Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feelperfect.

j. angielski - tylko dwa zdania do sprawdzenia...

Polecane posty

Gość malaaneggagazg
kreska /// cicho:P moze pomylka nie wiem wszyscy tu sa tacy sami chillout babe

Gość feelperfect.
oh, ale szpan z tym ya, r, u :D he he ok, wiem , że istnieje coś takiego i czasami też tak piszę :P:D Um... tak. fajnie by było napisać pytanie bez przeczenia :D Dzięki, że mi rozjaśniłaś co nieco :)🌼

Gość malaaneggagazg
przeciez sie nie rzucala ;/ chciala tylko omocy do dwoch prostych zdan a my zrobilismy filozofie z tego ;/

Gość malaaneggagazg
hehe to nie byl szpan :P wiele ludzi rozkminia o co chodzi wiec wolalam wytlumaczyc :D zeby potem nie bylo "ale jakie "ya" " :D:D

Gość //////////
no a juz myslam ze tu sami debile siedza. pozdro dziewuchy

Gość malaaneggagazg
e'rybody kno them southhern boyz love that bass :D

Gość malaaneggagazg
rowniez pozdro :D ale nie idz ziomus jeszcze bo sie zanudze na smierc :D na marginesie musze wstac o 6 :D

Gość malaaneggagazg
oj kurcze ten link co podalam cos nuta niepelna jest ale mniejsza o to,chodzilo mi o ta piosenke ;) nanana

Gość malaaneggagazg
a Ty perfekt kogo sluchasz?:)

Gość feelperfect.
wiesz feel gdybys znała angielski wiedziałabys ze sens zdania naprawde moze sie zmieniac przez 1 słowo ,ludzie ci dobrze doradzali ale nie musiałas focha rzucic mecz sie sama your problem is your bussines omg, dewotko a w którym momencie ja "rzuciłam focha"?! :| Jak widzisz, nie kazdy jest tak opryskliwy i chamski bez powodu jak Ty i potrafią pomóc, więc nie pier..l , że to mój problem .... oświecę cię - nie mam żadnego problemu :)) Miewam się świetnie :). malaaneggagazg żartowałam z tym szpanem przecież :D lat mam 18 a Ty?:D Ii ja hh słucham naprawdę od niedawna, także odkrywam dopiero ten gatunek muzyczny (oprócz tego słucham np. klasyki :classic_cool: :D ) a jeśli chodzi o hh to też Eminem , Fabolous, Lil wayne , T.I. , Big Tymers :D❤️ , missy elliot, itd. :D nie pamiętam więcej hah xD sorry, że tak wolno odpisuję, ale kuzynka mi zawraca gitarę na msn :a ja muszę wstac o 8 :o dobrze , że do szkoły nie idę :|

Gość feelperfect.
łooo kurwa mam nadzieję, że jeszcze jesteście :D ja to mam zapłon :D:D

Gość feelperfect.
na pewnej stronie znalazłam w całości. świetny kawałek :D🖐️

Gość jak sie nie znasz to nie pisz
oj dzieci dzieci - jak juz wczesniej pisałam LOOK - a nie looking. Looking mozna użyc gdy chcemy przykładowo powiedziec; szukam czegos (rozglądam się za czymś) czyli "I'm looking for...." a "look " gdy mówimy, że "ktoś wygląda jak(...)" Hm...więc wniosek z tego taki że autorka tematu dobrze napisała a wy się niepotrzebnie jej czepiacie. i kto tu nie umie anglika? :) aha jak nie wierzycie to proszę bardzo , na tym forum ludzie znaje angielski w przeciwienstwie do was "wielkie znawczynie " i komus już tłumaczyli uzycie słowa LOOK http://www.ang.pl/Kiedy_look_a_kiedy_look_like_65903.html takze rada dla autorki topicu - lepiej pytaj się tam na przyszlość a nie na kafe bo tu dzieciarnia siedzi i źle doradza:) i jeszcze ten pożal się "slang". nie każdy preferuje slang dziewczynko.

znają angielski* przepraszam za wszelkie literówki , ale szybko pisałam ;) I chciałam jeszcze zauważyć, że autorka tematu w pierwszym poście zamieściła bardzo wazny komunikat: "Jeśli ktoś się tu zna na angielskim"... własnie - jezeli ktos się zna. A nie ktos kto pewnie jeszcze gimnazjum nie skończył i myśli że słuchając amerykańskiego rapu dobrze poznał angielski, na tyle dobrze że może doradzać innym jak pisać i wprowadzać ich w bład...heh ŚMIESZNE.

jeszcze muszę nadmienić, że znaczenie słowa LOOK dzieci przerabiaja na samym początku nauki języka angielskiego , więc wielkie znawczynie od siedmiu boleści niech nie robią z siebie jakichś pań anglistek które niby nie opuszczały angielskiego bo tylko się ośmieszacie:) no ale tak to jest jak ktoś się sugeruje amerykańskim hip-hopem hihi.

Gość feelperfect.
uff... w takim razie dobrze, że nie zmieniłam tego co napisałam :) dzięki...

Gość jak się nie znasz to nie pisz
ależ nie ma za co🖐️ Aha. Jeszcze się przyczepię do czegoś. Pisała też tu któraś, że damn nie można użyć w przypadku "so damn good". Gówno prawda. :) Można. Jest nawet piosenka "You're so damn hot", więc dlaczego nie można używać DAMN w zestawieniu z good? Wytłumacz mi to, pani mądralińska :)