Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filizanka kawy7

czy to nie jest dziwne ze facet po 3 miesiacach razem nie inicjuje seksu?

Polecane posty

Gość ochhhhhh
filizanka kawy7 :-) a dlaczego mas znie dawac po sobie znac,ze Go pragniesz.On powinien byc z tego zadowolony i dosłownie rzucic sie na Ciebie,ale On po prostu ma problemy i daj sobei z nIm spokoj,bo ejzli lubis zseks,to nie bedziesz miaął łatwego zycia z mezczyzna ktory tego seksu nie lubi.A same pieszczoty nei zawsze satysfakcjonuja.

Gość dagma_79
filiżanka i to chyba niestety tak będzie, że się oddalicie przykro mi ze tak piszę, ale w pewnym wieku jak związek nie posuwa się dalej, poprostu sie kończy :(

Gość filizanka kawy7
widze ze nas wiecej... On mi powiedzial,ze na wszystko przyjdzie czas, ze nie chce byle jak, najlepiej w jakims fajnym miejscu, abysmy obydwoje byli tego pewni, chcieli tego, aby wszystko wyszlo spontanicznie,naturalnie i musimy sie lepiej poznac...Tak mi powidzial z 2 razy kiedy go sprowokowalam

Gość ochhhhhh
dagma-79 :-) jezli facet 38 letni tak mowi,to po prostu ma nie teges w głowie :-)

Gość filizanka kawy7
Niedawno w samochodzie go sprowokowalam. sama nie wiem czy bym to zrobila w samochodzie z nim ale od tak zaczelam go kokietowac. Owszem calowal mnie, byl namietny, podobalo mu sie ale na propozycje seksu wlasnie mi powiedzial to co napisalam wyzej. Zaczynam sie czuc jak jakas zdzira,serio

Gość wandzia p.
hm dziwne dziwne :/ Nie wiem, co poradzic w takim razie. Chyba tylko taką rozmowę wielogodzinną i szczerą. Bo on sprawia wrazenie, jakby trochę miał pierdolnik w głowie i nie wiedział, co czuje i dlaczego. I nie jestem pewna, czy on chce z tobą być.

Gość ochhhhhh
filizanka kawy7:-) no to Twoj facet nie wie co oznacza słwoo spontanicznie i naturalnie :-) On po prostu chce napsiac scenaruisz waszego zblizenia.Tylko niech uwaza,bo mzoe mu wtedy nie stanac ,bo bedzie za bardzo zestresowany.A na epwno bedzie zestresowany,bo jak ma taka gadke i nei chce seksu,bo mu meijsce nie odpwoiada :-) dobrze,ze ja nei miałam takich kłopotow ze swoimi facetami :-)

Gość ochhhhhh
filizanka kawy7 w samochodzie mozna meic nieziemski odlot :-)

Gość filizanka kawy7
wlasnie ,zaplanowal chyba wszystko juz wczesniej. A potem seks potrwa 2 minuty i bedzie sie facet stresowal .Przecies bylo spontanicznie...

Gość wredzioszek
a żadna z Was nie pomyślała, że te wasze chłopy to impotenty?

Gość filizanka kawy7
To moj 2 facet.Z poprzednim po 2,5 miesiaca nie moglismy sie sobie oprzec. Wczesniej troszke go kokietowalam, nie chcialam za szybko.W koncu on sie na mnie rzucil w samochodzie i bylo nieziemsko.Bylismy ze soba 3 lata i jakos nie bylo z tym problemu...a ten 2 nie wiem o jakiej spontanicznosci mowi.

Gość filizanka kawy7
Impotenty,,i co niby o tym wiedza i boja sie porazki?

Gość dagma_79
wiecie co ja też myślę, ze coś tu nie gra :) i tak się zastanawiam o co mu może chodzić, bo z pewnością nie o seks :) natomiast czy on chce być ze mną czy nie to już inna kwestia, bo wystarczy, że powie słowo i znikam z jego życia I on o tym wie. Zresztą nasz związek ma dość luźną i nieformalną formę. Nigdy nie został nazwany po imieniu. Poprostu jak któreś ma ochotę się spotkać to proponuje i tyle.

Gość ko_bietkaa
myslalam nad tym, ze moze jest gejem albo bi!

Gość ochhhhhh
Ordynator na uczuciowym :-) przeceiz widac jasno,ze maja odmienne temperamenty

Gość filizanka kawy7
a moze to ja jestem nienormalna ze po 3 miesiacach chce sie kochac z facetem???? nasz zwiazek na dzen dziejszy jest na odleglosc, widzimy sie 1-2 razy w tygodniu..

Gość dagma_79
mój to nie impotent wiem, bo jednak coś ze sobą robimy i reaguje pozytywnie :)

Gość filizanka kawy7
kobietkaa a u ciebie jak jest? ile masz lat ,ile on i jak dlugo jestescie razem?

Gość ochhhhhh
Kobiety zadaja sie takimi nieudacznikami a potem zakładają na forach tematy o tym,ze maja dosc takeigo zycia bez seksu

Gość ochhhhhh
dagma-79 ale jak facet 38 letni w zwiazku z kobieta 30 letnia nei chce zblizen :-) to swiadczy,z ema niezbyt poukładane w głowie.

Gość dagma_79
ale powiem wam, że momentami jest to dołujące nie móc zaciągnąć do łóżka faceta starszego o prawie 10 lat jeszcze zapewniając go, że potem wcale nie będę oczekiwała nic więcej, żadnego większego angażowania

Gość ko_bietkaa
wiem cos na ten temat, sama sie pograzylam :( moje poczucie wlasnej wartosci spadlo do 0

Gość ochhhhhh
dagma-79 On juz ma 38 lat,a co dopiero bedzie z a5,10 lat :-) pomysl

Gość filizanka kawy7
oj poczycie wartosci spada,to prawda...

Gość filizanka kawy7
poczucie.. moj jeszcze mowi, ze nie mamy warunkow...no nie mamy bo on mieszka jeszcze z rodzicami i ja tez ale ok..np zrobimy to w hotelu kiedys albo na jakims wyjdzie i potem tez nie bedzie warunkow. Bedzie czekal do kolejnego wyjazdu albo zamawila hotel za kazdym razem i bulil kase?

ochhhhhh dagma_79 no to jezli facet nie ma kłopotow w sferze seksu i ma jakies psychiczne odchylenia to jeszcze gorej.Ja od faceta nie chcacego seksu spieprzałabym gdzie pieprz rosnie zwiaz sie z takim na dłuizej,to nerwicy seksualnej mozna sie nabawic. I święta prawda. Jeszcze gorzej jak potem w małżeństwie kobieta ma duże potrzeby a on zupełnie ich nie potrzebuje, to dopiero dramat.

Co Ty dziweczyno o tym poczuciu wartości?! Są tacy faceci niby z zasadami a tak naprawdę to albo mają kompleksy, albo jakieś własne samoograniczenia w imię Bóg wie czego. Ciężko się żyje z kimś takim.

Gość a po cholere brzydki i niski
a po czym wnosicie że oni nie są prawiczkami? rozwodnicy, znacie byłe dziewczyny? bo choćby na tym forum można znalewźć 21, 23, 24, 25, 29, 34, 39 letnich 🖐️

Gość filizanka kawy7
raczej bym obstawiala ze facetwoi sie nie podobam