Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 cieszycie się? :( a po miesiącu zrobi się od razu upalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słaba z ciebie wrócha Napisano Marzec 11, 2009 u mnie pada deszcz i wiem że zimy juz nie będzie nawet gołębie dziś rano gruchały na balkonie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nowa w miescie prawdziwa 0 Napisano Marzec 11, 2009 nieprawda! w przyszlym tyg ma byc juz ponad 10 stopni:P nie klam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 ja nie wróżę :O ja oglądam tvn meteo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o wwww morde 0 Napisano Marzec 11, 2009 no ja też widziałam długoterminową prognoze o pod koniec przeszłego tygodnia ma byc juz ciepło, no ale na koniec lutego i początek marca to ona sie nie sprawdziła, mam wielka nadzieję, że tym razem bedzie juz ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tv kłamie Napisano Marzec 11, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robta co chceta Napisano Marzec 11, 2009 no to teraz dojebalas do pieca a mi sie juz plaza marzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podszewka z kwiatkiem Napisano Marzec 11, 2009 Lusesita ----tu wszyscy piszą że jesteś piękna:) chciałabym cię zobaczyć, wklej fotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Don Gozago z Madrytu Napisano Marzec 11, 2009 HEJ WITAJ - JESZCZE MOŻE PRZYMROZIĆ _ NA WSZELKI WYPADEK NIE CHOWAJ JESZCZE CIEPŁYCH MAJTEK DO NAFTALINY - MIEJ JE W POGOTOWIU DO KOŃCA KWIETNIA _POZDRAWIAM !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 ja już nie wiem komu wierzyć :( chcę odsłonić swoje ciało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość google wie wszystko Napisano Marzec 11, 2009 podszewka z kwiatkiem wpisz w google lusesita i ta w środku to będzie nasza forumowa Luśka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 11, 2009 Możemy się o to pomodlić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 pomódlmy się zatem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Marzec 11, 2009 A prawda jest jak zwykle pośrodku. Czeka nas teraz typowe przedwiośnie... coraz więcej ciepła od słońca ale i niespokojne przewiewne dni z deszczem, czasem z szybko topniejącym śniegiem. Zima to już nie jest, zima już nie ma szans, jest jak Hitler w oblężonym Berlinie - ale wiosna też nie jest jeszcze na tyle mocna. A zatem - kilkutygodniowy okres bezkrólewia, w którym ciało lepiej jednak odsłaniać w pomieszczeniach zamkniętych i ogrzewanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 11, 2009 Przydatny link. http://www.sne.torun.pl/modlitwa/intencje.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 11, 2009 w którym ciało lepiej jednak odsłaniać w pomieszczeniach zamkniętych i ogrzewanych. } Ewentualnie pod kołdrą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 :D chcę żeby było tak: http://www.wilanow-palac.art.pl/files/36_wiosna_2007_05.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 chciałabym się wreszcie pozbyć ciepłych majtek to mnie przygnębia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brazylijski smok cmoka w krok 0 Napisano Marzec 11, 2009 nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!! już mi się brzuch ciążowy nie mieści w te kurtki ciepłe.... ;) chcę lekkiego płaszczyka odcinanego pod biustem!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 11, 2009 I będzie, obiecuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Marzec 11, 2009 http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 co to jest 5 czy 6 stopni na końcówkę marca? :O ja bym chciała minimum 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikry eutanazy Napisano Marzec 11, 2009 Wyślij do mnie te majtki. Zapłacę za koszty przesyłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Don Gozago z Madrytu Napisano Marzec 11, 2009 Hej - a co zrobisz, gdy w lipcu zaczną się KREMATORYJNE UPAŁY ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podszyw niepodszyty 0 Napisano Marzec 11, 2009 .....a śnieg padał i padał przez czterdzieści dni i czterdzieści nocy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Don Gozago z Madrytu Napisano Marzec 11, 2009 Bo ja wtedy walę sobie konia. To moja standardowa reakcja na każdy stres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 proszę tu nie świntuszyć jedyne czego nie lubię we wiośnie to glizdy wychodzące z ziemi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Don Gozago z Madrytu Napisano Marzec 11, 2009 Podszywacze - do tego jeszcze na takim poziomie - fuj !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Księżniczka na stogu siana 0 Napisano Marzec 11, 2009 ja juz nie chce zimy :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprzedawca fasolek Napisano Marzec 11, 2009 a potem podobno będa upały! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach