Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana kobieta --

PRZYŁAPAŁAM FACETA JAK SIKA W KUCHNI DO ZLEWU

Polecane posty

Gość zdrzgotana kobieta --
czesc spanielka, wiem ze to bylo obrzydliwe, i fakt to nie blyo piewszy raz, on sikla tak juz w trzech miejscahc gdzie miesklaismy, tylko to dopiero wyszlo najaw

:( przykro mi jest bo sie ludzie przywiazuja, ale fakt dzis wstala spokojna wyspana, wlaczylam na ful telwizor, a tak nie moglam wlaczyc bo on spal zawsze, nie walaly sie na ziemi zadne skarpetki i super;)

ja sie do niego nie odezwe, tez nie ejstem bez winy bo tez mu wieleeeeeee powiedzialam, ale przeciez, nie pwoiem mu " kochanie worc, oki pozowle ci sikac do zlewu, rzeczywsice przesadilam z ta zloscia" :(

marze by facet pahcnial fajna pefumeczka, to mnie podnieca, wtedy i w luzku fajniej, by sie ubral jakos przynajmniej co drugi dzien inaczej, no przeciez rouzmiem ze nie kazdy sfetr brudny po dwohc dniahc, ale mozna cos mzienic przeciez po druch dniahc czy nie???? spanielka ja mu kupowalam perfumki, rozne, ale on uzywal raz nie, alebo kupowal taki desodroant w biedorcne i cay czas na nim jechal, no beeeee obrzydalo mnie jak kladlam sie kolo niego, czy tma wieczorem, a on ma koszulke przepoconą, az....... odpychalo, i musilam powiedziec ," kochanie wez idz zmien koszulke" i to czesto bylo

łozko tak mialo byc

pwoem cos ciekawego, ze jak ptrzebywasz z takim czlowiekiem to i ci sie juz wiel nie chce sie robic , czasem juz zdazlo mi sie tez ubrac bluzke przepocona czy nie golic, przez dlzuszy okres, bo po co???? ale dwa lata roba swoje i od kogos tez sie uczysz

teraz juz zorumiem " z przebywasz takim sie stajesz" ale kilka razy tak zorbilam i pomyslalm ze cos nie tak zawsze nosilm spoedniczki, to takie to takie, facetwo to krecilo , a przy nim mi sie nie chcilao ciagle spadnie, bo on nie zwracal jak slicznie wygladam w tej spodniczce, przytylam przy nim dwa numery

Spanielka----> \"..ale sikanie w zlew to juz jest nieetyczne,....\" Przekonałaś mnie! :) Wyznam ten grzech w czasie wielkopostnej spowiedzi i powezmę silne postanowienie poprawy. ;) Od tej pory - tylko kibelek albo... łono natury :)

ale dzis wyciagam spodniczke i jutro sie dostroje w nia, kupie dzis salowe rajstopki:) dosc

ale co tam, pewnie nie raz poplacze, ale no co zaloba musi byc wiem ze po kilku dniahc mu przejdzie, zawze tak mial, ale mnie to sie jeszcze bardziej naisli zlosc na nieog , wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bywalec ty zartownisu;)

a tak bywalec tak, niech bedzie;) wracam do pionu to mi sie przyda :)

hahahahahaha nie no... ja chyba sie scikam przy komputerze

Gość JAKIS UŁOM.../
zdruzgotana... a Ty nie jesteś normalną osobą? po tym jaki masz zasłób słów i pisownie to lekkie upośledzenie jest?

Gość bywalczyni P
Autorko - uważam, że bardzo dobrze zrobiłaś! Brawo. Może teraz będzie ci przez chwilę źle, ale warto! PS. Spróbuj przeczytać swoje wpisy, okropnie się to czyta. Takie nagminne przekręcanie liter w wyrazach (podkreślam - nagminne) to objaw choroby. Może warto by się udać choćby do logopedy? Pozdrawiam i życzę dużo wytrwałości :)

Gość bywalczyni P
he he pozdrawiam "jakiś ułom.../" bo widzę, że pomyśleliśmy o tym samym :)

Gość JAKIS UŁOM.../
bywalczyni P: po przeczytaniu 10 stron topiku wpadałam w coraz to większe zdumienie...nadal jestem w szoku:D problem z jakim się boryka autorka i sposób w jaki sie wypowiada jest przerażający.Myslę sobie ze albo mamy do czynienia z dzieckiem albo z jakąś młodą pannicą która jest w trakcie zaliczenia po raz trzeci pierwszej kLAsy szkoły zawodowej o profilu np.ślusarz:D

ja tobie to przeszkadza to nie czytaj i po porblemie! ja mam super komputer, wiec wszytko sam porawia , hehe jak cos pisze a tu to tylko wirtualny siwat i nie musze szpanowac, sie starac

Gość JAKIS UŁOM.../
zabiłas mnie po raz kolejny.... umarłam na wytrzeszcz oczu i zawał serca!!! masz na sumieniu 24letnia osobę!!! MORDERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość JAKIS UŁOM.../
"ja mam super komputer, wiec wszytko sam porawia" "a tu to tylko wirtualny siwat" NIE NO...NIE MOGĘ idę się powiesić z rozpaczy na krawacie mojego dziadka.....

ja myslisz ze mnie sprowkujesz to sie myslisz, hahahahahha obzygaj sie sowja zlosliowsica , hahah porbuje zwrocic na siebie uwage, pa pisz ze soba:) pozdrawiammmmmmmmmmmmmmm haha

Gość JAKIS UŁOM.../
wolę pisać sama ze sobą.. rozmowa z moim własnym odbiciem w lusterku będzie niebo ciekawsza niz z Tobą...chociaż hmmm tutaj mam całkiem niezły ubaw:D

Gość JAKIS UŁOM.../
INSTYTUT MENSA dedykowany UE EEEE zdruzgotana nie próbuj nawet....bo się zdziwisz.... ahahahahahahahaha

Gość iczi
Fuuu , ludzi sie poznaje po drobiazgach, sikac obok czystych naczyn, fu.Twoj facet dla Ciebie ma byc gotowy od razu startowac w zycie , a nie Ty masz go uczyc . Nie zdal egzaminow nie nadaje sie, poszukaj innego ,bo wpedzi Ciebie w lata i wiele okazji Ci przejdzie kolo nosa, ten sie nie nadaje, szkoda na niego czasu bo zycie ucieka i jest tylko jedno, on juz sie nudzi, co bedzie potem ,zastanow sie

bywalec to nie jest kwestia grzechu i spowiedzi :( tylko poczucia higieny i jakichs wewnetrznych norm zycia ... moze wzielam problem zbyt doslownie, moze jest on smieszny... ale fakt jest faktem : postawilam sie w problemie zdruzgotanej i naprawde nie chcialabym zeby moj facet sie zachowywyal jak ucywilizowany jaskiniowiec :( niech sika na stojaco - na siedzaco tez wydawaloby mi sie zabawnie ale napewno nie ohydnie, niech robi to na lonie natury... ale jak dla kogos zlew jest wygodniejszym wc to juz obrzydliwe...

pozaty zgadzam sie z zdruzgotana, nie wpadam tu w skrajnosc bo faceci wygladajacy jak "ciemny ken" to dla mnie nic zachwycajacego, moj facet jest mechanikem-co oznacza ze czystosc w jego zawodzie prawie nie istnieje, ja nie mowie ze nie... jak widze go w lato w szortach, upapranego w smarach... to tez niezle ciacho jest kiedy kladzie sie kolo mnie wieczorkiem, czuc jeszcze swiezosc zelu pod prysznic, prysnie sie jakims fajnym perfumem... hmmmm ;) ale sikanie do zlewu moze obrzydzic komus druga osobe, moze nie przestaie autorka go kochac ale mysle ze jakies obrzydzenie jest...

Masz rację spanielko! :) Nie musisz mnie do tego przekonywać. Ja też zawsze przd póśceim do łóżka z moja Panią biorę prysznic i się golę. Nawet jak igraszki nie są tego dnia przewidziane. Lepiej wiec by sikanie do zlewu ppozostalo naszą męską tajemnicą. Ale w erze internetu to sie chyba nie da ;)

ale ty jestes okropny bywalec :( kiedys prawda wyjdzie na jaw nawet o tobie :( ciekawe czy twoja Pani bedzie tez milo zaskoczona :( i ciekawe czy twoje golenie i pachnidelka przed seksem cos jej dadza, zeby zapomniec ze jej facet nie potrafi uzywac wc :( :p