Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajjjka

czy można odmówić wisyty położnej srodowiskowej?

Polecane posty

Gość zapytajjjka

dziecko zostało zgłoszone do przychodni-odezwała sie położna/nie zastała mnie w domu,zostawiła kartkę).Czy te wizyty mają charakter obowiązkowy?

Gość zapytajjjka
wizyty

Gość a dlaczego nie chesz zeby
połozna cie odwiedzila i zobaczyla czy z dzidzia jest wszystko ok . nie wiem czy sa obowiazkowe . ja tam wpuszczalam swoja połozna zeby obejrzala maluszka , jednynie nie pozwolilam jej zeby zajrzala mi w krocze ( uwalam ze od tego jest gin ) , zreszta nie mialam szwow ,wiec nie czulam takiej potrzeby .

Nie sa obowiązkowe. Ja poszłam do przychodni i powiedziałam, że nie chcę wizyt. Nie miałam ich.

Gość zapytajjjka
nie chcę bo to jest matka mojego byłego-a ja zerwałam z nim tuz przed slubem.W sumie 4 lata temu,ale jego rodzina chyba mnie wyklęła.Teraz mam inne nazwisko i adres,ale po namiarach,ktore zostawiła wiem,ze to jego mama.

Gość ulalaaaa
nie rezygnuj tylko powiedz w przychodni,że chcesz inna.Masz prawo zmienić:) a położna zawsze coś doradzi,pomoże

Gość jhgfd
moja to nic mi nie doradziła słuzbowo zapytała czy okay ja ze ok i sobie poszła z łaski zastrzyk mi dała wkurzało mnie to bo najlepiej jakby nic nie robiła tak sobie myślę. tylko do tego mi się przydała, wkurzały mnie jej wizyty bo musiałam sprzatac specjalnie dla niej a ja nie byłam w najlepszej formie, i kąty mi pozwiedzała jak o cos zapytałam to ogólnie odpowiedziała i wszystko hehe

Gość dorcia33
Do mnie zadna baba nie wejdzie mam brame na pilota i nie mam dzwonka.Sprawa zalatwiona heheh.