Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

do PZW c.d

Polecane posty

:) to dobrze skarbie ide bo mama po mnie przyjechała, musze do banku jechac 😘

ale z ciebie chuj:-o no ale Ty o tym wiesz, wiec nie jest tak najgorzej narazie

>> tylko sa wiecej warte Kobieca przyjaźń? Jasne - nikt tak jak przyjaciółka nie będzie obgadywała cie za plecami, nikt tak jak przyjaciółka nie będzie zazdrosna o twoją urodę, nikt tak jak przyjaciółka nie wypnie się na ciebie jak tylko znajdzie faceta, itp, itd 🖐️

Gość prawiczek z wiarą jest fajny

>>nie jesten damą niestety Wiem, ale towarzystwo zobowiązuje do odpowiedniej etykiety, madame :classic_cool:

>> Nie bluźnij --jesteś damą Nie pouczaj jej, jest od ciebie mądrzejsza i wie co mówi.

>> Twoje towarzystwo?? Tak, moje. Padnij na kolana i dziękuj bozi za dostąpienie takiego honoru i zaszczytu :classic_cool:

Dlatego sie jej trzymam,bo przy niej czuje sie lepszą osobą🌼 jest najjjjjj i ja ją wielbić👄

a Ty mi sami nie pouczaj wlasnie, co do twojego ostatniego postu z wczoraj to faceci tak samo olewaja kolegow jak sa w zwiazkach, tez sa zazdrosni itd poza tym ja znam niektore swoje kolezanki po 10-15 lat i naprawde sa ok, nie trzymalysbysmy sie tyle lat razem gdyby bylo inaczej

No akurat na temat koleżanek to mam zdanie jak wielki szczyl,bo takich lojalnych kobiet jest bardzo mało. No ,ale może tylko ja miałam pecha co do wyboru kumpelek;)

nie zamierzam klekac, chociaz staram sie regularnie wznosic modly w intencji jaroslawa z wiednia:-O

>>faceci tak samo olewaja kolegow jak sa w zwiazkach, tez sa zazdrosni itd I stąd tyle tu tematów z kategorii - poszedł na piwo z kolegami, a ja siedze sama w domu? :D Kolega na koledze może polegac jak na zawiszy. A już napewno żadna baba nie stanie na ich drodze. Zakładam, że mówimy o normalnych facetach :o >>poza tym ja znam niektore swoje kolezanki po 10-15 lat i naprawde sa ok, nie trzymalysbysmy sie tyle lat razem gdyby bylo inaczej Być może nigdy nie było sytuacji podbramkowej, albo nie miałaś okazji tej przyjaźni przetestować?

>> nie zamierzam klekac, chociaz staram sie regularnie wznosic modly w intencji jaroslawa z wiednia Modlisz się o randke z nim? :o PS Wielki Szczyl prosze pisać z należytym szacunkiem - wielką literą 🖐️

a wiesz co to znaczy wybaczac? nie zawsze jest rozow... ale ludziom sie daje kolejne szanse ja jestem wyrozumiala, do pewnego momentu oczywiscie

nie ma władzy nade mną żaden szczyl wiec pisze z litery jaka mi pasuje

>> a wiesz co to znaczy wybaczac? Nie wiem, ja nigdy nie daję drugiej szansy 😴 >> ale ludziom sie daje kolejne szanse, ja jestem wyrozumiala, do pewnego momentu oczywiscie Wiem wiem, zdążyłem już zauważyć 👄