Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filizanka kawy7

czy to nie jest dziwne ze facet po 3 miesiacach razem nie inicjuje seksu?

Polecane posty

Gość dagma_79
ale ja nie chcę żadnego małżeństwa chcę luźnej znajomości wydawałoby się, że układ idealny dla każdego faceta, a jednak okazuje się, że nie

Gość ochhhhhh
a po cholere brzydki i niski:-) jakby 38 latek był prawiczkiem to uciekałabym na koniec swiata :-)

Dagma, jeżeli to do mnie to nie chodziło mi o twój przypadek, tylko tak ogólnie.

Gość ochhhhhh
dagma-79 znajdz sobie faceta ktory oczu od Ciebie nei bedzie mogł oderwac i na kazdym kroku bedzie Cie chciał "wziąć"

Gość dagma_79
brzydki i niski nie jest prawiczkiem ma dwójkę dzieci

Gość ko_bietkaa
a moze oni kochaja inaczej? i wcale ich nie podnieca kobiece cialo? tzn. u mojego jest tak ze ma zawsze erekcje, ale nic z nia nie robi :(

Jak dla mnie to dziwne, że facet po 3 miesiącach nie chce seksu i coś na pewno jest nie tak a to, że czeka na 'cud' to jedna wielka wymówka.

Gość dagma_79
Ordynator - najgorsze są te samoograniczenia. I wymyślanie sobie coraz nowszych powodów "dlaczego nie mogę" I poczucie, że nic dobrego go już spotkać nie może, bo nie zasługuje. I ja to odbieram tak, że najlepiej to już położyć się i umrzeć :)

hmm, to bardzo dziwne... po trzech miesiącach, może on już nie może... ?

Gość filizanka kawy7
nie wiem wlasnie czy ja jestem dziwna czy on jest dziwny

Gość filizanka kawy7
mam go zapytac: czemu mnie nie pragniesz? to on mi powie ze mnie pragnie ale na wszystko przyjdzie czas i warunki musza byc zeby kobieta chciala seksu a facet nie....porazka

Gość a po cholere brzydki i niski
"ma dwójkę dzieci" no tak :D chociaż zawsze moga być adoptowane a z żoną białe małżeństwo :P no to jak mówi, że nie chce bo zrani to pewnie po prostu nie chce a ma jaednak zasady i nie ma ochoty przelecieć każdej która się nawinie.... więc obstawiałbym niezainteresowanego :P

Gość wandzia p.
IWesz co, przycisnij go do muru, niech ci powie, co to sa za warunki i dlaczego warunkami nie jest to, co tam akurat macie do dyspozycji, niech ci szczegółowo wyjasni, bo szkoda, zebyś ty sie bujała, a on cie robił w kulki. Moje podejrzenie najprostsze z możliwych - impotent

Ciągnąc temat to do jednego wora wkładam wszystkich wiecznych prawiczków-ideowców, religijnych masochistów, oczekiwaczy cudu itp. Żadna chwila, partnerka, sytuacja nie jest tą odpowiednią, itp. Wieczne niezadowolenie, szkoda życia na to.

Gość dagma_79
brzydki i niski - to po co wogóle trzyma za mną kontakt. Uwierz mi, że ja się nie narzucam, także jeśli jest niezainteresowany, to droga wolna. Ordynator - to już jest skrajny przypadek, który postawił sobie chyba za cel życiowy umartwianie się.

Gość ochhhhhh
dagma_79 trzyma z Toba kontakt,bo nie chce byc ogolnie sam,ma z kim pogadac,ma z kim gdzies pojsc.A tak byłby sam jak palec

Gość aaannonnimmkka
Bardzo dziwne. Dopóki nie ma sexu trudno mówic o związku czy byciu razem to tylko zwykła znajomość. Ja po 3 miesiącach byłam ze swoim obecnym mężem juz w stałym związku i była mowa o ślubie. Sex był na 4 spotkaniu.

