Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filizanka kawy7

czy to nie jest dziwne ze facet po 3 miesiacach razem nie inicjuje seksu?

Polecane posty

Gość filizanka kawy7

tylko ciagle powtarza ze na wszystko przyjdzie czas?

Gość a po cholere brzydki i niski
dla mnie nie bo ja bym nic nie inicjował ale ja jestem brzydki i beznadzijny więc ona pewnie musiała bymnie wpierw upić i przywia zać do łóżka

Gość dagma_79
przejmij incjatywę :) dziwne będzie dopiero jak facet Ci odmówi

Gość filizanka kawy7
przeciez sie na niego nie rzuce przy ludziach...moze ja go nie krece?

Gość dagma_79
a kto Ci każe przy ludziach? przez 3 miesiące razem chyba macie jakieś momenty, kiedy jesteście sami :)

Gość a po cholere brzydki i niski
to znaczy że ona ma sięrzucić na ciebie przy ludziach? i uprawiać z gobą sex przez 3 godziny w głónej sali mcdonalda?

Gość filizanka kawy7
Niedawno zazartowalam w samochodzie i palnelam: kochajmy sie a on : w samochodzie? Nie ma warunkow

Gość dagma_79
tak na serio, to ostatnio miałam taki przypadek, ale mój mówił, że nie chce się bardziej ode mnie uzależnić i zaangażować :( i nie chcę Cię martwić ale nie skończyło się to dobrze. A ile macie lat ?

Gość dagma_79
Bracie Może mało który wtedy odmówi, ale ja ostatnio miałam taki przypadek.

Gość filizanka kawy7
na 100% nie prawiczek. Dagma moj tego nie mowi ale widze,ze jest ostrozny. Dagma ty odeszlas bo mialas juz dosc czy on odszedl? jak to bylo? Mamy po 25 lat.

Gość dagma_79
filiżanka u mnie jest trochę inny przedział wiekowy ja 30, on 38 tak naprawdę to żadne z nas nie odeszło. To wszystko jeszcze w jakiś tam sposób trwa, ale zaczęło się wszystko rozłazić i ten kontakt jest coraz słabszy i coraz mniej wyczekiwany. Oddalamy się od siebie coraz bardziej, ale taka jest niestety konsekwencja strachu przed angażowaniem. Nie bardzo da się żyć w zawieszeniu, zwłaszcza kiedy jedna strona chciałaby czegoś więcej...

Gość filizanka kawy7
a jak dlugo sie znacie?

Gość ochhhhhh
filizanka kawy7widocznie ma jakies kłopoty w sferze seksu.Normalny facet nie mowi,ze na wszystko przyjdzie czas,tylko dazy doi zblizenia

Gość dagma_79
na odległość 3 lata bliżej 5 miesięcy

Gość dagma_79
nie zgadzam się z ochhhhhhh faceci nie koniecznie muszą mieć problemy fizyczne oni naprawdę potrafią być mocno pokręceni psychicznie i sami sobie potrafią wkręcać jakieś rzeczy

Gość filizanka kawy7
Wiecie ja sie boje, ze moze mu sie nie podobam,nie krece go.Nie chodzi o to aby zachowywac sie jak zwierzeta i po tygodniu wyladowac w lozku albo w dyskotekowej toalecie tylko o to, ze on powtarza,ze na wszystko przyjdzie czas, ze wszystko musi wyniknac naturalnie, musza byc warunki i powinnismy lepiej sie poznac. Kilka razy go sprowokowalam a on dalej swojee,zaczelam sie od niego oddalac lekko

Gość filizanka kawy7
Dagma mam rozumiec, ze jeszcze nie bylo miedzy wami kontaktu fizycznego...?

Gość ochhhhhh
dagma_79 :-) no to jezli facet nie ma kłopotow w sferze seksu i ma jakies psychiczne odchylenia to jeszcze gorej.Ja od faceta nie chcacego seksu spieprzałabym gdzie pieprz rosnie :-) zwiaz sie z takim na dłuizej,to nerwicy seksualnej mozna sie nabawic.

Gość dagma_79
filiżanka - nie, nie kochałam się jeszcze z nim. Oczywiście są pocałunki, pieszcoty itp., ale na tym koniec ochhh - i niestety wydaje mi się, że na tym się skończy. Facet ubzdurał sobie, że mnie skrzywdzi jeżeli się ze mną prześpi, a potem nie będzie mi mógł dać normalnego związku, bo nie chce się angażować.

Gość filizanka kawy7
Ja bym po 5 miesiacach wysiadla...ja juz po 3 zaczynam sie zastanawiac. Nie chce cierpiec, nie chce sie mocno zaangazowac a potem dostac kopa na droge.

Gość ochhhhhh
Dziewczyny,mam więcej od Was lat i moge z ręka na sercu napisac,ze seks w zyciu jest wazny,i jezli Waszi faceci zachowuja sie tak jak opisujecie to maja ze soba problemy,a to nie wrozy nic dobrego na przyszłosc,to bedzie sie pogłebiac.Mezczyzna 38 letni nie dazacy do zblizenia ,mowiacy,z enie chce skrzywdzic przez to kobiete 30 letnia ma nierowno pod sufitem

Gość wandzia p.
Dla mnie też to jest trochedziwne. Ale może z nim jest wszystko ok. Jak masz chęć, to idx dalej, jak nie, to daj sobie spokój. Ja bym po prostu sama cos zainicjowała, co ci szkodzi, nic sie strasznego nie moze stać

Gość wandzia p.
ah sorry nie doczytałam - ty juz próbowałaś Kurde - on moze z jakiejs odnowy w duchu świetym albo co. Chyba nie zostaje nic innego, jak szczera rozmowa. Że ty byś juz chciała i dlaczego on nie chce, jakie ma na ten temat poglady, bo masz prawo to wiedziewc

Gość dagma_79
ochhhh dzięki, bo też już zaczynam myśleć, że z nim jest coś nie tak chociaż początkowo myślałam, że to ja jestem jakaś dziwna, że chciałabym się z nim przespać też nie uważam, ze skrzywdziłby mnie tym jakoś specjalnie, nawet jeśli później nie byłabym z nim w związku. Mam też już jakieś doświadczenia, nawet małżeństwo za sobą i nie podchodzę już do życia w sposób, że sex=związek na całe życie. I mówiłam mu to, ale grochem o ścianę.

Gość filizanka kawy7
nie chce aby pomyslal ze jakas napalona jestem i mysle tylko o jednym...na dzien dzisiejszy zaczynam sie od niego oddalac.

Gość ko_bietkaa
filizanka kawy- chyba chodzimy z tym samym facetem :(

Gość dagma_79
Wandzia P. ja już mówiłam mu szczerze czego chcę. Dokładnie i prosto z mostu. Doszedł nowy argument, że on mógłby się zakochać i za bardzo uzależnić. Ja już wymiękam poprostu..