Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gUmowa lAska

Mam dwa pytanka

Polecane posty

1. Jak zlamac reke lub wybic palec? 2. Jak zaslabnac? Podejdzcie choc raz powaznie do sprawy.. Nie oczekuje odpowiedzi typu: a po co ci to? ; walnij sie w dekiel ; ale ty glupia ; itD

1) walnąć się młotkiem (w twoim przypadku najlepiej w głowę a nie w rękę) 2) nie jeść przez 3 dni.... idiotyczne pytania....

Gość sdfddf
slyszalam cos kiedys o tym,zeby potrzymac palec/reke godzine w occie, a potem wystarczy lekko dotknąć i połamany (palec/ręka) ;x

Gość jduhyg
ja ci moge zlamac reke za 200 zl

Gość ambiwalenccja
do nauki, a nie glupie tematy... Zastanow się dziewczyno co piszesz i w jaki sposob piszesz.

Gość ambiwalenccja
i swiadczy to o Tobie.. :) Radze przemyśleć swoje zachowanie , widać, że jestes bardzo mlodziutka.

Iswiadczy to o mnie i co tobie do tego?? Zachowuje sie jak chce! Nie wpierdalaj mi sie w zycie za przeproszeniem.:)

Gość ambiwalenccja
To jest forum i wyrazam swoja opinie. Jesli nei chcesz, zebym sie wtracala (widzisz sa jednak inne slowa na tym swiecie) wystarczy nie pisac tutaj... Proste.

Gość ambiwalenccja
Wyrażam opinię na temat tego czego chcę... :)

Nie mozesz wpierdzielac mi sie do MOICH spraw zyciowych. Zajmij sie swoimi bo ich masz tysiace, a teraz wybacz ale nie mam czasu sluchac tych twoich bluzgow :)

Gość ambiwalenccja89
To nie trac czasu i nie czytaj.... Zajmij się lamaniem sobie kończyn. Poza tym ja cię nei obrazam.

Ale za to wtracasz mi sie w zycie. Nie. Ide kombinowac z chemikaliami. To jest lepsze niz siedzenie na kafeterii caly dzien (jak to niektorzy robia) :):):)

Gość ambiwalenccja89
Hm się dziewczynko wez za naukę...:) Się siedzi, bo ma się chwilę wolnego

Wiesz jak boli złamanie reki? Ja wiem i na dodatek operacja, nie polecam. Ból jaki czułam 7/10

Gość ambiwalencja89
Ok juz skonczylam. Przepraszam Tak P.s. jakakolwiek to nie bylaby sytuacja lepiej znajdz inne wyjscie niz kaleczenei wlasnego ciala...

Spoko ja tez przepraszam.. Facetowi od WF sie zamanilo skakac przez kozla.. jedyna klasa w szkole ktora musi to robic. Ja mam lek przed przeskoczeniem tego (pewnie wydaje sie banalne). On tego nie rozumie, wiec wole se zlamac reke i miec spokuj. Tylko pomyslec co on jeszcze bedzie ocenial to sie w glowie nie miesci:(

Gość ambiwalencja89
Powiem ci tak... Ja z wf zawsze bylam do niczego i zawsze dostawalam zle oceny.... To za bieg to za kozla, nienawidzilam wf, bo czulam, ze wszyscy sie ze mnie smieja. Ale sadze, ze nei warto lamac sobie reki. Moze sprobuj zalatwic sobie zwolnienie z wf to raz, a dwa nie wstydz sie tego ze nie potrafisz czegos zrobic.... Sprobuj zrobic to jak najlepiej, a jak sie nie uda to trudno. Nie warto sie przejmowac wf!

no to udawaj że coś ci jest np. skręcona noga...masakra trzeba miec 15 lat żeby takie bzdury wymyslać, jak masz więcej to nie mam pytan