ktory \"uprawiam\" z super przystojnym cudzoziemcem, kiedy dzwoni do mnie. 9. seks w windzie z przyjemnym ochroniarzem z dyskoteki. 10. seks w: stogu siana, na klatce schodowej, w parku, na lawce, kilkakrotnie w szkole, gdzie uczylam, kiedy przyszedl po mnie moj chlopak, w autobusie pks na tylnych siedzeniach, na fotelu dentystycznym. z dentysta rzecz jasna, z ktorym zreszta mialam \"love story\" moze dosc na tym. :-p

Gość dobreee
;-)

Gość dobreee
;-)

Gość dobreee
;-)

Gość VERY BAD GIRL
a ostatnia przygoda...w zoo z facetem typu bear :)

Gość błagam.......
pissing---- :-0 niedługo srać będziecie sobie na twarze ..... :-0 to ma być podniecające ? żal mi was ------ sex powinien być zarezerwowany dla kogoś , kogo się KOCHA a nie dla każdego na imprezie , albo faceta , którego zna się tydzień . Jestem mężatką 12 lat -i nie muszę szczać i srać na mojego faceta ,żeby mieć odlot ..... na szczęście on też nie musi lać na mnie :-0 Zwierzęta się lepiej zachowują :-P Jesteście biednymi małymi człowieczkami , potrzebującymi pomocy .... :-(

zgadzam się w całej rozciągłości wypowiedzi z \"błagam....\":-0

Gość tjaaaaa
bo tak to juz jest, ze zazwyczaj te bez przygod seksualnych i mohery to same pasztety :-p

Gość tjaaaaa
tez jeszcze bym sprobowala tego i owego :-p

ja na przykład słonko nie jestem moherem i pasztetem :-P ale wydaje mi się ,że lanie na kogoś to przegięcie ---ale widocznie mało wyobraźni macie skoro pozostaje tylko oddawanie moczu ...:-P :-D

Gość tjaaaaa
blagam: ty miej sobie meza, zyj z nim i umrzyj ktoregos dnia w spokojnej starosci. Niech inni zyja swoim zyciem.

Gość Heh też bym tak chciała..
VERY BAD GIRL zazdroszczę Ci imprez 🌻 :)

Gość tjaaaaa
Przeciez napisalam, NA OGOL tak jest. Czytaj dokladnie, babo :-p

Gość vcxvc
czego zazdroscisz? Ze robi za materac? Tez tak mozesz jak chcesz

Gość A ze niby co w pissingu
jest zle? :-0 mozna siusiac na siusiaka i to tez bedzie pissing. Ale mi skandal! :-0

to może ja za błagam się wypowiem , bo w końcu też mam to samo zdanie : To po jaką cholerę wy tu sie chwalicie swoimi wątpliwymi dokonaniami w łóżku i nie tylko :-0 - żyjcie jak sobie chcecie tylko nie piszcie tego na forach ..... no chyba ,że piszecie tak , bo w realu to nikt was nawet kijem nie ruszy ..... coś w tym może być ... :-P

vcxvc w dupie byłaś gówno wiesz :P Nie każda kobieta ma odwagę zrobić to o czym fantazjuje.

A co to znaczy ze robi za materac??? Sama tez sie niezle bawi a nie ze lezy jak kloda. Ona tez osiaga orgazm. Tak jak i facet. Ale mohery :-0

Gość vcxvc
czyli wiemy juz, ze fantazjujesz o byciu szmata... mow dalej

Dokladnie! Wiekszosc kobiet moze tylko fantazjowac, bo nie ma odwagi.

VCXVC sama jestes SZMATA :-p

Nie udawajcie takich niewydymek. Większość kobiet ma podobne fantazje, np. impreza w dark roomie to istne cudo wyrafinowanego seksu.

pissing to nie skandal (juz niestety ) , ale po prostu urąga to miłości jako takiej .... Ale .... to wasz wybór oczywiście :-) Ja tylko piszę ,że gdyby ktoś traktował mnie jak tu ktoś napisał -jak materac , albo sikał na mnie -czułabym się upokorzona, brudna .... uważam ,że trzeba mieć swoją dumę i ,że nikt nie ma prawa jej deptać ... CZŁOWIEK - to brzmi dumnie ..... Niestety coraz częściej sami odbieramy sobie honor ... to smutne :-(

Gość krakuskaaa
sram podczas sexu ćućkam hemoroidy wylizuję odbyt z papieru toaletowego puszczam szczocha na ryj pierdzę na ryj

to ,że nie uprawiam "extermalnego" sexu nie znaczy ,że jestem drętwa :-D Jest wiele metod na urozmaicenie ... ale zachowam je dla siebie ... wiecie dlaczego ? Bo najfajniejszą rzeczą jest w tym to ,że o wszystkim co robię ze swoim facetem wiem TYLKO ja i on - to nasza wielka tajemnica -TYLKO NASZA ;-) Niesamowite to uczucie ,że mamy coś o czym nikt inny nie wie , ani się nawet nie domyśla -- już samo to jest podniecające :-)

przeciez ona na niego siusiala a nie on na nia! i nie byla materacem: NIE WYKORZYSTYWANO JEJ. SAMA WYBRALA RODZAJ ZABAWY. Widzisz te subtelna roznice??? czytaj ze zrozumieniem mezatko :-0 :-p

Gość PPRZECIEZ NIKT CIE NIE ZMUSZA
mezatko, abys opowiadala o twoich poczynaniach w wyrze z twoim mezem! :-0 Kogo to interesuje? :-0

a co za różnica -kto na kogo ? :-0 Jeśli uważasz ,że poniżanie kogokolwiek jest podniecające --to gratuluję :-0

Odnośnie"wyliczanki" VERY BAD GIRL 1.marzenie :) 2. jak najbardziej :) 3. nie 4. tylko z jedną 5. nie 6.jasne 7. niebiański seks połączony z ssaniem palców u stóp- ja jemu i wzajemnie :) 8. seks przez telefon-często 9. nie 10. seks w: stodole, na klatce schodowej, w parku, na ławce,w czasie jazdy autostradą z prędkością ponad 200km/h, w kinie, na korytarzu hotelowym.