Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moust

Pytania do geja CO tylko chcecie

Polecane posty

Gość agnieszkaaaa
A jesteś paseczką ?

Gość moust
A jesteś paseczką ? ? szzcerze nie wiem co to znaczy "paseczka"

Gość moust
Jarek_84 - w tej chwili nie....

Gość agnieszkaaaa
pasywny czy aktywny? czy jak to sie tam okresla?

Gość agnieszkaaaa
czy moze następuje zamiana ról

Gość moust
agnieszkaaaa- określa się jako pasywny, aktywny i uniewrsalny. Ja raczej aktywny, czasem uniw.

Gość fdgdgdg
czy to prawda ze geje sa zniewiesciali? ze znaja sie na modzie, uzywaja wiecej kosmetykow od kobiet, depiluja brwi, maluja oczy?

Gość moust
Jarek_84 - mama jeszcze nie wie. Mam do CIebie pytanie. Jak byś zareagował gdyby Twoje dziecko poiwedziało że jest homo?

Gość malujesz sie i
ubierasz pedalsko??

Gość dadahjs
on nie bedzie mial dzieci bo nienawidzi bab :P

Gość Hej hej
Aktywny czyli wkładasz a czasami uniwersalny czyli pozwalasz włożyć sobie? A jak po francusku? robicie sobie nawzajem?

Gość moust
fdgdgdg - nie ma sensu generalizacja. Są geje służący w armii, większość czasu spędzający na siłowni, są też tacy którzy lubią chodzić po sklepach, znają się na modzie. Nie znam chłopaka który by sobie malował oczy. Samo bycie gejem nie oznacza konkretnych cech charakteru. Każdy jest inny.

Gość moust
malujesz sie i - nie maluję się. Nie wiem co znaczy ubieranie się pedalsko. Nie noszę różowego, chociaż nawet lubię ten kolor. Raczej ubieram się jak zwykły chłopak, tyle że trochę bardziej dbale. hej hej - francuska miłość jest świetna.

Gość moust
Jarek_84, hymm no skoro tak mówisz, to życzę abyś dozgonnie w to wierzył.

Gość moust
Jarek_84 a może znasz konkretne pozycje w których można spłodzić geja, w których chłopaka, dziewczynkę?? To może być przełomowe odkrycie;) Wydaje mi się że to właśnie tacy rodzice jak Ty (chyba że się nie zgadzasz) wyrzucają swoje dzieci z domu kiedy dowiadują się o ich orientacji.

moust.. a jestes przystojny? albo inaczej.. czy jestes atrakcyjny? (bez niepotrzebnej skromnosci) jak zareagowali znajomi? Czy koledzy sie odwrócili, a dziewczyny wyśmiewały? jak to jest... ? zostan moim kolegą :P naprawdę chcialabym miec przyjaciela geja.. chcialabym poznac ich psychikę, sposób bycia.

Gość ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE
hmmm nie żebym chciał jakiegoś nawracać ale jakoś kręcą mnie te klimaty: no wiesz, Ty, Twój partner i ja, mogłabym się tylko przyglądać..... zawsze zastanawiałam się jak poznajecie partnerów, idziesz gdzieś patrzysz na kolesia i wiesz że jest dla Ciebie ? po czym to poznajesz ? jak to jest z przyjmowaniem ról ? jak poznajesz że dany facet będzie pasywny lub aktywny ? jacy faceci Cię pociągają może dziwne pytanie: ale czujesz się facetem czy kobietą ?!

Gość agnieszkaaaa
jarek bycie gejem nie jest zaliczane do zboczen - poczytaj sobie o zboczeniach

Gość tretretreyreyreyeyre
a co z hiv? dlaczego u was jest wiekoszy procent zakazen u heterykow?

jarek.. jestes tak samo ograniczony jak miliony tępaków na tej Ziemii.. chore.. zboczencem jest pedofil,gwalciciel,nekrofil.. a gej? to zwykly chlopak ktoremu zamiast kobiet podobają się faceci.. jesli oboje sie na to zgadzają, czują cos do siebie, cala sytacja sprawia ze sa szczesliwi to odpowiedzcie mi, DLACZEGO mają z tego rezygnowac?

Gość penie będziesz mieć
podniecał cię jako mężczyzna Karol Wojtyła ?

Gość do Jarek_84
koleś żałosny jesteś. W tej dyskusji z autorem topiku jesteś po prostu żałosnie mało inteligentny. Daj sobie lepiej spokój. A patrząc na ostatnie zdanie w twoim opisie należy sie zastanowić, czy aby ciebie też nie kręca te klimaty:P

Gość moust
timeforcoffee - hymm.. zawsze były jakieś laski ktore się kochały, brzydki nie jestem ;p (normalnie bym tego nie napisał bo jestem skromny) Nie wszyscy wiedzą, ale się z tym nie ukrywam, z wielu znaomymi jest to takie niedopowiedzenie, ale chcę żeby się domyślali. Koleżanki zawsze że ok, przyjaciółka której pierwszej powiedziałem na początku miałą z tym problem, ale po rozmowach, kiedy zapytała o wszystko o co chciała wszystko wróciło do normy. Przyjaciel którego znam od przedszkola uznał że nawet fajnie by było gdybym przedstawił mu i reszcie znajomych z naszej małej paczuszki swojego faceta. Myślę że to jak szczęśliwi (nieszczśliwi i sakompleksieni to zupełnie inna bajka) ludzie reagują na geja zależy od tego jakim jest człowiekiem, a nie od jego orientacji;)

Gość ona szalon a
ja zawsze chciałam mieć przyjaciela geja, niestety nie znam żadnego:( wydaje mi sie (choć być może sie myle) że to faceci bardziej wrażliwi

najgorsze jest to ,że wyszli z tych dziur i teraz je zatykają :classic_cool: ps. pedał ile razy miałeś szyte zwieracze i lubisz zabawy kilem od szczotki ?

Gość agnieszkaaaa
Jak ktos jest taki przeciwny gejom to niech nie wchodzi na topik o gejach

od czego są zwieracze na rzepy ... " Jak ktos jest taki przeciwny gejom to niech nie wchodzi na topik o gejach" bo co ? nazwiesz mnie homofobem :D straaaaaaszne :classic_cool:

Gość agnieszkaaaa
Ja mialam kiedys kolege , kolezanka powiedziala mi ze jest gejem . A ja nie wiedzialam troche potem jak sie powinnam zachowac w stosunku do niego , bo sie balam ze jakos go moge urazic , co o tym myslisz moust?

Gość ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE
Faceci którzy mają problem z zaakceptowaniem gejów sami mają wiele kompleksów i są niepewni swojej seksualności. Jakoś żadnemu z mężczyzn hetero nie przeszkadzają lesbijki i nie czują do nich takiej awersji.....to chyba daje do myślenia gdyby Jarek i jego podobni nie mieli sami zahamowań w temacie seksu nie pluliby tak jadem stare przysłowie nie kłamie: "uderz w stół a nożyce się odezwą"