Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moust

Pytania do geja CO tylko chcecie

Polecane posty

Gość seksuolog999
Zaznajomcie sie z badaniami Keynesa nt seksualnosci czlowieka Freud dokladnie opisal przypadek typowej próby wyparcia znienawidzonych u siebie cech, między innymi na przykładzie homoseksualistów lub biseksualistów nie potrafiących pogodzić się ze swoimi popędami. Nie piszę tego, by kogokolwiek piętnować - piszę to z pozycji osoby zajmującej się zagadnieniem pod kątem naukowym. Nie jestem też zwolennikiem wykluczania czynników zewnętrznych na wpływ orientacji seksualnej. Moim zdaniem, mimo iż wynika ona z kwestii wrodzonej, możliwa jest adaptacja własnych skłonności do określonej sytuacji (więzienia, poprawczaki, zamknięte środowiska niespełnionych seksualnie mężczyzn).

Gość ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE
seksuolog, piszesz za bradzo naukowo dla Juliusza i Jarka, oni i tak pójdą w "zaparte"

Gość moust
seksuolog999 - ja słyszałem że gej w więzieniu to złoty towar, ale jednak się nie wybieram...

Gość seksuolog999
poza tym chciałbym się z tobą umówić na małe borowanie okręznicy :)

borowanie nie brzmi zachęcająco....

Gość seksuolog999
moust - nie twierdzę, że czynniki zewnętrzne przewartościowują kogokolwiek w sferze orientacji seksualnej. Mam na myśli sytuację, w której potrzeba spełnienia seksualnego przewyższa pierwotne argumenty doboru partnera i dokonuje czegoś na zasadzie "Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma". Zastrzegam, że to jedynie teoria. Ludzi mózg to mikrokosmos.

Moi drodzy tj. Jarku i inni z podobnymi poglądami na temat homoseksualistów, Wasze wypowiedzi nie są na wysokim poziomie intelektualnym. Wręcz powiedziałabym, iż jesteście ograniczeni umysłowo. Jeden z nas może być katolikiem, inny protestantem a jeszcze inny muzułmaninem. Jeden może być skośnooki, inny ciemnoskóry itp. I podobnie jest z homoseksualizmem. Naprawdę takie puste wypowiedzi nie świadczą o was najlepiej. Autor tematu nic Wam nie zrobił, podejrzewam, że żaden gej również więc co z Wami? Aż wstyd słuchać na każdym kroku jakim to Polska jest nietolerancyjnym krajem. Pozdrawiam.

Gość seksuolog999
Tendencja w opinii społeczeństwa w ostatnich latach się odwróciła. Coraz więcej osób podchodzi do zagadnienia homoseksualizmu bez wpojonych uprzedzeń. Polacy starają się być integralną częścią zachodniej cywilizacji, w której panuje pełna akceptacja homoseksualizmu.

Gość moust
seksuolog999 - no to ja włąśe o tym mówię. Borowanie okrężnicy... hymm, że sex? Nie spotykam się na sex z nieznajomymi;p borowanie raczej kojarzy mi się z dentystą, więc nawet ochotę mi odebrałeś;p ;*

moust, nie lubimy tych samych rzeczy a to już coś ;-)

Gość seksuolog999
Sądziłam, że domyśliłeś się, że to podszyw. Obrażanie, podszywanie się to główne argumenty niektórych tutejszych dyskutantów.

Gość moust
ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE - no ba ;) timeforcoffee - też bym chciał wiedzieć, ale kiedyś chętnie bym zamieszkał na mazurach.

Gość moust
seksuolog999 - no nie domyśliłem się. Heh, myślałaś ze się z Tobą umówię? ;p

to straszne co sobie inni o mnie pomyślą , co mieszkańcy zachodu o mnie powiedzą :o :o Polacy zawsze chłonęli wszytko z zachodu jak gąbka nie ważne dobre czy złe grunt ,że z zachodu. naród bez własnego zdania pomiatany przez innych ,ale czego tu się spodziewać jak akceptują wszytko :o

Gość seksuolog999
Bynajmniej ;) Ostatnio jestem zbyt zajęta.

