Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abonament tv

czy istnieje imię, które podoba się wszystkim??

Polecane posty

Gość a mnie
moja córka ma na imię Dominika, więc ani bardzo stare ani całkiem nowoczesne w stylu Nikoli czy Dżesiki. A co do nazwiska, to ja mam akurat niemieckie nazwisko więc bardziej by się gryzło z typowo polskim imieniem :)

Gość a może Anna
to chyba najbardziej uniwersalne i mię w bardzo wielu językach,a może i nawet we wszytskich :) komuś może się urzędowe Anna nie podobać, ale już Ania, Anka, Anula, Andzia, Anusia co innego

Gość .mlmklm
ja też nie lubie tych starych typu Maria, Antonina, Józef, Staszek, Jadzia itp albo wg mnie "ciotowatych" typu Zuzia, Zosia Kevin czy Jesika też mi się nie podoba, lubie normalne jak dla mnie Marcin, Artur, Kasia, Ewelina.. Ale nie uważam że są one cudowne czy coś i wiem że wielu osobą się nie podobają, uważam tylko że nie są ani krzywdzące ani jakieś wyróżniające

Gość Pamela kowalska dooobreee
to ze twoja koleżanka jest z tego dumna to może ma strasznie wielkie mniemanie o sobie !!!!:O Bo ktos inny moze nie być ...ja bym z pewnościa nie była ,moje imie to patronka górniczej braci i dla mnie git! A dla kogos może bleeee

Gość tylko nie
andzeliki czy jakies tam rodem z dynastii albo mody na sukces

sa krzywdzace, bo ile mozna miec ewelin kas justyn czy magd w klasie to samo z mateuszami, pawlami itd

Gość a mnie
a Wiktorie czy Julie to już mogą być?

Gość Kashiraaaa
najobrzydliwsze imiona wg. mnie to: ania, mariola, justyna, agnieszka, kasia, basia, tosia, janeczka.

Gość CICHY23
Viktoria, Jessica, Jasmine, Naoimi, są zajebiste

Gość .mlmklm
wole dwie Kaśki niż np jedną Jadzie ja miałam w szkole Samantę, była tylko jedna i jedną Jessike Raz czepiacie się że imię za częste innym razem że za rzadkie Z dzieci znam jedną Nikole, dwie Oliwie, jednego Ksawerego (przez Ks) nie uważam że ma znaczenie czy imię częste czy nie po prostu dla mnie te stare są brzydkie. A Kuba to imie jak dla konia raczej

Gość tak więc autorko sama widzisz
ze ten jarmark to odpowiedż na twoje proste pytanie !:D

Gość abonament tv
najgorsza to Iza i Iwona i Ilona

.mlmklm>>> jedna literka i jak można znaczenie słowa zmienić :) pewnie chciałaś napisać \"ciotkowatych\" a wyszło \"ciotowatych\" :D zgadzam się co do uniwersalnego imienia jakim jest Ania ale pewnie dlatego, że sama noszę to imię :) Dorzucę: -Justyna, Aleksandra, Agnieszka - Marcin, Grzegorz, Mateusz ale każdemu się nie dogodzi

no wlasnie zuzia wiktoria julia amelka itd to teraz najpopularnijejsze tj 20 lat temu asie magdy kasie eweliny

Dominika jest sliczne mnie sie podoba Karolina :D Kazdy ma inny gust. Pamietam jakie u nas byly przeprawy jak oznajmilismy w rodzince że synek będzie Kornel. Też slyszalam ze dzieci się beda z niego smialy w szkole. Mo j wujek (chrzestny malego) tak uparcie twierdził to mu wyjasnilam ze z moim synkiem do szkoly bedzie chodzila: Sara, ksawery, Nikola, Felicja i kordian więc watpie żeby Kornel się jakoś wyjątkowo w oczy rzucał w takim towarzystwie różnobarwnym. Widzialam jaki przekrój imion jest w żłobku do ktorego chodziła moja córeczka. Od piotrusia po Dżesikę. :) I fajnie.

Gość .mlmklm
prawda jest taka że co druga to teraz zosia i zuzia chociaz czepiacie sie nikoli, jessiki itp. wejdzie chociazby na strone bebiko i przejzyjcie galerie czytajac imiona co chwile zosia, zuzia...

ANNA Ja a propos tego imienia... W 16 tc poszłam na usg. I dostałam ładne zdjęcie 3D buzi dzidziusia. Wieczorem, mąż pokazał to zdjęcie naszemu wówczas 2,5 letniemu synowi i pyta: \"Synku, kto to?\"... Spodziewał się odpowiedzi \"dzidzia\" albo \"lala\"... A syn zerknął na zdjęcia, później na ojca z politowaniem... jakby ten zadał najbardziej banalne pytanie pod słońcem i odpowiedział wskazując paluszkiem buzię na fotografii \"To Ania\"... Zdębieliśmy bo: 1. Nie znaliśmy płci. Nie rozmawialiśmy jeszcze o imionach na poważnie i WSTĘPNIE miał być Aleksander lub Maria. 2. Nie mamy żadnej Ani w rodzinie ani wśród znajomych najbliższych więc Młody nie miał styczności z tym imieniem. 3. On jeszcze wtedy zaczynał mówić i był na etapie \"dziadzia\", \"baba\", \"kot\"... i innych prostych słówek. Skąd mu się wtedy ta Ania wzięła to zagadka stulecia. Niemniej 2 miesiące później dostaliśmy potwierdzenie, ze rośnie nam dziewczynka... i tak już ta Ania została. Anna Maria. :)

Gość BALBIBNA
mamani to mania ma szanse na siostre dominike:)

Balbina na Karolinke :D ale za hmm 10 lat :D nie wcześniej. Narazie mam aż nadto ciąż i porodów :P:D

Gość Anna obojetne imie
zawsze na czasie,tylko wszystkie dorosle Anny jakie znam maja problemy ze soba.

Gość BALBIBNA
no tak..ja mam synka i jak cos to tez bym chciala Karoline albo Marceline A maz woli Natalie:(

Gość BALBIBNA
TAK,Anny zazwyczaj sa nieszczesliwe w zyciu To imie kladzie sie jakims cieniem na ich zyciu Jakby fatum:(

Gość mienta mientowa
cos w tym jest Anny sa smutne,dziwne i czesto samotne Prawie zawsze nieszczesliwe Niektore zyja zbyt krotko:(

moja siostra ma na imie anna. Moge o niej powiedziec wszytsko ale nie ze jest nieszczesliwa. Wszystkie anny ktore znam są zaradne i umieja sie odnalesc w kazdej sytuacji. I wszystkie uparte i "dożarte" :D:D:D ale w zasadzie to nie imie ksztaltuje charakter tylko wrecz odwrotnie :)

Gość ina ina
znam trzy anki,wszystke tragiczne Wole kinge lub karolinke:)

Gość właśnie się wylogowałam
A msię imię Anna nie podoba i źle mi się kojarzy! Oczywiście,że nie ma imienia,które by się wszystkim podobało!!! I na tym powinna się kończyć dyskusja.

Gość ina ina
ale tak czy siak skrot Mania-bomba:) fajny pomysl mamani