Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biały człowiek

Moje panie, co takiego do cholery widzicie w murzynach?

Polecane posty

Gość Biały człowiek

Kolejny raz wracają z pracy, widziałem w metrze parę "mieszaną". On- wielki, przypakowany niggers, ubrany i wyglądający jak z tandetnego hip-hopowego teledysku. Ona- piękna, biała polka o niebieskich oczach i blond włosach, wiła się wokół niego niczym kotka w czasie rui, rytmicznie posuwając swą białą dupcie wokół jego obleśnego, murzyńskiego krocza :-o To było nie tylko obleśne ze strony rasowej- jestem przekonany, że gdyby był mniejszy ścisk i ludzie wokół dali im więcej miejsca- on niczym się nie krępując, po prostu zarżnąłby ją we wszystkie możliwe otwory na oczach pasażerów! Panie, co w nich widzicie? Wiem, że to nie jest poprawne politycznie, ale murzyni zawsze byli rasą NIŻSZĄ wobec rasy białej i azjatyckiej. Nie stworzyli przez tysiące lat swojego panowania w afryce niczego, co można by nazwać cywilizacją! O ich "kulturze" również wiele dobrego powiedzieć niemożna- widać ją najlepiej w MTV gdzie laski kręcą ciałem w rytm jakiegoś rapującego murzyńskiego guru. Do tego dochodzą sprawy stricte uważane za rasistowskie jak ich niższe statystycznie o15punktów IQ (niższe od ludzi pochodzenia indoeuropejskie) znacznie wyższy poziom agresji... Tak, to nie jest mit, że to czarni dokonują najwięcej przestępstw w USA. Zresztą to oni górują w przestępstwach na tle seksualnym jak gwałty. A jeśli nie wierzysz, poszukaj w Google statystyk FBI Tyle gadacie o tym swoim równouprawnieniu. Czy sądzicie, że wiążąc się z czarnymi, miałybyście głos w małżeństwie, że będziecie nadal mogły pracować w zawodzie? :-D Gówno prawda, oni zrobiliby ze swoich kobiet najchętniej chodzące inkubatory z funkcją sprzątania i gotowania. To MĘŻCZYZNA jest głową, szyją i ręką do bicia w kulturze afrykańskiej. Dlatego błagam, nie niszczcie życia sobie, naszemu kontynentowi i tysiącletniego dziedzictwa. Nie pozwólcie aby to plemię, które kolonizuje przez emigracje i zapłodnienie miejscowych kobiet coraz to nowe tereny, zdobyło również was i było ojcem waszych dzieci. PS: Teraz możecie się pode mnie podszywać, wyzywać od rasistów i twierdzić że mam małego fiutka :-D 🖐️

Gość zrob sobie taki
Nie wiem czym sie przejmujesz, naprawde nie wiem. Jestem bialym facetem i pierdoli mnie co robia biale kobiety, ich sprawa.

Gość Biały człowiek
Pierdoli ciebie to? To zrelaksuj się, weź głęboki oddech i wyobraź sobie, że taki bambo posuwałby twoją córkę....

Gość nono12
Najważniejsze,że te osoby się kochają zasrany rasisto

Gość zrob sobie taki
Nie mam corki, zanim kazesz mi sobie zamiast tego wyobrazac siostre to uprzedze Cie ze nie musze tego robic bo ona juz ma meza Nigeryjczyka. Jakbys mi kazal sobie wyobrazic ze posuwalby mnie tobym sie dopiero wtedy tym przejal ale w innym przypadku .... pierdoli mnie to 🖐️

Gość nono12
Moja serdeczna koleżanka ma męża murzyna .Jest nie tylko cudownym mężem,ale również człowiekiem.Tak Cie boli kolor skóry co SPADAJ

Gość Biały człowiek
Widzisz, i to właśnie poziom ludzi "tolerancyjnych". Murzyn jest dla białej kobiety czymś egzotycznym, mało dostępnym co jest afrodyzjakiem samym w sobie. Niestety ta "miłość" jest bez żadnych głębszych refleksji jak chociażby podstawowe pytanie: czy naprawdę różnice kulturowe, które nas dzielą są do pogodzenia. Możnaby pisać o tym więcej. Ale najlepiej mojej tezy, dowodzi osoba zmarłego niedawno na AIDS, głównego murzyńskiego casanowy RP- Simona Molla 🖐️

Gość nono12
BIAŁY CZŁOWIEKU!pomyśl czy tylko murzyni mają jakieś tam choróbska . Jesteś niesprawiedliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Biały człowiek
A tam tylko czarni... Biali również roznoszą HIV. Ale o ilu przypadkach roznoszenia tej choroby przez polaków słyszałaś? Ja o żadnym... A tutaj bach! Nagle w Polsce- kraju gdzie 99,9% populacji stanowią biali, trafił się pan z Afryki, który celowo i z premedytacją zarażał tutejsze kobiety. Tylko statystyka?

