Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczy uroczne

Dla wielbicielek bez

Polecane posty

Gość Oczy uroczne
załamała mnie ta suknia, tez chce prosta

nie rozumiem o co wam chodzi - przy każdej sukni jak sie uklęknie to wygląda inaczej niż jak się w niej stoi

Gość nzd
mi to sie najbardziej podoba to zdjecie w lawce... :D

Gość ulalalalalajsjfdhg
suknia jak dla mnie tragiczna- ale to pewnie dlatego, ze nie jestem wielbicielką bez :) a swoja droga moim zdaniem gorset jest o wiele za mały, co ewidentnie widać na plecach, bo przeciez powinno być widać tylko trochę ciała jak juz, a nie pół pleców.

Gość ulalalalalajsjfdhg
jeszcze właścicielka pisze, ze to rozmiar 38, ale można gorset wyregulowac na większy rozmiar. No to wtedy to juz chyba widać by było całe plecy :O

Gość bfbfbfbfbbfbfbf
Jakby tak zebrać mocniej ten gorset na plecach to by się taki rozkoszny rowek zrobił jak drugie cycki heheheh Suknia pyszna, aż palce lizać! :D

suknia jak suknia...ale ten dużo ZA DUZO ZA MAŁY gorset to chyba jakiś żart

Gość mi sie nawet
podobaja niektóre bezy ale to co zobaczyłam to tragedia

nie no bez jaj, niektóre suknie mają naprawde fajne mrszczenia, ale te wielkie bite śmietany polane lukrem z linków powyżej masakrują :o

Gość lamper
nie tylko szersze suknie niekiedy jezeli panna mloda przesadzi lub nie ma gustu wygladaja tandetnie te waskie nie raz mnie jeszcze bardziej przerazaja jak siedze na allegro jedna miala chyba przescieradlo owiniete koronka dla mnie to byla firanka bynajmniej tak to wygladalo jeszcze wolala sobie za nia z 1650zl.hehee nie wiem za co bo firmowa a ze szpetna no coz....

Beza to suknia na kole? a co do gorsetu to raczej tak musi być..mierzyłam w jednym salonie suknię i mówię do pani o za mały gorset a Pani plecy mają być odkryte w tym fasonie..osobiście nie w moim stylu