Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferwg

prosze ktora fajniejsza

Polecane posty

Gość antena89
juz od rana takie prowokacje...?

Gość ferwg
widze ze nikt nie doradzi

Gość alison11
gdzie takie wieśniaru poźniej sie w tym pokazują

Gość w r
ta w środku z koronka u dołu

Pierwsza jest beznadziejna od a do z, a druga bardzo słodka, ale .. jak dla małej dziewczynki.

Gość jak to gdzie pokazuja sie
przychodza potem na imprezy w takich kieckach ... okropnosc

i później się dziwią że faceci gwałcą takie dziewczyny.. bez sensu.. jak facet może się powstrzymać jak widzi taką dziewczynę z gołą dupą na wierzchu :) hehe

Gość straszne
ale skoro masz figure i Ci sie podoba to sobie kup:D

Gość straszne
straszna zolza cos w tym jest ... toz to nie ubranie ...w sumie mozna czrgos takiego wogole nie zakladac roznicy nie bedzie

straszna zołza za całym szacunkiem dla Twojej osoby, ale to nie jest żaden argument, że kobieta miała krótką kieckę i zwgałcił. I strasznie nie lubię takiego pustego gadania. Chyba przestanę chodzić na basen, bo prawie nago tam jestem, strach pomyśleć co może sie stać keidy siedze w saunie z jakims facetem, jeszcze mnie zgwalci : /

ja nie mowie anxi że od razu facet sie na nią rzuci! tylko że go to prowokuje! nie wiesz że faceci myślą swoimi narzędziem a nie mózgiem.. wiesz co ja myślę że w coś tym jest co napisałam.. słuchaj pokazałam chłopakom z mojej klasy 2 dziewczyny.. 1. białe kozaczki, spódnica taka jak tu była pokazana, blondi i podajże miała złotą krótką bluzkę z dużym dekoltem.. a 2 dziewczyna była normalnie ubrana powiedzmy coś takiego http://stylio.pl/my_wardrobe_picture_preview.php?lngPID=94232&mode=pictures&isVisitor=1&ownerID=5053 to powiedzieli że już im się nie podoba bo ma za długą i w ogóle nie podobała im się.. Na koniec dodali że \"robili\" by tą 1 od razu jakby ją spotkali i że to jest zajebiste i o takiej marzą w łóżku..

że to tylko wydupcyć za przeproszeniem .. Wiesz dziewczyna która tak się ubiera to raczej "normalna" nie jest. nie jestem jakaś świętoszką ale w życiu bym się tak nie ubrała.. i nie porównuj to z basenem bo na basen chodzą wszyscy i to jest normalne, tak jak i nad rzekę.. ale nad rzeką u mnie trzeba uważać.. sama bym nie poszła.. pełno zboczeńców i to chłopów prowokuje serio.. jeżeli się nie spotkałaś z czymś takim to trudno.. ja rozmawiam z wieloma osobami i mężczyznami też więc wiem co o tym sądzą.. A dziewczyny głupie się dowartościowują tym.. Tylko bez żadnych aluzji w stronę autorki tego topika..

Zołzo, dla mni nonsensem było co napisalaś, bo ja potrafię i lubię założyć taką mini dress która wszytsko przykwywa ale ledwo, bo jest po prostu mini a do tego jakieś ładne szpilki, gladiaory czy platformy i kopertówkę i .. gdyby na to popatrzeć to faktycznie ledwo mi tylek przykrywa, ale jednak przykrywa wszytsko (i mam warunki by pokazywać całe nogi), dlatego takie gadanie, że nie można się później dziwić facetom, że gwałcą, uważam za bezsensown, bo jednak po coś te mini sukienki się tworzy i na wybiegach je widać. A ubrać się dziwkarsko a ubrać się noralnie ale w mini dress to jest różnica, tyle ze i jedno i drugei całe nogo odsłania a ten facet (o kórym piszesz, kierujący się własnymi prymitywnymi instyntkami) i tak i w jednym i drugim dostrzee gole nogi i ledow przykryty tyłek ale czy to od razu oznacza, że ma kierować się tym ci mu instynkty podpowiadają? W końcu każy przecież ma mózg :/ i jednak zgadzam się z tymi, które twoerdzą, że nawet gdyby kobieta chodziła po ulicy nago obcy faceta nie ma prawa jej tknać, bo w końcu to jest człowiek ( kóry ma rozum) a nie zwykły piesek?!

Gość piskorz vel padalec jazgarz
uroda przemija jak moda ;] inwestujcie w mózgownice i ćwiczcie szare komóreczki ;]

chyba mamy 2a fole rutowicz na dupie tyle samo i w glowie pewnie tez podobnie

Gość dla mnie daj to
AAAAAA która bardziej pasuje do białych kozaczków :p

Gość jfj
dzieki za rady hehe ale dalej nie wiem ktora wam sie wydaje fajniejsza :):) jedna kobitka napisala bardzo mądro opinie na ten temat

Gość jfj
do anxipanxi masz racje tak samo uwazam jak ty!!! dzieki :) a ktoro bys wybrala?

Gość etg
nitk nie doradzi