Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moust

Pytania do geja CO tylko chcecie

Polecane posty

Gość lelum po leuluo
Czasami na zdjęciach ślubnych par gejowskich jeden ubrany jest w białą suknię "panny młodej", drugi w garnitur. To samo dotyczy zachowań. Jeden rusza biodrami jak kobieta i w ogóle ma takie kobiece ruchy, głos, zachowanie; drugi niczym nie różni się od normalnego mężczyzny. Na przykład Tomasz Raczek jest bardziej "męski" a Marcin Szczygielski "żeński". U lesbijek jest podobnie. Jedna z nich wygląda i ubiera się męsko, np. w garnitur.

Gość lelum po leuluo
Stąd moje pytanie, czy jesteś bardziej dominujący, czyli "męski", czy "kobiecy".

Gość moust
Sam się nad tym nigdy nie zastanawiałem, ale coś w tym może być że dobieramy się w pary tak że jeden jest bardziej miękki, drugi męski, ale nie jest to jakoś specjalnie wyraźne.

Gość moust
No i ja do swojego ślubu pójdę w garniturze;)

Gość zgadzam sie w stu
tak jest zawsze ktos jest taki ĘĄ a drugi normalny facet jak inni hetero :)

Gość Ale lollololollololllo
Co sie stao? :D

Gość jacuś123
Nie ma podziału na męsko i kobiecą,ponieważ my geje wszyscy jesteśmy mężczyznami.A jeśli chodzi o sparwy łóżkowe(a nie tylko o to chodzi w życiu)to są pasywni i aktywni seksualnie...

Gość doraaa
Ale jaka jest przyjemnosc w byciu pasywnym? Bo nie którzy to są zawsze pasywni, nie wymieniają się.

Gość Jacuś123
Jestem gejem który jest pasywny seksualnie i co do niektórych jak się chce to nie boli,przecież kobiety,które nie chą odbywać aktu a są zmuszane to nawet w cipke boli??A co nie jest tak??Dlatego te niektóre pytania są beznadziejne,ale tylko niektóre:P