Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Let It Go

KIEDY ŚCIĄGNĄŁ TĄ SZMATĘ Z ALLEGRO? BORSUKA!!!!

Polecane posty

Gość kglcc
Czy to ważne, czy stara się kreować, czy jest? Nikt nie będzie się zagłębiał w jej, zapewne złóżoną, psychikę (moooze kilka osób)..widać, co widać, i to jest widoczne publicznie za jej zgodą, a to wstyd. I mnie nie chodzi o pokazywanie ciała, bo nago nie występuje, nic tam strasznego się nie dzieje. Tu chodzi o tandetę jaką reklamuje (w większości), o tandetny sposób, w jaki to robi..i przede wszystkim...i jej tandetny wygląd. KROPKA

Gość regtrgtrwert
to duch bimbała to facet jest?

Gość sądze ze sprzedawca
będzie musiał pomysleć o zmianie "modelki" bo coraz wiecej osób ma jej dość więc jest obawa ze nie będa kupowac tych ubrań (pomijam fakt, że i one wyglądają tandetnie).:classic_cool:

Gość ollinka135
niektórym facetom na pewno podoba się ten jej wygląd... :D

Gość ciekawe co to za typiara
Te słowa nie były dosłowne! Bez przesady! W przenośni napisałam że by mnie zabił itd...;) Ja po prostu mam taką mentalność,że nie potrafiłabym wrzucić na serwis jakikolwiek nawet takich zdjęć! Kocham mojego faceta ,On mnie i dlatego! Dlatego wiesz...myśl co chcesz o mnie czy o Nim. Taka po prostu jestem!

Gość ollinka135
e tam ja kupiłam ostatnio spodnie, które "reklamowała" :D zwykłe dźinsy

Gość oj ja też jej nie cierpie
hehehheh kiedyś miałam konto na ilove i ktos miał lewe profil z jej fotkami i w księdze gości miała mnóstwo wpisów " ach jestes cudna , anioł itp." jak widać faceci lubia taki kicz tandete i pustke

a i widziałam jej profil na nk ale to chyba ktos lewy załozył ma chyna oliwia naimie

Gość kglcc
Podoba się, bo ma świetną figurę (jeśli nie jest zrobiona w dużej części Photoshopem)...ale nie sądzę, że jakikolwiek facet przy zdrowych zmysłach chciałby dziewczynę z taką tapetą..i w ogóle z taką twarzą...no..chyba, że by się zakochał..ale to już inna bajka;)

oj ja też jej nie cierpie hehehheh kiedyś miałam konto na ilove i ktos miał lewe profil z jej fotkami i w księdze gości miała mnóstwo wpisów " ach jestes cudna , anioł itp." jak widać faceci lubia taki kicz tandete i pustke Może i jest kiczowata, ale ma nienajgorsze ciało.

figura fajna , ale tapeta te włosy tandetne łaszki no pustka , pokazałam bratu ją stwierdził , że okropna

Gość regtrgtrwert
no napewno lepsze od twjego:D

Gość kglcc
"szanująca się, elegancka dresiarka" normalnie oksymoron hehehehe

Gość zobaczcie jak tu sie wygina
bduch bimbałka - nikt nie zaprzecza że ma figurę (o ile i ona nie jest przerobiona) chodzi po prostu o całokształt, jak to wygląda.:o

bimbałku, ta sama, ta sama😴

Gość ollinka135
Dla niektórych facetów jest ładna, przede wszystkim seksowna, ale kiedy przyjrzeć się jej z bliska.... kilogramy tapety :D Podsumowując - dziewczyna fajna do pochwalenia się kumplom, nie do związku. Oczywiście biorę pod uwagę tylko kwestie wyglądu i sposobu bycia.

fakt! ten opis jest niezły!:D

Gość kglcc
Tu jeszcze zależy jakim kumplom hipotetyczny facet chciałby się chwalić:) Bo jeśli kumplom - znajomym z Akademii Medycznej, którzy się doktoryzują w jakiejś przedziwnej specjalizacji, to z chwalenia nici;)

zobaczcie jak tu sie wygina bduch bimbałka - nikt nie zaprzecza że ma figurę (o ile i ona nie jest przerobiona) chodzi po prostu o całokształt, jak to wygląda. No jak wygląda? Wygląda jak dresiara, bo reklamuje ciuchy bazarowe. Przecież to ubrania właśnie dla takich panienek. A kogo byście chciały? Coś w stylu Cichopek? :D :D :D Zawodowa modelka zarządałaby tyle kasy, że nie podjęliby z nią współpracy.

Gość kglcc
I tak sobie myślę, gdzie ja bym się w ten dresik ze szpileczkami ubrała...hmm..chyba na dicho na wsi..to potrzebuję jeszcze białe rękawiczki i gwizdek. Może mają na innej aukcji...

Gość pani ta prezentuje pozy
w jakich nalezy prezentowac się w zakupionych ciuszkach.:P:classic_cool: