Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet___

Czy kobieta ma wieksza ochote na seks po 30 ?

Polecane posty

Gość gość
Tak potwierdzam to tylko faceci jakoś mniej i myślą ale o innych pewnie młodszych . trudno na to nie mamy wpływu ale jeśli kocha to szanuje żonę i liczy się z jej potrzebami

Gość gość
......myślę ze tak!!!!!!! i zaczyna ja bawić sex powodzenia

Gość gość
wandzia p. :) ty mnie nie wkurzaj Amiszami:)

Gość gość
ochotę to młodsze może i mają większą, ale zdecydowanie różni je odwaga i świadomość oczekiwań. Nie wystarczy pośpieszne wydupcenie, takiego partnera szybko będzie lekceważyć. Również w zakresie odwagi i gotowości do zdrady im starsza tym łatwiej. Nie bez znaczenia jest sytuacja finansowa. Np na biznes wyjeździe atrakcje erotyczne stanowią nieraz naturalne dopełnienie sukcesów biznesowych. Nie w kręgu biznesowym, ale najlepiej z zupełnie przypadkowym facetem lub towarzystwem.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Ewelinka, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sex-rozmowy.pl/ewelina_sex_telefon.html jestem młoda sexowna zgrabna i bardzo ładna nastolatka pobudzę cię tak byś przy moim glosie mógł osiągnąć orgazm, wszystkie tematy do rozmowy , na co masz ochotę zadzwon i przekonaj się jaka jestem dobra ;)

Gość Ghjhgh
Dnia 11.03.2009 o 12:21, Gość Facet___ napisał:

agnieszkaaaa z mojego dosiwadczenie jest odwrotnie 30 latka mnie mniejsze niz w wieku 25 lat. ps. Po czym wam spadlo libido, po podjeciu pierwszej pracy, dzieciach, jakims uradzie, maz dostal brzucha ?:> ?...

Libido po 30 spada jak kobieta zajdzie w ciążę przed 30. Ja nie mam dzieci mając 34 lata i mam zaje..ste libido i potrzeby nawet kilka razy dziennie. Po prostu nie trafiłeś na bezdzietna:)