Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grapefrucik

Odchudzam sie niezdrowo ....kto dołączy ?

Polecane posty

Ja tez odchudzam sie nie zdrowo, jedzenie ok 600-700 kcal, ostatni posiłek przed 17. Od dwoch dni ćwicze aerobic, przy którym poce sie jak szczur:D Pije sporo wody mineralnej. Marzenie to zrzucic 10 kg, a na pierwszy rzut choć z 4 kg, waga 72 kg przy 170 cm.

Gość kot na szpilkach
Grapefrucik, dzięki:) ja tak 4-5 razy w tyg jezdze na rowerku stacjonarnym 1,5h. a dziś zamówiłam super wypasione hula-hop i będę hulać:D

Gość Grapefrucik
A ja dzisiaj kupiłam twister obrotowy :) Fajna zabawa jest na tym może będą jakieś efekty... przynajmniej spróbuje moge oglądać film kręcąc duppcią a nie leżeć na łóżku :D kot na szpilkach - ile już Ci poleciało po tych 8 dniach na kloniku?

Gość to ja sie pochwale
jestem drugi tydzien na 300 kalorii :) będę tu pisywac czasem w grupie raźniej^^

Gość myya
siema:) tez odchudzam sie mega niezdrowo ostatnio przez 2 tyg prawie nic nei jadlam ale juz troche nadrobilam, od jutra bede jesc tylko jeden posilek tzn. ok 4-5 szklanke kaszy albo czegos tam a tak to tylko picie kawa albo kubus rozcienczony woda i najwieksza glupota: wieczorem senes:P

Gość Grapefrucik
Dlaczego głupota ? Nie piłam tego jeszcze :P

Gość myya
bo rozlzeniwia jelita i mozna sie za bardzo przyzwyczaic, a poza tym przeczyszcza mocno, wiec przy malej ilosci jedzenia odwadnia, ubywa elektrolitow itd.. raz tak sie odwodnilam ze zemdlalam... grutulacje mi sie naleza nie?

No myya - ja to szaleje ale Ty bardziej :O Bierzesz jakieś wspomagacze ? witaminki czy coś ? Kochana nie mdlej nawadniaj sie obficie to szybciej waga spadnie :) Oki dzień skończony sukcesem :) Pa pa

Gość uop
babciu...i po co to wszystko?

Gość uop
i po senesie cuchnie sie jak skunks

Gość marzę o 50 kg
Dołączam! Mogę? :) Próbowałam rozsądnych diet - SB, niski IG, dieta białkowa i ćwiczenia interwałowe... Ale waga i wymiary stoją. Dawno, dawno temu odchudzałam się metodą prawie głodówkową i efekty były, więc kurde, czas do tego powrócić! Wstyd przyznać, ale chcę zrzucić tylko jakieś 2 kg co w ogóle mi nie idzie, utknęłam na 52 kg, głównie uda mam za grube bo jestem gruszką. Najgorzej, że w pracy ciągle jestem głodna a dodatkowo matka wtrąca mi się w obiady chociaż nawet nie mieszkamy razem :/ Mój plan to minimum kcal przez tydzień, dwa, oczywiście do tego ćwiczenia :)

Gość klubowiczka*
ja tez jestem fanką niezdrowego odchudzania:p zdrowe diety są nie dla mnie, brak mi cierpliwosci, widzac jeden kg mniej tygodniowo odechciewa mi sie odchudzac.. od jutra planuje przetrwac 14 dni o samych sokach. 3majcie za mnie kciuki do zrzucenia mam 13 kg

Gość kot na szpilkach
Grapefrucik, po 7 dniach zjechało mi 5,5kg ale ja jestem poważnej wagi:P a nie takie fsiu bździu:D tez mam twister, ale dawno nie uzywalam, nie przepadam za nim, bo dźwięki jakie wydaje doprowadzają mnie do szału, sąsiadów zresztą pewnie też:P

Gość kot na szpilkach
a tak w ogól to nie neguje rozsądengo, zdrowego podejścia. właśnie do tego dąże, ale na razie terapia szokowa musi być;) i później stopniowo do bardziej przyzwoitej, ale nie wzorowej, wzorowo będzie na sam koniec:P życzę poowdzenia wszystkim:)

Gość marzę o 50 kg
Ale zaczęłam :P Koleżanka przyniosła ciastka i wafle z okazji urodzin, postawiła mi kilka na talerzyku, nie wypadało nie zjeść. Poza tym 2 kromki wasy z serem topionym. W planach kawałek sojowego pasztetu, serek wiejski, szaszłyk kurczakowo-warzywny, szklanka mleka i chudy ser twarogowy.

