Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sally..

Dziecko urodziło się bez nóżki

Polecane posty

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
sama jestes frustratka ty torbo!ja w odroznioeniu od was suki nie mialabym sumienia zrobic skrobanki i do cholery mam prawo wyrazic swoje zdanie chyba no nie?

Gość ale jaja8564
kobiata zalozyla topik i poszla a wy sie klocicie.Moze to nie jej dziecko takie sie urodzilo tylko w rodzinie i dlatego pyta.eh.

Gość do tej lojejku czy jakos tak
kobieto ty jestes uposledzona ale UMYSLOWO!plujesz jadem na kazdego kto ma inne zdanie niz ty. nikt tu nie pisze o skrobance, tylko decyzji czy chcialby miec uszkodzone dziecko, To roznica.

wandzia, zgadzam sie z Twoimi wypowiedziami w 100%, madra dziolcha z Ciebie :D A od siebie dodam tylko, ze usg dzisiaj pokaze czy dziecka ma konczyne czy nie ma, ale usg , nawet najlepsze nie pokaze czy dziecko w przyszlosci bedzie mialo rozum i co z niego wyrosnie. Z niejednego kompletnego syna wyrasta pijak, zlodziej, kryminalista, a mimo to matka go kocha. Z niejednej corki wyrosnie lafirynda przynoszaca wstyd rodzinie, a mimo to rodzice ja kochaja. Pozwolcie zyc w spokoju i radosci dziecku bez nozki czy raczki, bo to nie koniec swiata.....

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
[zgłoś do usunięcia] buszmenka wandzia, zgadzam sie z Twoimi wypowiedziami w 100%, madra dziolcha z Ciebie A od siebie dodam tylko, ze usg dzisiaj pokaze czy dziecka ma konczyne czy nie ma, ale usg , nawet najlepsze nie pokaze czy dziecko w przyszlosci bedzie mialo rozum i co z niego wyrosnie. Z niejednego kompletnego syna wyrasta pijak, zlodziej, kryminalista, a mimo to matka go kocha. Z niejednej corki wyrosnie lafirynda przynoszaca wstyd rodzinie, a mimo to rodzice ja kochaja. Pozwolcie zyc w spokoju i radosci dziecku bez nozki czy raczki, bo to nie koniec swiata..... A NO WLASNIE!JUZ MI SIE NIE CHCE SPRZECZAC Z ,,MADRZEJSZYMI,,ODEMNIE!A BUSZMENKA MA RACJE!

Gość sally..
Dziękuję Wam za zainteresowanie tematem. Sprostuję, że nie jestem matką dziecka, staram się jedynie pomóc "znajomym", których takie nieszczęście dotknęło, tymbardziej że są oni jeszcze bardzo młodzi i zaliczyli tzw szkolną wpadkę. Na domiar złego że dziewczyna zaszła w ciąże będąc jeszcze w gimnazjum to jeszcze urodziła dziecko niepełnosprawne. Tym, którzy nie zdają sobie sprawy z obecnie "mocno rozwiniętej medycyny" oświadczę, iż dziewczyna ta miała robione usg regularnie i NIC NIE WYKRYLI! Mało tego wiedzieli że będzie to chłopiec ale braku nózki NIE ZAUWAŻYLI! Brak mi słów. W tym przypadku ciężko zaufać lakarzom, którzy proponują różne rozwiązania. Miałam nadzieję że może ktoś na forum zetknął się kiedyś z podobnym problemem i wie gdzie można zasięgnąć pomocy. Zarówno matka dziecka jak i matka matki są w takim szoku że nie bardzo są w stanie logicznie skleić zdanie, nie wspomninając o szukaniu fachowej pomocy. Dziękuję z wysłane mi linki. Na pewno z nich skorzystam.