Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grapefrucik

Odchudzam sie niezdrowo ....kto dołączy ?

Polecane posty

Gość kot na szpilkach
dajmy robić każdmu, co chce. tak będzie najlepiej. skończmy te czcze dyskusje

Gość kot na szpilkach
hehe moja przeczucie bylo niezawodne, ze to Ty - te verde :D zycze milego wieczoru 🖐️

Gość concordia
ja tez piję te mixtury z miodem, zrobiłam małą przerwę z powodu badań, wyniki mam super...więc znów kupiłam cytryny i miód może jutro sie uda?

Gość wwrrr
No prosze, ktos mnie tu jednak kojarzy :D Milego wieczoru rowniez [Wlasciwie moglabym sie do Was dolaczyc, kaloriami to ledwo te wasza miksture przebijam, bo jestem chora (=niezdrowo) i ledwo moge jesc (prawie jak odchudzam sie) ;)] No, juz was zostawiam w spokoju, wpadne jeszcze kiedys pogledzic. Papa!

Gość concordia
Hej! co jest z Wami? gdzie sie podziewacie? ja dzis się do tej pory trzymam....zobaczymy...

To tylko chyba ja zostane na niezdrowej diecie :( Nikt już mnie tu nie chce odwiedzać .Ciekawe czy niektóre dziewczyny poddały się i przełożyły diete czy topik umiera :( To tylko wspomne tak sama do siebie :D wczoraj zjadłam 2 jabłka i ogórek świeży plus szklanka senesu wieczorkiem który mnie dzisiaj obudził o świcie :) Dzisiaj póki co zjadłam jabłko . Trzymam sie dzielnie bo najgorsze dni za mną a jak słońce świeci to motywacja rośnie :)

Gość kot na spzilkach
grapefrucik, jak nadal jstem na diecie, tylko byłam u rodziców, więc nie zaglądałam tu. dziś mój 17 dzień na detoksie:) więc jak widać, bez jedzenia można życ:P

Gość 90 dni
hej:) dołaczam sie do was. Też zależy mi by szybko schudnac,niekoniecznie zdrowo, ok 17 kg.Jestem na diecie 500 kal.Od tygodnia.Na schudniecie mam 12 tygodni,jak myslicie ile uda mi sie w tyle czasu zrzucic?

Hello :D Dzisiaj sie zważyłam i wyszło na to że waże 64 kg :D czyli 3,5 kg do tyłu.Nie biore pod uwage wody itd bo jednak ostatnio jak stawałam na wage to zawsze przybywało a teraz od dłuższego czasu mogłam zobaczyć że w końcu waga jest mniejsza :D W tym czasie obliczyłam że było to 9 dni na konkretnej diecie a 3 dni były luźne : drinia i to na co miałam ochote. Dzisiaj sobota więc zapowiada sie na jedzonko i jakiś procencik ale od jutra dalej konkretna dieta .Jestem zadowolona zaczęło spadać a nie przybywać :D

Gość krolowa niezdrowych diet
witam,z checia sie dolacze:)testowalam juz na sobie wszystkie diety,z dobrymi i zlymi skutkami:)faktem jest to,ze jestem gruba i nie mam czasu na rozsadna diete bo do swiat musze wazyc najwyzej 57kg a mam 62.8/160cm.2 dzien na glodowie.Pije 2 kawy dziennie bo nie dalabym rady,nie wiem ile dni tak ale max chyba z 5,potem jakas 300kcal,czyli gorace kubki,warzywa,owoce,jogurt naturalny,jajka.Musze sobie jakos urozmaicac czas zeby wytrzymac,jutro mam prace do 14 to potem ide do fryzjera:)w przyszlym tyg w nagrode zakupy:)

Wiem że topik umarł ale ja żyje.Do tej pory schudłam 6,6 kg :) i głoduje dalej.Oczywiście moja dieta to 5 dni ograniczania a w sobote i niedziele nic sobie nie odmawiam - taka chwila relaksu. I efekty są !!! Teraz jade na jabłkach i wodzie z cytryną ale oby do soboty ...upieczemy sobie kurczaczka z pieczarkami i do tego drinio :) :)

Gość uidskjln
same jabulka jesz tylko?? ile chudzniesz tzn prze zjki czas?