Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamari

do PZW c.d

Polecane posty

>> randke? poj**alo Cie? chodzi o to zeby znormalnial Jesteś misjonarzem, czy innym wolontariuszem, że opiekujesz się ułomnym? :o

Ta teraz topik osiągnie najwyższy poziom Jareczek doda smaku rozmowie

>> Jareczek doda smaku rozmowie Skoro chcesz dodatkowego smaczku, to dlaczego sama nie postarasz się o niego, tylko wymagasz od innych? :o

niezupelnie planuje stanac obok sw Piotra na czele swietych:D

a dlaczego wielki szczyl do mnie pisze:O przecież mieliśmy sie ignorować

>> planuje stanac obok sw Piotra na czele swietych Żeby zostać kanonizowaną musisz się bardziej wykazać. Np. musisz mnie nawrócić na drogę wiary, cnoty, pokory i miłości :classic_cool: Za Jarka conajwyżej możesz być beatyfikowana :o

spoko, z cnota bedzie najgorzej ale dam rade nie kloccie sie 😠

>> przecież mieliśmy sie ignorować Nie pamiętam takich ustaleń. Mówiłaś conajwyżej o ignorowaniu mnie, co jak widać i tak było tylko babską paplaniną :classic_cool:

>> spoko, z cnota bedzie najgorzej ale dam rade Terminu "cnota" nie nalezy traktować dosłownie ;) PS Nie dasz rady :classic_cool:

San Siro---hehe to Ty zaczynasz a nie ja masz słabość do mnie jak każdy szczyl👄

jakbym miala cos tym zyskac to bym dała rade no problem sami za tydzien moze sie z ju zobacze:)

>> masz słabość do mnie jak każdy szczyl Pewnie że mam. Zawsze miałem ciągoty do tępych kretynek :o

>> jakbym miala cos tym zyskac to bym dała rade no problem W celach kanonizacyjnych obowiązuje postawa altruistyczna, więc to nie twoje korzyści wchodzą tu w grę, tylko moje nawrócenie :classic_cool: PS Nie dałabyś rady 🖐️

wiem ze masz słabość do kretynek ciało jest najwazniejsze a nie mózg👄 a faceci są prości spadam szczylu i Tamari🌼

>> za mało mnie znasz mądralo zeby tak twierdzic Ale znam siebie ;) PS Mam niesamowicie twardą psychike :classic_cool:🖐️

papa sami:) a co kurwa ma to wspolnego ze mna ze siebie znasz? kazdy jest inny

>> a co k**wa ma to wspolnego ze mna ze siebie znasz? Młody człowieku, jak już wspominałem, waż słowa w obecności dżentelmena 😴 Kiedy i gdzie się z Ju spotykasz? :classic_cool:

>> nie slucham sie Ciebie Jesteś grzeczną dziewczynką. Słuchasz się starszych i mądrzejszych :) >> co Cie to obchodzi? Prosze odpowiadać jak pytam - gdzie i kiedy?

nie mam pojęcia:-) do nastepnego weekendu jeszcze daleko

Gość Alter gościnnie
Cześć Tamarcia :). Cześć koliberku, stęskniłeś się za mną :P? Cześć Sami, Ciebie nie pytam czy się stęskniłaś ;). " 16:12 [zgłoś do usunięcia] *Sami* Dlatego sie jej trzymam,bo przy niej czuje sie lepszą osobą jest najjjjjj i ja ją wielbić " " 16:14 [zgłoś do usunięcia] San Siro >> jest najjjjjj Wiem." No co to się porobiło, muszę się zgodzić z Sami (co mi ostatnio trudno przychodzi), a co więcej także z Gogusiem. Bosze piątek 13, wiedziałem, że będzie jakaś tragedia :o. Tamari pozdrów także ode mnie Ju, jeśli możesz. Pa, kończę gościnne występy .

ech.... nie jestem naj, macie klapki na oczach i nie tylko :D oczywiscie, ze pozdrowie ucieszy sie:)

Wiem ,że nie:) JAk Ci mija dzionek....ja zmykam dziś na imprezę.