Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giffff

Wiecie jak sie robi gif?

Polecane posty

Gość giffff

Jakoś nigdy się tym nie interesowałam, a teraz zachciało mi się coś takiego zrobić, ale nie wiem jak :) Ściągnęłam program ulead gif animator, ale nie umiem z niego korzystać i nawet nie wiem, czy on robi tak jak ja chce zrobić tzn, że jakis obrazek by migał, albo był brokatowy. Ktos wie jak się robi?

Gość Mr. Scary
co to znaczy brokatowy ? bo większość rzeczy to w gimpie można zrobić :)

Hm...a czy w Gimpie można np,jakoś upiększyć zdjęcie :) znaczy nie chodzi mi o maskowanie piegów i takich tam :D tylko jakieś fajne napisy zrobić na Gimpie albo coś z tłem :) Widziałam na spryciarzach jak chłopaczek robił jakieś foldery na pulpicie i każdy miał podpis robiony właśnie w Gimpie :) kurde co z tym programem można jeszcze zdziałać :D Sorry ,że tak wtrąciłam ,ale ten Gimp jest dla mnie tajemniczy :D

Gość giffff
No chodzi właśnie o taki animowany :) Ale, że np mam jakieś zdjęcie. Zrobie pare kropek, następne zdjęcie i znowu kropki i jak to potem połączyć, żeby się ruszało, czyli w sumie wyjdzie, że sie mieni ? Mozna to zrobić w gimpie?

Gość giffff
a może w paincie można? Tylko jak połączyc te kilka zdjęć w całość?

Gość moust
polecam program "gifat" bardzo prosty w obsłudze. Wpisz w googlach gifat i tam będzie jakiś blog z którego można pobrać ten program.