Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgfds

jestesmy razem 11 miesiecy a nie wiem czy mnie kocha, co to znaczy?

Polecane posty

Gość wwesr
misiek? hę? ne czaje:D

Gość szmatławcom
nie mowi sie kocham tylko sie je rucha

misiek? hę? ne czaje wcale sie nie dziwie skoro w oparciu o debilnie okreslony temat i lakoniczny post wyciagasz wniosek "nie kocha jej" :-)

Gość nhhnhhhhhhh
niedźwiedź, a swoim dzieciom też nie bedziesz mowil 'kocham', bo przecież mają to czuć? wg twoich poglądów to słowo w ogole nie powinno było zostać wymyślone

tak swoim dzieciom bede mówił KOCHAM od pierwszych chwil urodzin bo jest to miłosc bezwarunkowa i nieskazitelnie czysta ... zreszta uzyłas strasznie dziecinnego porównania co dalszej czesci topa to powstał z niego niezły kabaret ...i licytacja Ze niedzwiedz moze 2 min i po sexie ze wspolczujemy partnerce :D:D:D:D najlepiej jest pojezdzic personalnie jak brakuje argumentów w dyskusji bo to przeciez najprostsze rozwiazanie do kumatego czy tam kumatego inaczej :) nie bede ci sie tłumaczył dlaczego poszedłem z topika i zrezygnowałem z rozmowy w temacie I jako dojrzały i \" inteligentny\" ( czasami inteligentny inaczej - oczywiscie bez obrazy) powinienes zdawac sobie z tego sprawe ze net i kaffe to taki twór ze kiedy sie chce to sie tu wchodzi , a kiedy sie wychodzi to sie wyłacza kompa i nara .... i w tym momencie nie dopisuje sie jakis btw :P:P:P a wracajac do tematu to musimy wyjasnic sobie jedna podstawowa rzecz ... NIe mowie i nigdy nie mowiłem ze słowa KOCHAM CIE nie sa wazne dla dwojga osób i nie maja znaczenia ? Tego nigdy nie powiedziałem ( niektorzy na topie mi to wpieraja) Oczywiscie ze sa wazne ..... Mnie generalnie chodzi o to ze czasami sa po prostu wypowiadane za szybko i bezpodstawnie , czasami ( bez personalizacji ) człowiek nie jest po prostu gotowy by wypowiedziec je tej drugiej osobie co nie oznacza wcale ze jej nie kocha ... Ja rozumie ze kobiety za słowo moga zrobic prawie wszystko , dla nich jest to potwierdzenie , zapewnienie i ugruntowanie uczucia ,ale musz potrafic zrozumiec tez to ze jesli nie słysza tego magicznego słowa KOCHAM CIE to wcale nie musi oznaczac ze tak nie jest to tyle :)

Gość gsfd
to nie zmienia faktu ze jest z toba cos nie teges to tyle:D