Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jala

chudziutki przedszkolak

Polecane posty

mój syn ma 4,5 roku 111cm wzrostu i 16 kilo wagi wygląda strasznie :(( może wy powiecie jak mam go odzywiać by choć trochę przytył ??

Gość upppppppppsssssss

Gość ale jaja8564
Napisz jak go odzywiasz a my ci powiemy czy dobrze.

Gość rosiaktotti djpeja 666
slim fast + kreatyna + sterydy dla koni i duzooooooo owsianki na przysrosty masy oraz bajki se-ma-for'a i recytuj mu Pana Tadeusza przed snem dzień w dzień

nie przejmuj się tym jeżeli się zdrowo odżywia widocznie taka jego uroda;-) moja siostra idąc do zerówki ważyła 14kg przy niskim wzroście ale nie pamiętam jakim. wszyscy mysleli ze jest niedożywiona albo chora a ona jadła za 3;-) i do dzisiaj taki patyczek został a ma już 16 lat;-)

u niego to jest tak że w 1 dzień potrafi zjeść więcej niż ja a w drugi praktycznie nic. co jada?? jajka, gotowane kiełbaski ( nie jada szynki) czasami kiri (zadko plasterek sera żółtego),czasami jakiś serek ( danonka czy bakusia) mięso ziemniak burak lub kapusta kiszona kiszone ogórki ,zupy,a najbardziej to chleb z masłem

Gość ale jaja8564
Jezeli uwazasz,ze dziecko je normalnie to taka jego natura.

Moja córcia ma też 4.5 roku i przy wzroście 113 cm waży jakieś 15.500 też jest chuda ale co zrobić je w miarę zdrowo nie zawsze tyle ile ja bym chciała widocznie taka jest uroda dziecka :)

Gość rosiaktotti djpeja 666
ale chyba kreatyna to najzdrowsza jest jednak bo metanabolu lekarz nie przepisze (chyba ze z przemytu kupisz).

zaczyna mnie to przerażać wygląda strasznie

czemu cię to przeraża przecież szczupłe dzieci są najczęściej zdrowsze od grubiutkich rówieśników mogą biegać skakać i się nie męczę ja tam wole że moje dzieci są szczupłe

jakiś taki blady się zrobił i ma podkrążone oczka podobno może mieć nietoleracje mleka ( wczoraj dowiedziałam się od lekarza ze czasami pojawia się u przedszkolaków)

mój ma prawie 4 lata i waży 15-16 kg je normalnie, raz więcej raz mniej ale wcale nie wygląda strasznie, jest szczupły i zwinny zdrowy, rzadko choruje zrób mu badania krwi a jeśli wszystko jest w porządku, to przestań się przejmować ja miałam 8 lat i ważyłam 19 kg ;) w karcie szkolnej miałam wpisane \"niedożywienie\" :D a ja po prostu nie lubiałam jeść

Gość arabica06
Nie uwazam ze jest jakis specjalnie chudy. A co je w przedszkolu ? Bo moja córeczka w Madrych Główkach zajda wszystko co ma tylko na talerzu.

Gość ___rodzice___
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html