Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka słodka

co kupic na początek jakie ceny ??? dla dziecka

Polecane posty

Gość JAGODA369
Jesli tak sie zapierasz prezd kupowaniem na allegro i w lumpeksie to nie wiem co Ci pradzic bo jak sama napisalas nie masz kasy a chcesz miec nowe rzeczy ktorych niestety sklepy nie rozdaja za darmo . Musisz sie na cos zdecydowac.

Gość asiawawa
ja bym kupiła tak(skromnie żeby nie przepłacić) 7 szt body na długi rekaw tyle samo pajacyków(tak jak pisałam pakowane po 3 szt) i np jeszcze komplet kaftan plus spiochy 2 pary łapek nie drapek 2/3 pary skarpetek najlepsze frotkowe max 20 pieluch tetrowych 2 kocyki-grubszy i cieńszy(cienki jest fajny taki bawełniany early days) 2 czapeczki kąpielowe rożek wanienka(nożyczki do paznokci,szczotka do włosów,płyn do kąpieli,balsam/oliwka,gaziki,patyczki...sól fizjologiczna...

Gość asiawawa
a jeśli rodzisz w lato,to może i warto body na krótki rękaw zakupić....

moja to od razu potówek dostawała jak tylko długi rękaw i zakryte nóżki miała więc u mnie tylko krótki rękaw i okrywanie kocykiem na noc:) Ale te kilko paki to dobry pomysł, wiem że w Tesco są nawet tanie, nie narzekała nigdy na ciuchy z tego sklepu, pieluchy tetrowe kupowałam w e.leklerk`u za 2,40 szt i były grubsze niż takie z "firmowego" sklepu

ja tez kiedys nie kupowalam w lumpeksach do czasu gdy zobaczylam jak moja kuzynka ubiera swoja corke naprawde swietne ciuchy super gatunkowo i bardzo ladne naprawde spytalam gdzie ubiera swoja mala a ona ze w lumpeksie myslalam ze sobie ze mnie zarty robiw koncu jednak jej uwierzylam podala mi adresy lumpeksow w ktorych ona kupuje ciuszki no i zaczelam ja tam zagladac i kupowac kupilam tam oryginale bluzy nike, koszulki nike, koszule h&m, koszulki i koszule bennetona i w bardzo dobrym stanie wcale nie sa sprane nie maja zadnych plam i tak jak juz wczesniej pisalam niektore nawet nowe z metkami. Pewnie ze w lumpeksach jest cala masa powyciaganych spranych i z plamami ubran ale ja biore tylko te w idealnym stanie