Witam nowe dziewczyny :) klubowiczka - trzymam kciuki i życze byś wytrzymała te 2 tygodnie w razie jak zabraknie Tobie odruchu gryzienia to zawsze możesz bezkarnie przegryżć rzodkiewke ,ogórka ,pomidorka itd.Mi właśnie w diecie klonowej brakowało gryzienia jakoś tak miałam niesmak brak natchnienia do życia .Za to mamy tutaj mistrzynie tego detoxu - kot na szpilkach - radzi sobie super :D 5,5 kg jest bardzo zachęcające i to w tydzień : superawo :D Dobra dzionek zaczynam od kawy a później sie zobaczy ide na długie zakupy to poszlajam sie troche i może z 2 dag zgubie :D

Gość kot na szplkach
po pierwszych 3 dniach zlecialo mi 3,5kg (woda, woda, woda...), pozniej juz wolniej. a teraz to pewnie juz w ogole sie bedzie slimaczyc. ale skoro nazwałaś mnie mistrzynia:D to nie pozostaje mi nic innego, jak wytrzymac zgodnie z planem:P

Gość klubowiczka*
no to ja od dzisiaj zaczęłam, mam nadzieje, ze jutro bedzie 1 kg mniej.. kot na szpilkach 5,5 kg w tydzien? ja tez tak chce:P a jak obwody spadlo cos?

Gość kot na szplkach
nie mierzylam sie przed, troche spodnie sa luzniejsze, czuje sie lzejsza, ale na pewno jakis mega zmian nie ma, tymbardziej, ze mam sporo do zrzucenia.

Gość klubowiczka*
no ale jak czujesz ze spodnie sa troche luźniejsze to juz jest sukces:) 3mam kciuki za dalsze zrzucone kg

Gość klubowiczka*
ja do zrzucenia mam jakies 12- 13 kg:(

Gość kasia9999
ja wlasnie od dzisiaj wrócilam na swoją niezdrowa diete z przed 12 lat .wtedy w czasie ciazy przytylam 13 kg , i schudlam wlasnie przez miesiąc na samych platkach corn flakes z mlekiem 0%tluszczu tyle aż ze mniej wazylam niz przed ciazą. moje 48 kg utrzymywalam do zeszlego roku ,zaczelam sie obiadac kebebami ,i pic piwka przytylam 7 kg . na sniadanie wielki talerz platków i pozniej ok 16 godzinie i tak przez miesiąc . musze bo juz mi zaczynaja boczki wychodzic ze spodni. :D

Gość marzę o 50 kg
Głodna jestem, to dobry znak :P Macie jakieś sprawdzone metody na wyszczuplenie ud?

No jakoś dzień leci.Ja dzisiaj zjadłam 2 jabłka , pół ogórka świeżego i 2 rzodkiewki :D ale tych rzodkiewek pewnie będzie więcej. Teraz to już do końca dnia tylko herbatka zielona.Cholerka zapomniałam dzisiaj kupić tą herbatke senes a tak miałam ochote sie przeczyścić :P marzę o 50 kg - ja problemu z udami nie mam więc nie pomoge Ci .U mnie z kolei jest nadmiar cyca którego chętnie w połowie bym pożegnała :D kasia9999 - całkiem niezła dietka i apetyczna :) Uwielbiam płatki i mleko.To podobna dieta do mojej z przed lat tylko ja wtedy jadłam amino pomidorową raz dziennie.Moja mama też miała diete : grahamka plus kefir poleciała tak na wadze że moje katany zaczęła zakładać a miałam chyba z 13 lat :D klubowiczka* - ja też mam tyle w planie schudnąć więc spoko nie jesteś sama :)

Gość Taaaaska
Ja też chce tyle schudnąć -przygarnijcie mnie do siebie:P Dawno temu udalo mi sie zrzucic 15 kg ale niestety wrocilo:D Ostatnio juz kilka razy podchodzilam ale kleska...Problemem sa wieczorne podzerania,jak temu zaradzic?

Gość concordia
kot w szpilkach powiedz, czy brzuch masz płaski? bo mnie głównie o zrzucenie wałka w talii i brzucha z cellulitem chodzi ja tylko jak nie jem ,to mam mniej..a takie 1000 kal albo inne nie działają!

Gość kot na szpilkach
hmm.. no na pewno się trochę spłaszczył, w końcu żołądek pusty:P ale brzuch to mój największy problem, zawsze szybciej mi leci z bioder i ud, teraz też mam takie wrażenie. ja mam jeszcze jakies 25 kg do zrzucenia, wiec po tygodniu, nawet lemoniady, to nie może być rewelacji. trudno mi powiedzieć jak na Ciebi czy kogoś innego zadziała detox.

Gość maaaaagdaaaaaaaaaa
hej!ja dzis ma dopiero 3 dzien i juz mam nerwy z glodu,Polak glodny,Polak zly:(zjadlam dzis sporo jak na moj zamierzony cel: -4 wasy z poledwica,pomidorem i ogorem kiszonym -malego loda z maca ale bez wafla i polewy(niecale 130kcal) -zupa warzywna(mala porcja) -2 wasy z dzemem jutro ide na silownie i planuje tak: -4 wasy z dzemem i serkiem bialym -goracy kubek -piwko wieczorem bo ide do baru a teraz lece zapalic bo glodna jestem,dobrze ze lodowka pusta.Aha co do senesu to kiedys byla taka herbatka figura 1 i byla zajebista,niestety teraz jest dostepna bez senesu:(a xenna nie dziala tak na mnie i nawet ta w tabletkach:(

Właśnie nie wiedziałam jakiej firmy jest ten senes czego szukać :D Też zdycham z głodu ale te cholerne lato mnie motywuje że musze wytrzymać bo znowu będe zdesperowana :( No i niedługo sobota :D Oj maaaaagdaaaaaaaaaa teraz chodzi za mną ten gorący kubek :)