Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitigrili

Staram się o ciążę a współpracowniczka mnie uprzedziła!!

Polecane posty

Ja tez nikomu nie mówiłam o staraniach-nawet rodzicom.Bardzo niezręcznie by to wyszło gdyby wszyscy wkoło wiedzieli i co miesiąc pytali-i co dostałaś okres czy nie?A tak...informowałam po fakcie,niektórzy dowiedzieli się dopiero w 5miesiącu ciąży.Ja wiem jedno-praca się nie należy przejmować.A jesli informacja o staraniach dojdzie do pracodawcy...to niejeden wredny typ będzie ci próbował wyperswadować pomysł z głowy.

Gość Luiza i Consuela
hehe ale się uśmiałam :D dobry temat :D autorce współczuje, że nawinie myślała, iż ktoś będzie z nią ustalał takie rzeczy :O buhahaha, naprawdę dobre! :D własnie dlatego ci nie mówiła! Żebyś nie próbowała na nią wpłynąć swoimi gadkami, ustalaniem, zamartwianiem, jak to będzie, czy szef to przeżyje; a co ją to obchodzi, szef by się na nią nie oglądał; teraz już jest w ciąży i ty możesz ją pocałować w czubek nosa :D Wyobrażam sobie taką sytuację: ona wraca do domu i mówi do męża: wiesz co, nie możemy się starać o dziecko, musimy to przesunąć na bliżej nieznaną przyszłość, bo koleżanka w pracy mi powiedziała że ona ma pierwszeństwo i musimy zachować odległość między porodami, więc musimy teraz poczekać aż ona zajdzie :D a ile ona się stara już? spytałby mąż, na to żona, a już kilka ładnych miesięcy, więc jeszcze tylko 3 lata, i możemy zajść :D:D leję ze śmiechu :D:D:D

Gość pitigrili
nic nie wiecie, nie macie zielonego pojęcia o co chodzi w tej sytuacji. to smutne że teraz taki jest świat i ludzie.każdy patrzy tylko na siebie. Wasza sprawa. wkładacie w moje usta słowa myśli i odczucia których nie ma. to nie jest koleżanka jedna z wielu w pracy, to osoba która zna moje sekrety a ja jej, po każdej innej niczego bym nie oczekiwała. ale choć po bliskiej osobie oczekuję empatii. ok moja sprawa, moje życie. a Wy twórzcie sobie swoje własne historie. nic o mnie nie wiecie i przekonuję się, że nie ma w Was odrobiny dobrej woli by zrozumieć człowieka.

Gość haZZXS
ale dlaczego tych pretensji nie wygłosisz tej koleżance?

Gość pitigrili
wygłoszę choć po co? nie ma to chyba sensu

Gość o ja pierdziuuuu
ale problem masz

Gość pitigrili
zamykam temat, dziękuję

Rozumiem, że się zwiodłaś na koleżance, ale jeżeli Cię martwi sytuacja w pracy to przecież możesz poczekać z zajściem w ciąże prawda ?

a jaki jest sens wygłaszania tych zali na kafe?chyba to nie z nami powinnas rozmawiac-tylko z głowną \"winowajczynią\"

Gość pitigrili
dwie ostatnie wypowiedzi - zgadzam się w zupełności. chciałam popatzreć na sytuację z dystansu.