Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbeeeeeeeee

skan dowodu osobistego - oszustwo?

Polecane posty

Gość bejbeeeeeeeee
zachowalam:) a Ty gdzie mieszkasz?

Mam wrażenie, że to prowokacja.. A jeśli nie, to sama zadzwon do Polski na Policje i zapytaj, co mozesz zrobic.

Gość pomysl logicznie
skoro mieszkasz w angli a przykladowo koles wezmie kredyt w polsce oczywiscie nie ma szans aby go wziasc ale wiem bo te banki to pierdola kredyt dadza nawet bezdomnemu

Gość bejbeeeeeeeee
Dlaczego prowokacja?

Gość bejbeeeeeeeee
W Anglii taki skan mu sie nie przyda?

Gość bejbeeeeeeeee
Zabije sie chyba;/

Gość upupupup

Gość nalon32
bejbeee- zobacz na email adres, czy jest to zwykle hotmail, gmail, yahoo czy domena firmy...

Gość upupupup
zwykly mail

Gość nalon32
jezeli zwykly mail to nie dobrze...a przynajmniej firma byla podana??? cos co identyfikowaloby gdzie ta praca jest?

Gość upupupup
Witamy! Dziekujemy za zainteresowanie naszym ogloszeniem - zostalo doslownie PIEC wolnych miejsc, bez rekrutacji. Jedno w hotelu przy Lancaster Gate, 2 miejsca w hotelu przy Victorii i dwa miejsca przy King's Cross... Jesli jestes zainteresowana ta praca, prosimy o jak najszybsze nadeslanie swojego cv wraz z kopia dokumentu tozsamosci (skan lub zdjecie) Nie ma zadnego interview, praca od zaraz - ale liczy sie kolejnosc zgloszen. Pracodawca wymaga od nas dostarczenia wszystkich dokumentow w jednej aplikacji tak wiec Twoja kandydatura poki co nie zostala zgloszona bo nie mamy kompletu dokumentow. Miejsce jeszcze jest wiec prosze o szybkie doslanie brakujacych kopii Z powazaniem. Takie cos dostalam i wyslalam ten cholerny skan;/ Wiem jestem glupia, ale jak ktos jest zdesperowany to czasami nie mysli. Nie wiem jak ktos mi nabierze jakis kredytow czy czegos to chyba sie zabije;/

Gość nalon32
no niestety powiem ci,ze nie wyglada to wiarygodnie:(, dziwna sprawa, ze nie ma zadnego interview i biora za kolejnoscia zgloszen...w to tez nie chce mi sie wierzyc:(((

Gość upupupup
i co nabiora mi na to kredytow i innych ciulstw? pfffff co mam zrobic

Gość nalon32
autorko...nie przejmuj sie, bo jak narazie nie ma czym...trzymaj kopie tego ogloszenia z email adresem w razie czego..wszystko bedzie dobrze!!!!:)

Gość upupupup
Oki dzieki za poswiecony mi czas:)w razie czego mam nadzieje ze dam rade sie z tego wywinac;> Pozdrawiam serdecznie:)

Z jakiej czesci Londynu jestes? to moze dam Ci jakies namiary na agencje pracy

Gość upupupup
East London, bylabym wdzieczna:) Znasz moze jakis fajny kurs angielskiego bo chce sie doszkolic:) Pozdrawiam

uuuu... ja mam namiary na połnocno-zachodni Londyn. Chcesz taki kurs komputerowy?

Gość alabaster76
Autorko- jest dobry kurs angielskiego w London College, daje ci email adres e-mail:poland@londoncollegewimbledon.co.uk pisz do Kasi, ona ci pomoze- tam pracuje w sekcji dla Polakow.

Gość upupupup
To podaj mi na ten polnocno zachodni, zawsze to cos, w jobcentre mnie nie chca zarejestrowac;/ jakas padaczka:)

Gość alabaster76
autorko, a w jakim stopniu mowisz po angielsku? pracowalas kiedys jako kelnerka??

Gość upupupup
Dzieki piekne, napisze:) Pozdrawiam

Gość upupupup
Moj ang jest komunikatywny, pracowalam jako kelnerka przez 3 lata :D w Świnoujsciu:) Masz cos dla mnie :D?

Gość alabaster76
(0) 20 8944 1134 - to jest jeszcze telefon do tej szkoly, jak chcesz zadzwonic i rowniez pytaj o Kasie

Gość upupupup
moj mail: mmarilyn@o2.pl

Gość alabaster76
moj maz jest managerem restauracji w dosc dobrym hotelu.Ostatnio szukal 2 kelnerow/kelnerek,wiem,ze jedna juz zatrudnil,zapytam go dzis wieczorem, jak wrocie z pracy...moze jeszcze nie jest za pozno. jak chcesz, to podaj mi swoj adres email.ewentualnie zagladnij tutaj jutro, to ci tutaj w tym temacie napisze i jak bedzie jeszcze wolne to przeslesz mi CV.A ile masz lat??

Gość alabaster76
ok, napisze ci jutro na email.