Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moust

Pytania do geja CO tylko chcecie

Polecane posty

Gość ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE
Zgodziłeś się odpowiedzieć na pytania to rzucam pytanie: czy oglądałeś pierwszy odcinek polskiej edycji "Jak dobrze wyglądać nago" na TVNStyle ? Czy prowadzący, Piotr Sałata jest wg Ciebie atrakcyjny ? Których ze znanych gejów ty uważasz za pociągających ? ooooo teraz się wszystkiego dowiemy ;-)

Gość moust
seksuolog999 - dokładnie tak

Gość seksuolog999
Mnie osobiście TVN Style ogłupia, ale każdy lubi co innego ;) Widocznie jestem za mało stylowa :D

Gość moust
ZAWSZE MNIE POCIĄGALI GEJE - no to się dowiecie;p Nie oglądam tvn style, bo nie posiadam, więc nie wiem też czy prowadzący jest atrakcyjny. Ze znanych gejów podoba mi się Piróg, Piasek. Panowie typu Poniedziałek, Raczek, Szczygielski itp są sympatyczni, ale ze względu na wiek odpadają.

Gość moust
Już wiem jaki to program. Oglądałem kawałek w tym tygodniu na tvn. Prowadzący trochę nie w moim typie, ale słodki;p

Gość bim bam bom23
piasek jest gejem no co ty ? pierwsze slysze :D

Gość moust
bim bam bom23 - oficjalnie nie jest, ale to że ktoś nie dokonał coming out'u nie znaczy że nie jest gejem.

Gość seksuolog999
Podobno...

Gość bim bam bom23
mam pytanie jeszcze jedno, dlaczego niekotrzy geje sie specyficznie zachowuja, maja ruchy takie "miekkie" jak to sie mowi i glos, czy to moze oznaczac jednak, ze na orientacje maja wplyw hormony, bo zgodzicie sie ze niektorzy geje zachowuja sie jak kobiety troche, nie chce oczywiscie nikogo tu obrazac, chociaz sa tacy, ktorych sie nie rozpozna na 1 rzut oka

Gość moust
bim bam bom23 - nie wiem czy wszyscy, ale wielu chlopaków robi to specjalnie, ja też czasem jak mnie napadnie taki humor zgrywam pedałka, ale to nie jest jakieś stałe, robimy to świadomie, trochę dla zabawy, trochę żeby zwrócić na siebie uwagę, trochę żeby wkurzyć osobę typu Juliusz. Z czasem to może wejść w nawyk;p

Szanuję ludzi za to, jak mają poukładane w głowach, nie w majtkach. Lepszym człowiekiem jest po 100-kroć gej niż wg Jarka \"normalny\" facet hoojomiot. Uważam że obrażając innych sami czujemy się niepewni i niedowartościowani. Bo po co mieszać kogoś z błotem? Każdy ma prawo być kim jest nie udawać że jest kimś kim nie jest. A Jarkowi życzę tego,co bodajże Sash życzyła.

\"A Jarkowi życzę tego,co bodajże Sash życzyła\" Jestem chłopakiem :P

Gość bim bam bom23
serio ? ale to wyglada dosyc naturalnie, myslalam ze to siedz w was, ze bierze sie samo z siebie :D

No to sorry winetu. Ale to przez to, że gdzieś napisałeś wypowiedż z "damską" końcówką czasownika:)

Gość moust
Sash - a Pana można zapytać o orientację?

Gość moust
bim bam bom23 - bo o to właśnie chodzi;)

moust, nawet gdyby tu każdy facet na tym forum był gejem, to nie sądzę by się ktokolwiek przyznał. Ale trzeba tu przyznać, że każdy facet wchodzący na kafeterię, ma coś z kobiety... :)

Gość bim bam bom23
ja mialam paru kolegow, ktorzy troche zachowywali sie jak geje, nie interesowali sie dziewczynami, mieli takie ruchy specyficzne, niektorzy mieli dlugie wlosy, do tego przywiazywali wage do rzeczy, do ktorych hetero nie przywiaze, np uwielbiali obgadywac kolezanki pod wzgledem ubioru, fryzury, ale zawsze robili to w obecnosci dziewczyn, ne chlopakow, w ogole trzymali sie caly czas z dziewczynami, czy oni moga byc gejami, bo zawsze ludzie spekulowali :D

Gość moust
no w końcu to forum dla kobiet;p

Gość moust
bim bam bom23 - nie lubię odpowiadać na takie pytania, ale skoro już muszę ;p ;) to powiem Ci że dla mnie to byłoby oczywiste. Problem heteryków polega na tym, że nie wierzą w gejostwo dopóki wyraźnie im sie tego nie powie, często nawet pomimo mocnych domysłów.

Gość bim bam bom23
tez mi sie tak wydaje, moze sami nie chcieli sie przed soba przyznac

Gość moust
bim bam bom23 - myślę że skoro doradzali dziewczynom w doborze ubrań, nie robili tego przypadkiem. Ja też tak często doradzam. Może po prostu nie chcieli mówić o swojej orientacji. O mnie wiedzą tylko najbliżsi.

Gość moust
bim bam bom23 - takiemu znajomemu możesz powiedzieć że byś to akceptowała i że fajnie by było gdyby CI o sobie powiedział. Moja przyjaciółka powiedziała "Ty jesteś kurwa gejem czy nie, bo chcę o tym porozmawiać?" ;)

Gość bim bam bom23
no jesli byliby to bliscy koledzy to napewno bym z nimi o tym pogadala, teraz juz nie mam kontaktu praktycznie z zadnym, do tego jeden z nich byl wyjatkowo wredny i falszywy :O

Gość no he heh ee
Jarek-84 żeby spłodzić pedała potrzeba popapranych rodziców... mi to nie grozi zeby splodzic kogokolwiek potrzeba kobiety, jareczkowi to nie grozi 🖐️

Gdzie tu pisze ze to jest tylko i wyłącznie forum dla Kobiet , juz moderatorka o tym pisała :):):)

Gość lelum po leuluo
Moust a ty w związku homoseksualnym pełnisz rolę kobiecą czy męską?v Czy u gejów istnieje taki podział?

Gość moust
sash - forum jest kobiece z nazwy, ale dla mnie to oczywiście super jeśli są tu jacyś faceci ;) lelum po leuluo - rola kobiety, czyli jaka? Teraz znikam. Jeśli macie jakieś pytania to piszcie, odpowiem na nie w nocy ;) Pozdrawiam