Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

do PZW c.d

Polecane posty

Znam się, jak dobrze pamiętasz moje gusta odnośnie muzyki klasycznej są zbieżne z twoimi :) PS Tak tak, to było dawno, ale bardzo dobrze to pamiętam ;) matole :classic_cool:

lubie jak sie wkurzasz bo rzadko sie to zdarza:) to wiosna Vivaldiego

dobrze funkjonujaca pamiec wyrzuca rzeczy nieistotne zeby te bardziej istotne mogly miec miejsce :classic_cool:

>> lubie jak sie wkurzasz bo rzadko sie to zdarza Ja się nigdy nie wkurzam, nigdy ;) >>to wiosna Vivaldiego mmmm I'm lovin' it :classic_cool:

>> dobrze funkjonujaca pamiec wyrzuca rzeczy nieistotne zeby te bardziej istotne mogly miec miejsce Rozumiem, że mówisz to w odniesieniu do siebie, do nas? :classic_cool:🖐️

musialbys byc jakims pojebanym androidem zeby sie nie wkurzac ja sie wkurzam regularnie:) nawet dzisiaj... bede miala zarwana noc a musze w miare wczesnie wstac i gdzies jechac zajebiscie, cos czuje ze szybko sie najebie wieczorem

mowie ogolnie, a czy w odniesieniu do siebie i do nas to zostawie dla siebie:)

>> musialbys byc jakims poj**anym androidem zeby sie nie wkurzac ja sie wkurzam regularnie Nie jestem babą, tylko facetem. Nie wkurzam sie o byle chuuj :classic_cool: >>nawet dzisiaj... bede miala zarwana noc a musze w miare wczesnie wstac i gdzies jechac Nie pić, spać 😴

>> mowie ogolnie, a czy w odniesieniu do siebie i do nas to zostawie dla siebie aha, ok ;) Błądzić jest rzeczą ludzką, wybaczać boską :classic_cool:

o byle co nie ale czasami jest powod dzisiaj pic nie bede, ale jutro... odespie w sobote:) wybaczac?? cos pieprzysz...:-O

>> o byle co nie ale czasami jest powod Baba zawsze znajdzie powód :o Dlatego jesteście uważane za bardziej ułomne od nas 🖐️

najgorsze cioty jakie znam i nieudaczniki zyciowe to przedstawiciele plci meskiej w dodatku najczesciej bez honoru.. i fałszywi tfu :-O

16:08 [zgłoś do usunięcia] don Korleone >> cos sugerujesz? Tylko tyle, że grzeszna krakowska suczka nie powinna wyciągać rączek, bo może ktoś je jej przetrącić :O

sami:) wyobraz sobie za taki babsztyl mi odpisal po 3 dniach czy 4 na meila w waznej sprawie glupia stara pinda:-O

>> najgorsze cioty jakie znam i nieudaczniki zyciowe to przedstawiciele plci meskiej w dodatku najczesciej bez honoru.. i fałszywi A czyja to wina, ze obracasz się w towarzystwie nieudaczników, ciot i frajerów bez honoru? :o

a ja dostałam dziś @ z wyzwiskami,człowiek pojawi sie na innych topikach i już sie czepiają:O

nie zadaje sie z nimi kretynie tylko natrafilam na nich przypadkowo zadaje sie glownie z ludzmi na poziomie,poza paroma spoko kolesiami wiekszosc to kobiety i nie dlatego, ze wole ich towarzystwo ze wzgledu na plec, tylko sa wiecej warte