Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbeeeeeeeee

skan dowodu osobistego - oszustwo?

Polecane posty

jak pozbieram wizytówki, to cos Ci wysle. Nie ma tego duzo, bo agencja, dla ktorej pracowałąm prawie rok padła ofiarą kryzysu. Ale poszukam tych innych

Gość upupupup
Mam 24 lata Napisz mi wieczorem prosze na maila:) Gulka26 bede wdzieczna za adresy agencji:) Dzieki dziewczyny! :)

Gość alabaster76
autorko, wyslalam ci maila na twoj adres.

Gość upupupup
nic nie dostalam :|

Gość alabaster76
wyslalam jeszcze raz, sprawdz jeszcze raz, bo do mnie nic nie wrocilo

Gość juli23
witajcie w sobote popelnilam ten sam blad,od jakiegos czasu poszukuje pracy,wyslalam kilka meili z cv,i tylko na 1 dostalam odpowiedz....zadowolona ze kos sie odezwal i w celu dalszej rekrutaji prosil o skan d.o zrobilam to bez chwili namysly, dopiero wieczorem doszlo do mnie co zrobilam glupia jestem wiem... nastepnego dnia poszlam na policje powiedziec o tym,nie doszlo jeszcze do zadnego przestepstwa wiec nie moga zaczynac sledztwa a ja siedze i sie zamartwiam bo moze w tym momencie ktos zaciaga kredyt na moje dane....... co robic?!

Gość kaprysek4567
kredyt na skan dowodu??? no proszę, nie bądź śmieszna! wszędzie trzeba pokazać oryginał, a że oryginał zabierasz ze sobą to czasem proszą o skan i tyle! nie ma się o co martwić

Jesteście pewni, że nie da się zrobić żadnych przekrętów z kserem dowodu? Zastanawiam się właśnie nad tym bo niedawno zauważyłam podobne ogłoszenia gdzie chcą ksero, czy można to gdzieś zgłosić aby sprawdzili czy jest to legalne czy jakiś oszust?

Gość vip0909
ponawiam...pytanie Martwie sie czy osoba ktorej dalem skan dowodu jest uczciwa?? Czy moze zaciegnąc na moje dane kredyt ??? Coraz bardziej sie martwie ... pomóżcie , doradzcie cos prosze... Ile jest mozliwosci ze zostane wepchany w jakies mega klopoty ???

Gość kocur322
Witam! Wszystkie te prace które wykorzystują scan dowodu to oszuści i niech spadają na bambus