Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

result

czy to w porzadku?

Polecane posty

co byscie zroily jezeli na imprezie chlopakowi na szyje na przywitanie rzucaja sie dziewczyny

Gość MIŁOSC
troche głupio, ale moze sie wygłupiały , przecież wiedzą ze z toba chodzi. no i wczym jest problem??/ jesteś chyba zazdrosna

no wlasnie chyba jestem za bardzo zazdrosna. tylko ze o tym dowiedzialam sie od innych osob ktore to widzialy. wiec mi troche tak dziwnie sie zrobilo

Gość parasolka00
Szczerze powiem, że mam takiego jednego przyjaciele z którym zawsze jak sie witam to dajemy sobie buziaka w policzek i zawsze jest przyjacielski uścisk nie widzę w tym nic złego

Gość bum bum23
tak kolejne super wyrozumiale tu sie odzywaja :P jesli to bylby moj chlopak a te dziewczyny wiedzialy ze jest zajety to oberwalby i on i one :O

Gość osoba_trzecia
Czuję, że też bym się rzuciła razem z nimi :P

Gość parasolka00
no może masz racje :P Jak by tak było z moim partnerem to nie pozwoliłabym na coś takiego :P

ja tam się sama rzucam kumplom (tylko tym najlepszym) na szyje no i witam się buziakiem w policzek (z kilkoma wyjątkami -osoby które nie lubią takiego typu powitań). dla mnie to ok. ale mam daleką znajomą, która wita się buziakiem/cmokiem w usta...i tu jest dla mnie granica przekroczona (nie ważne czy ze mną czy z moim facetem)...to po prostu bleee...i nie na miejscu. ja po prostu powiedziałam facetowi, że sobie nie życzę i wytłumaczyłam czemu. nie było tematu.

Ja mam wysoki współczynnik przytulności i także witam się z kumplami, przytulając ich. Tak samo witam się z dziewczynami. Po prostu tak mam.