Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

scania

Poznam ciepla dziewczyne gotowa wyjechac na stale do Szwecji

Polecane posty

Wrocilem wlasnie z pracy:-) Do wszystkich krytykow mojego topicu. Kazdy ma prawo myslec,co chce to fakt. Nie rozumiem tylko pewnych epitetow -glupie idiotki -popapraniec -desperata etc. Nie znamy sie wcale,wiec skad sie Wam bierze takie traktowanie z gory? :-O

Gość chetna brunetka
Dobry Wieczor:P To kiedy bedziesz w PL zeby nas wszystkie "zaliczyc"??;):D

Gość konniczynka
witam czy moge sie przylaczyc do waszego topicu???

Gość konniczynka
Jestem 26 latka poszukujaca szczescia w milosci bo jak dotad mi sie nie trafilo :( , ale niestety scania nie mieszkam w polsce, choc nie az tak daleko od ciebie :)

Gość juleczka nie ośmieszaj sie
:O:O:O:O:O

Gość fajny topik.....
i fajny gość powodzenia:)

Gość wsFKJ
juleczka71 przykro to pisać, ale masz swoje lata a zachowujesz się jak walnięta nastolatka :-O nie mówię złośliwie, tylko aż żal patrzec i czytać jak się ośmieszasz :-( zachowujesz sie jak niedorozwój :-O i dawno nierżnięta suka, która tylkoi czeka jak tu facetowi wleźć do łóżka :-O nic nie mam do Autora, żeby nie było, zdaje się że fajny gość , ale juleczka...błagam cię idź odpocznij

mysle ze najpierw naucz sie dobrego tonu wychowania.....a potem mozesz mnie pouczac .....i spadaj.....

Gość UUUUUUUUuuuups
Dostało sie madusi

Gość konniczynka
Ja sie nie dziwie scania ze szukasz cieplej kobiety,bo w Szwecji to raczej babki nie sa za cieplle, wiem sama mieszkam w Norwegii jak mowilam nie daleko od ciebie :) i widze co sie tutaj dzieje, skandynawskie kobiety sa okropne......wiem nie mozna generalizowac ale wiekszosc z nich.

Gość Toffi-fi
Niestety to prawda Juleczka czy jak tam Ci jestes denna i tyle jak ten facet Scania zainteresuje sie toba to powiem tylko tyle Bedzie glupkiem!!!:(

Gość wsFKJ
nie można się " nauczyć dobrego tonu wychowania" :-O może sama się doucz lepiej :-O coś może być w dobrym tonie np.wypowiedź, albo ktoś może być dobrze wychowany, a poza tym nie można sie nauczyć wychowania, bo nauczyć się można haftować, a wychowanie to proces i albo jest sukcesem albo porażką :-( :-O zrozumiałas w ogóle? moja rada...przeczytać moją wypowiedź spokojnie, bo coś czuję że ledwo rzucisz okiem i już spluniesz jadem i palniesz jakąś bzdurę, która tylko cię pogrąży :-O

po tym jakich uzywasz zwrotow to sie wcale nie dziwie ze szukasz na forum kogos w swoim typie ale na mnie nie licz i wstydzila bys sie swego slownictwa ......i....zal mi cie

Gość mirkaaaa
Juleczka 71 Nie pogrążaj sie jeszcze bardziej. Idz spac.

Gość wsFKJ
:-D tak, wstydzę się :-D tak myślałam, że nic nie zrozumiesz :-O i kto Ci powiedział, ze szukam kogokolwiek na forum? :-O Połóż się dziewczyno lepiej, dla własnego dobra :-)

Gość Toffi-fi
Dziewczyny ta kobieta to masakra!! Nic do niej nie dotarlo ...:(

Gość mirkaaaa
Ograniczona jest z lekka

hmmmm ......no tak macie racje nic z tego co mi tu piszecie nie zrozumialam wielkie sorki ale niesety trudno odnalesc sie w swiecie waszym malo inteligentnym poczulam sie tak jak by mnie ktos do chlewa wprowdzil.....a chlew to chlew ...............

Gość MagdiTTTTaaa
czasem sobie myśle, ze chciałabym poznac mądrego, doświadczonego, wrażliwego faceta, nie jakiegos lekkoducha ( a tacy są moi rowiesnicy), w wieku ok 30-40 lat, dla którego byłabym piękna, (bo młoda), nie rzuciłby mnie dla młodszej, docenił moja dojrzałość, inteligencję, któremu można zaufać ...tyle że faceci w tym wieku są już zajeci, żonaci...eh...:))

Gość konniczynka
MagdiTTTTaaa, ale czesto sa w tym wieku faceci po rozwodzie z bagazem doswiadczen, moze dziecmi z poprzedniego zwiazku ale wolni szukajacy milosci, jesli jedtes w stanie zaakceptowac poprzednie przejscia faceta w tym wieku to droga wolna

Gość Malmo 28
scania 👄 Przesylam Ci buziaka i radze ci ....nie pisz tu wiecej :-P czytajac to zaczniesz miec złe zdanie o kobietach i chyba bedziesz mial rację.Wszystko jedno,czy to jest prowokacja,czy nie....ale te młode damy daly swiadectwo o sobie ....ile sa warte.Ale nie zrazaj sie...nie wszystkie sa takie :-)) Mnie sie dostalo,że nie znam ortografii....że nie znam szwedzkiego...moze wogole tam nie mieszkam.Nie mam zamiaru sie tu tłumaczyc,że to prawda.Ale jestem przerażona.....a one mowią ,że Szwedki sa zimne....moze i zimne ,ale dobrze wychowane i jednak wiedzą co to jest lojalnosc kobieca.......a wy walczycie ze sobą a tak naprawde nawet nie wiecie o co.Nawet jak to by była tylko zabawa....to i tak byscie nie wiedzialy jak sie zachowac. a teraz prosze bardzo ....polonisci do pracy....czekam na wytkniecie błedow. Mimo wszystko pozdrawiam wszystkich :-))

Gość mirkaaaa
Juleczka71 jeszcze sie nie polozylas?

Gość konniczynka
dla mnie to nie bylo by poblemem.Ja jak do tej pory mialam facetow w swoim wieku lub odrobine starszych i powiem kompletna katastrofa, nie chce generalizowac, ale nie wiem czy to ja jestem zbyt dojrzala jak na swoj wiem czy faceci w moim wieku sa az tak nie dojrzali, dlatego po ostatnim nieudanym zwiazku tez zaczelam zastanawiac sie nad starszym od siebie facetem.ale zycie pokaz, zobaczymy

Gość MagdiTTTTaaa
koniczynka, nie przeszkadzałoby mi to...a wrecz miałabym nadzieje ze ich to czegos nauczyło..a ze rozwodnik??? doskonale rozumiem, ze komus w związku mogło nie wyjsc, z jego czy nie jego winy...po prostu ludziom czasem sie przestaje układać .( jak mi np.) ..co do facetów w moim wieku itp..masz racje ..katastrofa :))

do MALMO 28-na pocieszenie ja ci nie wytkne zadnego bledu ortograficznego bo czytajac twe wypowiedzi chyba moge troche uwierzyć ze jednak sa normalni ludzie reprezentujacy polske pozdrawiam serdecznie......

Gość MagdiTTTTaaa
poza tym twierdze, że lepszy rozwodnik niż stary kawaler...bo taki chyba nie potrafiłby stworzc dobrego związku, bo brak by mu było doswiadczenia...tzn nie chce oczywoiscie generalizowac...