Juliusz, ty zostaniesz jedyną ostoją normalnosci w tym kraju....trzymajcie się mocno z Jarkiem, żeby zmiany i nowe trendy Was nie dopadły

Macie jakieś kompleksy na tle dzieciństwa ? Ciągle wizualizujecie jakieś akty homoseksualne... chyba heterycy powinni myśleć o kobietach zamiast wyobrażać sobei gejów razem ? Ja mogę sobie fantazjować bo jestem kobietą i mi to nie zaszkodzi

Gość seksuolog999
Juliusz Cezar, być może rosnąca akceptacja dla odmienności seksualnych wynika z czerpania wzorców z zachodu, nie można temu jednoznacznie zaprzeczyć ani też stwierdzić, że wynika z tego jakaś obiektywna demoralizacja. Jednak sam homoseksualizm nie jest czymś odrębnym dla poszczególnych społeczeństw. To właśnie bardzo zbliżony udział procentowy homoseksualistów w ogóle ludności powołał do istnienia dzisiaj najbardziej popularną (nota bene nie bezpodstawnie) teorię orientacji jako wrodzonej.

dziewczyny, nie odpisujcie im.. to byle jakie karzełki mające 10cm w majteczkach. biedne chłopaczki.. próbują swoje kompleksy przelać na innych.. och.

Jarku, ale czy Ty nie umiesz bronić swoich racji nie obrażając nikogo i nie wyzywając? Trudno Ci jest kogoś intelektualnie "pobić"? W sumie się nie dziwie, trochę się naczytałam Twoich postów. Ja jestem w stosunku do Ciebie grzeczna i napisałam post skierowany przede wszystkim do Ciebie a Ty odwracasz kota ogonem i próbujesz mi wmawiać jakieś bajki tylko dlatego, że jestem tolerancyjna. A w gruncie rzeczy nie odpowiadasz (bo widać, że trudno Ci bronić swoich racji) tylko atakujesz i wyzywasz. Naprawdę tylko na tyle Cię stać?

Gość seksuolog999
Gdyby zaistniały udokumentowane rozbieżności udziału procentowego homoseksualistów w dwóch odrębnych etnicznie środowiskach, bardziej skłonna byłabym uznać argument genetyczny. Oczywiście to sytuacja czysto hipotetyczna. Prowadzi się badania nad bliźniakami, w których jedno dziecko okazało się być orientacji homoseksualnej. Średnio w 70% przypadkach drugie z rodzeństwa także było homoseksualne.

Gość Jarek....
Ty to jestes taki troche masochista nie?

Gość moust
no jeśli 10cm, to rzeczywiście mają problem...;p

timeforcoffee-> nie pyskuj i wracaj do swojej nory 🖐️ seksuolog999 mnie w sprawch homosiów zawsze nurtuje jedna sprawa,która strasznie się szczycą , dlaczego homoseksualizm został skreślony z listy chorób w wyniku referendum wśród psychiatrów i psychologów i to strasznie naciąganym , zrezygnowano ze zwyczajowego udowodnienia naukowego !

Julisz moze skreślili z listy chorób bo nie poddaje się leczeniu ;-) Daj nam znać gdy Ty już wyleczysz to co Ciebie boli....a boli coś ewidentnie

Gość moust
Juliusz może chcesz porozmawiać na gg? Nie wiem czy mogę Ci pomóc, ale się postaram.

jestem jak drzazga ale mam tluste jak knur kawal (oto one) Jedzie hipis tramwajem i widzi fajna zakonnice. Mysli sobie: "ale zaj... zakonnica, ale takiej to nie da ruszyc". Podchodzi do motorniczego i mowi: - Te, motorniczy, zobacz jaka zaj... zakonica Motorniczy na to: "Taa, ale takiej nie ruszysz. Ale ja mam sposob. Jak bys sie tak przebral za Jezusa i przyszedl o 12 w nocy na cmentarz, to od razu by ci sie oddala". Hipis jak uslyszal tak zrobil. 12 w nocy na cmentarzu przebrany za Jezusa wychodzi zza grobu, a tam zasowa zakonnica. Hipis wyskakuje przed nia i rzecze: "Zakonnica, to ja, Jezus twoj pan, teraz mi sie oddasz!" A zakonnica: - Dobrze Jezu, ale wiesz, tylko w tyleczek, bo jak ksiadz spostrzerze ze cos dzialo sie z moja pipka to bede miala wielka kare" - Ok - powiedzial hipis, zadarl zakonnicy kiecke i poczal rżąć ja w d**e. Ale tak mu sie z calej tej sytuacji smiac zachcialo, ze nie wytrzymal, zdjął maskę i mowi: - Te Zakonnica, to ja hipis :> A wtedy zakonnica zdejmuje maske i mowi: - Te hipis, to ja, motorniczy W celi siedzą razem: gwałciciel, zoofil, pedofil, gerontofil, sadysta, nekrofil i masochista. Gwałciciel: - Eh, zgwałciłoby się kogoś. Zooofil: - Kotka na przykład. Pedofil: - Tak, takiego młodego, dwumiesięcznego. Gerontofil: - A potem poczekać jak się zestarzeje i jeszcze raz. Sadysta: - Aha, i łapy mu przed tym połamać, przypalić troszeczkę. Nekrofil: - A kiedy umrze to się dopiero zacznie. Masochista: - Miau...