Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

do PZW c.d

Polecane posty

buhahahhaha, nazwal mnie tak bo go uderzyłam:) tak w ogole to my sie lubimy

Ja nie bije facetów raz tylko uderzyłam w twarz faceta ale mi sie to nie opłacało:O musze sie zapisać na jakieś sztuki walki czy coś

uderzylam go w ramie, zeby nie bylo ode mnie to juz 10 oberwalo po ryju:) ale lepiej nie probuj, ja mam farta ale moja kolezanka dostala po pysku jak to zrobila

>> ja bym chyba zabiła Przecież pierwsza uderzyła, o co chodzi? :o Było ręki nie podnosić, to by po ryju nie dostała :o

masz racje pomaranczo facet powinien lać ile wlezie kobiete:classic_cool:

Hheh Santo juz to na mnie nie działa:P tak jestem suką i nalezy mnie bić i nie szanować a w ogóle takie to ja powinny byc zamykane w klatkach:classic_cool: potwierdz to panie idealny wyłaczający empatie z chwilą wejscia na kompa:)🌼

do gazu.....nie niezbyt higieniczne ale tez może byc jeszcze jakies pomysły panowie a bicie b znecanie sie fizyczne c szantaz emocjonalny d zamykanie w klatkach e gaz no ruszcie głowami🌼

>> cos sugerujesz? Tylko tyle, że grzeszna krakowska suczka nie powinna wyciągać rączek, bo może ktoś je jej przetrącić:o

>> moze miala powod Uważasz, że kobieta ma prawo i ma powody, żeby uderzyć faceta, a on nie może mieć? :o >> a poza tym przeginasz Bywa 😴

facet ma wiecej sily, poza tym to z reguly facet zachowuje sie jak swinia i zasluguje na wpierdol a nie kobieta nie uwazam, ze nie moze oddac jesli byl nieslusznie uderzony... w kazdym razie jakies zahamowania niektorzy maja bo mnie nigdy zaden nie jebnal

>> facet ma wiecej sily, To kto mądry pierwszy bije silniejszego od siebie? :o:o >> poza tym to z reguly facet zachowuje sie jak swinia i zasluguje na wpie**ol a nie kobieta Z reguły, zazwyczaj... Jak rozumiem jesli to kobieta zachowała by się jak świnia, to nie miała byś nic przeciwko, zeby jej przylać? :) >>w kazdym razie jakies zahamowania niektorzy maja bo mnie nigdy zaden nie j**nal Już ci kiedyś mówiłem - nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. 😴

jesli by mi jakas suka podpadla wyjatkowo to bym ja uderzyla, ale jak narazie nie mialam powodu zeby bic kobiete ( poza moja siostra) czasami trzeba kogos otrzezwic jak sobie za duzo pozwala i pyskuje