Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakuskaaa

najodważniejsza rzecz jaka zrobiłyście związaną z seksem

Polecane posty

mnie nie obchodzi jak to robisz wcale :) przeczytaj uważnie i ze zrozumieniem temat? jeżeli nie dasz rady ja Ci wytłumaczę :)

Gość krzyśśś
smieszni jestescie . Zamiast uprawiac seks , to o nim rozmawiacie . KAzdy ma swoje upodobania i już . To ze ty nie lubisz sikania na partnera nie oznacza ze inna osoba ma też nie lubć . Mamy wolnosc ..

coheed --- nie prubuję naprawiać świata :-0 Ja piszę tylko tak jak i ty co myślę ... nic ci nie narzucam i nie czuję ,żeby ktoś mi coś narzucał ... wypowiadam się tylko w temacie .... dlaczego odmienne zdanie tak cię drażni ? Tego akurat nie pojmuję , bo dla mnie to możesz nawet w publicznym wc robić za kibel ----- ja tylko piszę ,że MNIE by to nie odpowiadało :-0 wszystko ...:-0

Gość krzyśśś
dokladnie nikt z was nigdy nie naprawi swiata. MOzecie sobie gadac i pisac na kilkasettysiecy stron , a i tak swiat bedzie taki sam... Ja jestem tolerancyjna osobe .. Ktos lubi ponizenie w lozku - jego sprawa ktos nie ponizenia lubi - też jego sprawa Zwyczajnie mało mnie obchodzą czyjes upodobania .

sprÓÓÓÓÓję jeszcze raz temat brzmi : \"najodważniejsza rzecz jaka zrobiłyście związaną z seksem \" a Ty piszesz czego nie zrobiłaś.............. bez sensu ..............

krzyśssiusiu ;) nikogo nie obchodzi Twoje zdanie bo jak widać równiez się nie potrafisz zdystansować co do meritum :)

i Ty śmiesz twierdzić, że jestes tolerancyjny?????? !!!!!!!!!!!!!!!! a przemycasz wszakrze pewne treści ................. jesteś hipokrytą ......drogi Panie :)

Gość oh shiiiiiit
przeciez nikt ci nie wmawia ze masz zmienic punkt widzenia, babo! wypowiedzialas sie raz i skoncz! wszyscy juz zrozumieli, co chcialas powiedziec! :-0 a ta dalej przynudza i przynudza! :-0 tak trudno to pojac???

Gość krzyśśś
coheed twoje zdanie rowniez mnie nie interesuje .... Zwyczajnie jestem tolerancyjny i dobrze mi z tym ..

eeeeeeeeee tak mi sieęzrobiło z prędkości on-line przepraszam :)

Gość krzyśśś
jesteś hipokrytą ......drogi Panie dla ciebie tez jestem toleranyjny Zwyczajnie zawsze sie znajda tacy co beda miec mnie za hipokryte i tacy ktorzy nie beda miec .. Swiat jest roznorodny .. MOje zdanie jest dla mnie najwazniejsze i tego sie trzymam.

ojej ---- przecież to forum DYSKUSYJNE , więc każdy zapodany temat , może być doskonałą okazją do pogadania , nie? Po to w końcu - przynajmniej JA -tu wchodzę :-) Cóż na dziś się "nagadałam" ...Idę uprawiać sex ;-) ------ zainspirowana tym topikiem ;-)............ :-D

kolego przeczytaj sam co napisałes ale widocznie u Ciebie lewica nie wie co czyni prawica :) mam na myśli półkule :) i nie o pośladki mi chodzi :P

no no to widać, ze byle co Cię rusza ;) ale życzę niejednego orgazmu no i by lało Ci się po nóżkach :)

uwielbiam wszystkie moje doswiadczenia seksualne. nie wiem, o co tyle szumu.. ps: on-line: "probuje" pisze sie wlasnie tak, jak w tym zdaniu. nie wiem, co tam probujesz korygowac w czyjejs wypowiedzi :-0

Gość krzyśśś
widać z igły robisz widły .... Albo za dużo ćpasz ? Co ty bierzesz ? Nie wiem co to jest , ale musi być mocne

VBG nie bądź drobiazgowa bo nie o gramatykę chodzi :P

krzysssiu, a na dodatek brak Ci kultury :) oj nieładnie :) cóż kindersztubę wynosi się z rodzinnego domu :) ja Cię nie obraziłem :) ale widocznie brakło argumentów nieprawdaż? :)

taaa.... ????? :-0 pruba , czy próba :-0 No zgłupiałam totalnie :-0 A to dlatego ,że jedna nogą juz jestem w łóżku ;-) :-D :-D Jeszcze raz narka ------coheed - thx ;-)

uprawiać seks........i jak to brzmi ..... tragedia........ bez komentarza :( a moze jednak gdyby napisał... idę się kochać niby to samo ale jak brzmi .......................

ja akurat wiem bardzo dobrze, o co tu chodzi. wpisalam sie na pierwszej stronie. i rozpetala sie dyskusja, szczegolnie po mojej wypowiedzi :-p a co do bledow ort. coz: zboczenie /!/ zawodowe..

alez musisz być z siebie dumna no tak VBG potrafi ....:P pochwal się jutro w ....... szkole.....:P

Gość tjaaaaa
"nie badz drobiazgowa bo tu nie o gramatyke chodzi" to fakt: tu chodzi o ortografie :-p :-p :-p

tjaaa no i wreszcie ktoś z refleksem :)

Gość a_tu_jak_zwykle
wiecie co ? naprawdę ciekawy temat a wy go przerobiliście na jakąś papkę o niczym 3 strony, a prócz bardzo złej dziewczynki ( :* ) nikt nic ciekawego nie powiedział (łacznie zresztą ze mną :classic_cool: )

ale za to jak fajnie się pokłóciliśmy :P