Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z piekła rodem

jaki dostaliscie najładniejszy sms ..śmieszny..lub wariacki

Polecane posty

wczoraj o 13 od mojej żonki: "myślisz o mnie Skarbie?" a ja jej odpisałem: "tak chetnie bym przeczyscil ci rure, zerznal tak az ci woda nosem poleci". Efekt? wrocila z pracy 2 godziny wczesniej i dymałem ją do upadłego :classic_cool:

wy kobietki to uwielbiacie :classic_cool: tylko udajecie takie świete...

"To ja Cie do orgazmu chce doprowadzić a Ty marudzisz, ja bym skorzystał na Twoim miejscu, moze jednak?" hehehe

przed chwila wysłałem żonie: "kiedy bedziesz? bo mam ochote wsadzic ci pod ogon gorącego kartofla" :) romantyzm w moim wydaniu

Gość ona szalon a
niecny, to mnie rozbawiłes:P

Gość pisac dalej kartofle
:p

Gość Max knight
Mam co miesiac 200 esow za free do wszystkich sieci ale nie mam zadnych znajomych i nie mam do kogo pisac :(

Gość jullla
co dziennie dostaje jakiego właśnie takiego fajnego sms od mojego chłopaka .. ; D np. kochanie ; **** Jesteś dla mnie wszystkim, co tylko mogę chcieć ; * strasznie cię kocham, i nie wyobrażam sobie życia bez ciebie ; * Gdy cię pierwszy raz ujrzałem, to wiedziałem że musisz być moja ; * gdy cię nie widzę to strasznie mi ciebie brakuje i wariuję bez ciebie ; * dzień bez ciebie jest dniem straconym ... każda chwila spędzona z tobą, każdy pocałunek jest czymś wyjątkowym, czymś bez czego nie mogę żyć ; ( jesteś moja piękna księżniczka, moim słoneczkiem które świeci tylko dla mnie. chce byś była przy mnie wiecznie. bez ciebie moje życie nie ma sensu. strasznie cię kocham mój kwiatuszku ; * tęsknie za twoim uśmiechem, twoimi oczkami ; ) ;* KOCHAM CIĘ NAJMOCNIEJ NA ŚWIECIE, ZAWSZE O TYM PAMIĘTAJ ; **** < 3