Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jej Smutne Oczy

Czy ktos pokocha rozwodke?

Polecane posty

Kiedys myslalam, ze jak zdradze meza, to cos sie zmieni... Nic sie nie zmienilo, bo go nie zdradzilam... Teraz wiem, ze to nie tedy droga... Niestety, pomylilismy sie co do siebie i najwyzszy czas sie rozstac. I to jest sluszna decyzja. Bo po co trwac w zwiazku, w ktorym nic oprocz klutni... Ale brakuje mi ciepla i milosci. Czy ktos potrafi pokochac rozwodke? Sprawic, ze znow wyjdzie slonce?

Gość mięęęta
A masz dzieci? Jesli nie to szanse są spore. Jesli tak , to może byc trudno , ale nie niemozliwe

dzieci nie mamy. Z jednej strony na szczescie, z drugiej niestety... No ale na dzieci mam jeszcze czas. W koncu za nie caly miesiac 26 lat dopiero koncze...

taka młoda... trzeba było z tym slubem zaczekac, ale cóż za błedy się płaci...

Gość moje piwne oczy
ktos pokochał, wyszłam ponownie za mąż i to po czterdziestce i muszę Ci powiedzieć, że dopiero teraz wiem jak wygląda szczęśliwy związek

Gość Mozliwe że uda się
postaraj sie o uniewaznienie małżęństwa koscielnego non konsumato dzieci NIET szansa spora niezgodnośc charakterów, dzeci nie ma należy spróbowac A co do miłoci taaaka młoda jesteś na 1000% jeszcze kogos wartościowego spotkasz i zakochacie sie bez pamieci to pewne ja miłam 26 jak wychodziłam za mąż ile lat stażu małżęńskiego masz???

Gość Mozliwe że uda się
wierz w to a stanie sie :)))

jestesmy od 1,5 roku malzenstwem, znamy sie 4 lata... Nie potrafie wyobrazic sobie zycia bez niego, ale dalsze zycie z nim bedzie koszmarem...

Gość Postaraj sie o uniewaznienie
ślubu kościelnego, żyj na Nowo jesteś młoda bardzo:)))

Gość kropka ___
wszystko sie moze zdazyc 2 razy wychodzilam za maz majac juz dzieci wiec dla mnie tego typu pytania sa nieco dziwaczne.