Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakuskaaa

najodważniejsza rzecz jaka zrobiłyście związaną z seksem

Polecane posty

z nikm sie nie poklocilam :-p mam to gdzies. i jest mi obojetne, czy ktos ma bogate, czy zadne zycie seksualne. nie oceniam. trafilam na fajny temat, wpisalam sie i nie rozumiem po co zazarte dyskusje :-0 folks, you must be loooooose..! ;-)

szkoda, że nie znasz francuskiego :P a to taki ważny ......... język .......

Gość zawsze sie usmiecham
gdy widze jak nawiedzone moralnie osoby sa w stanie rozwalic temat a normalni zamiast ich ignorowac daja sie wciagnac w bezsensowna dyskusje

Gość ja mam rozne fantazje
erotyczne ale wszystki zwiazane sa z moim facetem. Ktos tam na pierwszej stronie napisal, ze "kazda marzy". Nie kazda :P

Gość znowu nie na temat

Gość sex w trojkatach
z innymi parami, dziwne miejsca

Gość XXka
pokazałam cycki na imprezie. Byłam bez swojego chłopaka, troszkę pijana. Żartowali ze mnie że jak tydzień bez chłopaka (wyjechał) to się zmniejszają i sutki nie sterczą. No i pokazałam że to nieprawda i są ok.

Gość A NIBY CO TO MA
wspolnego z seksem???? :-0 czyli co? jak mi sie kostium zsunie na plazy i wszyscy widza to jest to sytuacja zwiazana z seksem???? :-0 co za bezsens! :-0

Gość XXka
niby nic ale wszystkie przygaduszki i żarciki - przed. jak pokazałam to komentarze uwagi. Wszystko o seksie.

Gość fdfdffd
Seks z obcym, który na mnie rzygał - mówię wam, takiego odlotu żadna z was nie miała.

Gość fucktycznieee
mysle ze zadna z nas nie miala takiego odjazdu :-0 bo nasze odjazdy sa baaaaardzo przyjemne i podniecajace :-p

Gość up-nij w gore

Gość up-nij w gore

Gość janusz xx
sfilmowaliśmy nasz seks. Po imprezie i sporej ilości alkoholu, trochę przypadkowo ale świadomie. Z zamiarem jednego obejrzenia i skasowania. Oglądanie tak nas nakręciło, że o kasowaniu nie było już mowy.

Gość minon
zamówiliśmy film erotyczny z nocy poślubnej. Zaplanowane było parę ujęć z przytulanek, rozbierania do bielizny i pieszczot. Flmowanie miało być zakończone na znak jednego z nas. Ale alkohol, cała ta atmosfera spowodowały że okazało się że sfilmowane zostało już zdjęcie stanika, potem poszło już bez żadnych oporów i sygnałów dla super kulturalnej pani z kamerą . Pamiątka fantastyczna, myślimy o przygotowaniu następnej takiej sesji.

Gość superrrrr tematttt
...........

Gość superrrrr tematttt
........

Gość superrrrr tematttt

Gość ja nie miałam nic specjalnego
-sex z dwoma facetami jednocześnie -sex analny -sex na półpietrze klatki schodowej -w basenie - w sypialni, gdzie obok "spało" kilka innych osób - w małym pokoiku, w którym 2 pary (w tym ja), bez skrępowania kochały się obok siebie -na wpół leżąc na fotelu, chłopak robił mi minetkę, a obok siedziała przyjaciółka i próbowała się skupić na oglądaniu tv -w samochodzie, na masce, na łonie natury -w parku -w kiblach klubów dyskotekowych i na zapleczu/w pomieszczeniu gospodarczym jednego z nich -palcóweczka podczas sączenia drinka przy barze -obciąganko w autobusie (podmiejskim) -sex na tylnim siedzeniu autobusu (także podmiejskiego) -noc w klubie go-go, gdzie striptizerka, tańczyła tylko dla mnie, wijąc się na moich kolanach -wizyta w burdelu i obserwowanie swoich przyjaciół podczas sexu z prostytutkami Jak sobie jeszcze coś przypomnę, to napiszę:P

Gość ja nie miałam nic specjalnego
-w kinie, ręczna laseczka -prywatna kaseta sex video -wirtualny 'sex' na kamerkach (z mojej str. ograniczony jednak tylko do pieszczot swojego ciała w bieliźnie)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrr
rrr

Gość alewyjesteściedurnituwszyscy
A ja najodważniejszą rzeczą jaką zrobiłam związaną z seksem to było to, że doszłam do wniosku, że to należy ...olać. Co wam dają wasze wszystkie wyczyny. Weźcie i olejcie seks. Zyskacie nowe spojrzenie na życie. Może i bezdomność, ale to jest coś nowego, a na pewno nie umiecie z tego zrezygnować bo jesteście UZALEŻNIENI. I tyle.

Gość NO WLASNIE OLEWAJA NIEKTORZY
sie. nawzajem. :-) kiedys i ja nasiusialam mojemu chlopakowi na ptaszka i bardzo mu sie podobalo :-) tak wiec olewajmy! :-D

Ogólnie to grzeczne ze mnie dziewcze,raczej szczególnie nie szaleje,chociaż mam kilka fantazji,mam nadzieję,że się spełnią. Ale to co zrobiłam i jest dość..ym...ekscytujące :P to - seks w kiblu po koncercie z wokalistą ( No gwiazda formatu Bono to nie była,ale zawsze coś :D ) a poza tym to bez szaleństw.Ewentualnie może to,że był czas,że podczas seksu z moim facetem byłam cięta. W sumie dawno się tak nie bawiliśmy..hmm :classic_cool:

Gość DAGNA
PISSING,FOOTFETISH,SEKS Z DZIEWCZYNĄ,W TRÓJKĘ,GRUPOWY, NA DWA BATY. DLA TEGO WARTO ŻYĆ!!!