Gość dagma_79
reasumując, traktuję mnie jak kolegę/koleżankę dla niego sex chyba nie równa się z przyjemnością, ale gawędiarz jest pierwszej wody :) tak naprawdę, to ja chyba wiem o tym wszystkim o czym mi piszecie, ale dopiero jak się wygadam widzę to jaśniej i chyba nic na to nie poradzę, bo przecież siłą go nie wezmę :) taka już moja karma :(, że jak się z kimś rozumiem i fajnie mi się z nim spędza czas, to zawsze coś musi nie grać

Gość wandzia p.
myślę, ze ordynator ma rację i ten przypadek to jeden z wymienionych Szkoda twojego czasu na takiego nieudacznika. W ogóle po 3 miesiacach to to juz sie jakos nazywa. Albo zwiazek, albo fucking friends, albo przyjaźń, albo koleżeństwo, ale nie takie coś, że luxna znajomość, nawet nie mozesz go przedstawic, że to twój chłopak, bo to też nie jest do końca jasne. Wex zacznij z nim rozmowę, w której chcesz siedowiedzieć, kim dla niego jesteś, czy wyobraza sobie ciebie w swoim zyciu za rok, czy za rok juz bedziecie uprawiac seks i co to sa konkretnie za warunki, które muszą nastąpic, aby odbyłsię stosunek. Nie daj siezbyc, niech on ci wszystko dokładnie wytłumaczy

Gość dagma_79
sorki filiżanka za wkręcenie się do Twojego tematu

Gość filizanka kawy7
ej dagma masz ten sam problem wiec piszesz:) widze ze nas wiecej:(

"Wex zacznij z nim rozmowę, w której chcesz siedowiedzieć, kim dla niego jesteś, czy wyobraza sobie ciebie w swoim zyciu za rok, czy za rok juz bedziecie uprawiac seks i co to sa konkretnie za warunki, które muszą nastąpic, aby odbyłsię stosunek. " No co Wy dziewczyny? To bez sensu. Trochę godności i szacunku do siebie. Jak ktoś ma tyle lat ile ma, ma ochotę na prawdziwy związek to seks wychodzi sam i tylko wtedy to ma sens. Taka rozmowa jest dla kobiety poniżająca.

Gość filizanka kawy7
odrynator....to co mam zrobic? odejsc bez slowa? bez wyjasnien?

Gość filizanka kawy7
ordynator...

Gość wandzia p.
alez odrynatorze, ja siez tobą zgadzam, ale jak powiesz kobiecie, która pewnie jest zakochana, żeby po prostu rzuciła takiego ciula w kąt, to ona tego i tak nie posłucha; a pewnie ma potrzebę wiedzieć, czy to z nia cos nie tak, czy co Wiec lepiej pogadać niż czekac i nic. Po rozmowie i tak można rzucić :P

Gość dagma_79
zgadzam się ordynator, że proszenie się 38 letniego faceta, żeby się ze mną przespał jest poniżające Ale w pewnym momencie uznałam, że on nie rozumie aluzji. I zgadzam się, że czułam się potym dosyć nieswojo. I obiecałam sobie, że powiedziałam mu raz prosto w oczy czego chcę i więcej tego nie zrobię. I teraz coraz bardziej wygląda to na układ koleżeński, który widocznie mu odpowiada. Ale ja nie wierzę, że to może tak trwać. Myślę, że oddalimy się od siebie coraz bardziej, kontakt będzie coraz rzadszy, aż samoistnie się skończy....niestety. To pewnie potwierdzi tylko jego teorię, że życie jest do bani. No chyba, że wydarzy się cud :)

Gość dagma_79
Chociaż tak naprawdę w cuda nie wierzę :) I taki facet wpędza tylko w kompleksy, bo mimo, że wiem, że ze mną wszystko w porządku, że nie jestem pasztetem i niejeden facet powinien się cieszyć z proponowanego przeze mnie układu, to jednak w głowie gdzieś dzwoni, że go nie pociągasz = coś z Tobą nie w porządku.