Gość ale z Ciebie rasita
A biali polacy meszczyzni nie gonia kobiet do garow itp.?Tak bylo i jest w kazdej kulturze i religi.Czarny moze byc zlym czlowiekiem jak i bialy.Najwazniejszy jest charakter czlowieka!!!

Gość Biały człowiek
I jaki zemnie rasista? Czy ekolodzy są rasistami, bo starają się podtrzymać przy życiu ginące gatunki?

Z takich pogladow wzielo sie niewolnictwo, z takich pogladow rodza sie wojny i przez takie poglady cierpia i umieraja ludzie.

nono12 Najważniejsze,że te osoby się kochają zasrany rasisto Kochaja? :D : :D :D :D Taki czarnuch rocznie zalicza ze 100 Polek. On nie rwie białych cip dla miłości, tylko dla seksu, bo same mu się pchają na kutasa. Chca poczuć czrnego, z ciekawości, czy murzyni mają wielkie itd.

Gość Biały człowiek
Piękne sloganki enamorada, ale największe wojny wybuchały tam, gdzie jedna kultura starała się wchłonąć drugą! Zresztą niewolnictwo jest także tego wynikiem

Gość ja mam dziwny lęk przed
czarnymi facetami, boje się, ze mnie zaczepią na ulicy:O:P niedawno miałam, konto randkowe i napisał do mnie po angielsku czarny koleś ale nie chciało mi się do słownika patrzeć i nie odpisałam:P

Gość Biały człowiek
Tak, dali się złapać. Tylko zazwyczaj nie łapali swoich tylko obcych :-D

Gość ja mam dziwny lęk przed
po za tym wy polscy biali faceci jakoś nie macie jaj wyrwać atrakcyjną dziewczynę bo boicie się odrzucenia.. powiem tak: często te ładne niedostępne blondynki wręcz marza aby ktoś je przygarnął i pierwszy zagadał

To nie sa zadne slogany, taka jest prawda. Przykro i smutno czytac te bzdury, ktore wypisujesz.

Gość Biały człowiek
enamorada: A skąd ową prawdę objawioną znasz? Z cosmopolitan czy gazety wyborczej? :-D PODAJ MI CHOĆ JEDEN PRZYKŁAD z historii, gdzie nagły napływ ludności obcego pochodzenia na dane terytorium, nie wywołał wojen, głodu i konfliktów :-) Słucham...

powiedzmy sobie szczerze - temat napisał jakiś wymoczek rasy białej, który nie ma powodzenia u płci i najbardziej boli go, że Murzyni podobają się kobietom, a on niestety żadnej jakoś nie pociąga :O typowa zazdrość i zakompleksienie pod płaszczykiem gadki o rasach. prawdziwi faceci jakoś nie boją się zagranicznej konkurencji i wali ich to, czy jakiś Murzyn poderwie Polkę, czy nie - bo oni nie martwią się o to, że zabraknie dla nich kobiet ;)

Gość Biały człowiek
anyżówka *> zapomniałaś dodać epitet o wielkości mojego fiutka :-D lenivus kanapus pospolitus> I właśnie o tym mówię! O nieuniknionym konflikcie, który czeka KAŻDĄ podbijaną przez "wędrówki ludów" cywilizację

Gość w odroznieniu od Polakow nie
wymagaja dziewictwa :p

Co rozumiesz pod \"naplywem obcej ludnosci\"? Naplyw czarnej ludnosci do Ameryki czy moze naplyw bielej ludnosci do Afryki? Bo nie rozumiem. Nie rozumiem jak w czasach gdy czarnoskory czlowiek jest przywodca USA niektorzy wciaz sie uwazaja za inteligentniejszych, urodzili sie we wspanialej Polsce, gdzie mieszkaja sami biali geniusze.

Gość Biały człowiek
enamorada: Błagam, nie udawaj mądrzejszej niż jesteś, tylko po prostu odpowiedz na moje pytanie- bez głupkowatego wywijania się.