Gość Don Gozago z Madrytu Napisano Marzec 11, 2009 Luesita --- !!! Przepraszam za tego prymitywnego podszywacza -palanta !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilitka 0 Napisano Marzec 11, 2009 Witajcie :) Na dobry początek wiosny Dwaj mężczyźni siedzą na ławce w parku -Patrz- mówi jeden- wiosna idzie. Drzewa się zielenią, wszystko spod ziemi wyłazi... -Przestań! Nie gadaj głupot- krzyczy drugi- bo ja miesiąc temu teściową pochowałem! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 11, 2009 :D dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2009 teraz wierzycie... bałwanki? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thyssen 0 Napisano Marzec 12, 2009 jesteśmy z tego powodu bardzo pocieszeni:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nike Fission 0 Napisano Marzec 12, 2009 ja też już ledwo zipie przez tą pogodę, dopada mnie "jesienna" depresja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2009 czuję się jak w listopadzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Marzec 12, 2009 :D Myrevin czuje się jak Myrevin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UK SUBS 0 Napisano Marzec 12, 2009 U mnie przyjemna, przedwiosenna pogoda. Plus 5, nie pada. Nawet słońce chwilami przeziera przez stratocumulusa. No ale tam u Was, bliżej Syberii, to może być różnie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Marzec 12, 2009 Ei... miesiac to za duzo gdzie to słyszałaś , 2 lata temu faktycznie w maju było bardzo ciepło , ja teraz juz chcę lato :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Marzec 12, 2009 U mnie pada śnieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Marzec 12, 2009 miało być :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2009 jak donosi meteo łikend ma być jako tako a od poniedziałku powrót zimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Marzec 12, 2009 Babki z TVN meteo gadały ze na święta ma przyjśc wiosna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2009 dopiero...?! ja chciałam odsłonić me ciało... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sash 0 Napisano Marzec 12, 2009 Zakładając iż sie nie pomyliły , znając je to pewnie tak :P Ta Omena tak gadała A wiesz raz mówiła przy głownym wydaniu pogody na TVN , ze ufoludki wiedzą najlepiej jaka bedzie pogoda bo widzą nas z kosmosu :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 12, 2009 Omena jest drętwa :O uwielbiam Dorotę Gardias ;) jest taka słodka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach